jožko Odesláno 19. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2022 Salatín,Brestová-roháče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 29. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2022 Tak dnes jsme do toho brutalne kopli takhle na uvod... 1.550 vyskovych a 9 hodin na ceste. A na zaver trochu dramatickeho bloudeni, prelezani a zkouska psychiky a klidneho uvazovani. Ale povedlo se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 29. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2022 A jeste jsem stihl zkontrolovat komin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 29. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2022 Komín dobrej, kdepak to je? Pár obrázků rozkvetlého hřebene pohoří v centrálním Španělsku, okolo 2200 mnm, a ano, kozu jsem; jak vidno, zkoušel nejméně 2x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 29. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2022 Před hodinou, Tom4 napsal: Komín dobrej, kdepak to je? Pár obrázků rozkvetlého hřebene pohoří v centrálním Španělsku, okolo 2200 mnm, a ano, kozu jsem; jak vidno, zkoušel nejméně 2x Vypada to tam moc dobre, a neni tam ted velky horko? ...my Madeira, pro me teda zatim jako v raji. Ten vrsek je Pico Ruivo da Paul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 30. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2022 Ráno to jde, ale nahoře to sluníčko jde cítit. Poměrně suchý vzduch, takže pocitově to není tak hrozný. Ale teplo každopádně bylo, to ano Pohoří obrovský, přes 500km na délku s vrcholy okolo 2500. Díky umístění úplně jiné hory než jsem zvyklý. Na Španělsko i slušná orientace, útulny, pítka apod., a dost málo lidí teda. Vlastně prázdno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 30. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2022 před 9 hodinami, Tom4 napsal: Ráno to jde, ale nahoře to sluníčko jde cítit. Poměrně suchý vzduch, takže pocitově to není tak hrozný. Ale teplo každopádně bylo, to ano Pohoří obrovský, přes 500km na délku s vrcholy okolo 2500. Díky umístění úplně jiné hory než jsem zvyklý. Na Španělsko i slušná orientace, útulny, pítka apod., a dost málo lidí teda. Vlastně prázdno. Nejdůležitější je pro mě ta poslední věta Všechno ostatní je jen čistá radost ze života a prožití těch okamžiků naplno. Alespoň já to tak mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 30. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2022 Dnes odpočinkově... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 2. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2022 Každoroční srdeční záležitost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 3. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2022 My dnes opět v kopcích, brzké vstávání se vyplatilo a ta dřina taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 3. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2022 Pánové, chci si vyšlápnout na Gerlach (září) než mně vymění koleno a kdo ví, jak to dopadne. Máte někdo osobní zkušenost s průvodcem, ubytováním? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2022 Před hodinou, vzduch napsal: Pánové, chci si vyšlápnout na Gerlach (září) než mně vymění koleno a kdo ví, jak to dopadne. Máte někdo osobní zkušenost s průvodcem, ubytováním? Zkus tady toho pána jménem Peťo, s ním jsem lezl já a je hodně na pohodu, nebo ti dá číslo na někoho jiného, ceny mají stejné. Ubytování přes Booking ve Starém Smokovci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 3. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2022 Dnes takto, ale na mastňáka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan79 Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 Smutné, dúfam že ešte nájdu aj živých https://www.topky.sk/cl/11/2341217/Zosun-najvacsieho-ladovca-v-talianskych-Alpach-vyvolal-lavinu--Zomrelo-najmenej-sest-ludi--medzi-obetami-je-aj-Cech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 před 5 hodinami, milan79 napsal: Smutné, dúfam že ešte nájdu aj živých https://www.topky.sk/cl/11/2341217/Zosun-najvacsieho-ladovca-v-talianskych-Alpach-vyvolal-lavinu--Zomrelo-najmenej-sest-ludi--medzi-obetami-je-aj-Cech Bohužel to vypadá, že jich bude víc, stále to aktualizujou - ▶ Po sesuvu ledovce v Itálii pohřešují čtyři Čechy. Deník píše o české oběti - iDNES.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 před 11 minutami, kuncák7 napsal: Bohužel to vypadá, že jich bude víc, stále to aktualizujou - ▶ Po sesuvu ledovce v Itálii pohřešují čtyři Čechy. Deník píše o české oběti - iDNES.cz Při té dnešní rychlosti oteplování a postupného tání ledovců začne být všude v námi milovaných destinacích velmi nebezpečno, bohužel taková je realita. Je to samozřejmě velká tragédie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2022 Jeseníky, timelapse co dvě hodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2022 před 14 minutami, nizkotucnytvaroh napsal: Jeseníky, timelapse co dvě hodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 V 2. 7. 2022 v 17:19, pciza napsal: Každoroční srdeční záležitost Lokalita? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 před 10 minutami, eloga napsal: Lokalita? Díky. Kozí hřbety. Ze Sv. Petra směrem na Luční boudu. Každý červenec už 40 let. poprve v osmi letech ještě s dědou a tátou. Teď už bohužel sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se