African Odesláno 27. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 A na kopec bere co?Ďedit: Márovi klobouček, samozřejmě.Většina jede v Suunto i na kopci, osvědčený toolwatch :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Tak jsme se včera sešli s parťákem u pivka a padla krásná otázka, a na jaký kopeček teď? Mimochodem mě dal krásné fotky z Grossglockneru, měl asi pětikilový foťák takže pěkné, jakmile bude čas podělím se o ně s Vámi.No a co dál? Hmm, mě čeká v únoru 2018 již třetí pokus v JAR o výstup na Cathedral Peak, ten kopec mě nemá rád, takže mu nedávám moc šancí.... ale ale kamarád říká a co Matterhorn? Nejůžasnější, dechberoucí kopec který mě fascinuje strašně dlouhou dobu a úspěšně se mu vyhýbám Ale teď si říkáme že jsme možná dozráli, přestáváme se ho pomalu bát, tak apdlo rozhodnutí - pokusíme se o to hovádko již příští rok. Akorát kamarád je magor, tak to chce dělat sólo piko, já si vezmu profesionálního průvodce. Je to sice rána jak z děla, okolo desítky, patnáctky ale podstatně to zvyšuje šanci na přežití Takže se kluci příští rok určitě nudit nebudeme ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 WOW! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Ty ses rebel Afri. Drzim palce! Asi to znas, ale jeden dokument o vystupu s pruvodcem na Matterhorn. Moc se me to libi.http://theadventureblog.blogspot.cz/2017/04/video-climbing-matterhorn.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Wole, ted jsi měl zánět šlachy z kopečku za barákem :-)) a lezeš na tohle? Já se těším na fotky, ale ty začni trénovat a už teď.Afriko, jak já ti závidím, ani nevíš- zhuntovat si tělo v horách je a byl vždycky můj sen a ty ho žiješ. At ti to všechno vyjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Děkuji kluci :-) Video super, je to hora všech hor, tak to prostě je a nedá nám spát. kuncák7, trénovat se bude a hodně, je to délka, jinak jsem upřímně rád že to tak všechno je. Hlavně lidi okolo mě a to je důležité, třeba má milovaná žena mi řekla ještě ten večer, kdy jsme se vrátili z Gg a prohlédli fotky, kdy zase někam pojedeš? Úžasná ženská :-) Každopádně se to teprve rýsuje, před chvílí jsem mluvil třeba s dobrým guidem se Zellmeru, no a jak jsem psal že stojí okolo patnácti, tak je to přesně dvakrát tolik a s aklimatizaci čtyřicet, auu. Už mám prasátko na stole a na něm nápis Matterhorn :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Ten Matterhorn ok, ale JAR do pytle, to je pecka.Holt si das rok o casiich na ruce :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 třetí pokus v JAR o výstup na Cathedral Peak, ten kopec mě nemá rád, takže mu nedávám moc šancí.... tohle ti závidím .... nemyslím ten kopec , ale JAR jako takovou ....... je to asi jediná země kterou jsem ve své skromnosti navštívil a chtěl bych tam žít ..... místa jako třeba blyde river canyon nebo krugeruv park jsou naprosto jedinečná a né nadarmo se o JAR říká, že je to "svět v jedné zemi" trochu mně teda zklamal mys dobré naděje vybuzen čtením dobrodružných knih ..... myslel sem, že to bude prostě "něco" a vona je to skála nad vodou, ale nakonec dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happycz Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Tak já teď sedím na Studl hütte. Včera azuro,dneska azuro. Studlgrat za sebou a zklamání. Cestu jsem čekal zajímavější. A všude miliarda lidí. Sestup na ledovec normalkou z FF 2,5 hodiny. Guidy sem vytáhli takovou sebranku klientů až hrůza.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 To YPO: Se vším s tebou souhlasím, je to krásná země, bohužel žít už se tam moc nedá :-( Většina lidí co jsem tam znal, vzali už čáru a bude asi hůř. Velká škoda, překrásná země. To Happycz: To jsi asi první, kdo si na Studlgrat stěžuje, každý s kým mluvím byl spokojený. S těmi lidmi souhlasím, copak, rakouský guide si ještě ty své klienty srovná, ale co tam předváděli bulharský guidi, to byla síla. Dej nějaké fotky, sledoval jsem počasí a bylo luxusní, měli jste kliku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Jsem si dal u videa horalku, držím palce a přeju šťastný návrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Tak já teď sedím na Studl hütte. Včera azuro,dneska azuro. Studlgrat za sebou a zklamání. Cestu jsem čekal zajímavější. A všude miliarda lidí. Sestup na ledovec normalkou z FF 2,5 hodiny. Guidy sem vytáhli takovou sebranku klientů až hrůza....Tak já teď sedím na Studl hütte. Včera azuro,dneska azuro. Studlgrat za sebou a zklamání. Cestu jsem čekal zajímavější. A všude miliarda lidí. Sestup na ledovec normalkou z FF 2,5 hodiny. Guidy sem vytáhli takovou sebranku klientů až hrůza....Prave pro ty davy lidi se asi nikdy do zapadoevropskych hor nikdy nepodivam. Zlata Albanie, Makedonie a spol. a zatim i Rumunsko a Bulharsko. Ale letos ta Gruzie, uz zaplaceno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 (upraveno) Hory mám rád, jsem jen obyčejný turista...Dýchavičné prase, které má problém se dostat na Lysou...Obdivuju všechny ty nadšence, jako je Afri.To video z Matternhornu jsem sledoval jedním dechem. Super dokument o lezení. Sice tam byl nával, jak na zmiňované Lysé o víkendu, ale i tak. Ten guide - mladý kluk, byl super. Skákal tam po těch skalách, jak kamzík.Takže Afri, těším se na Tvou další výpravu. :-) Upraveno 31. srpna 2017 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Kdysi za mlada jsme chtěli s bráchou udělat Materhorn, ale nakonec jsme na posezení zdolali pouze dva pradědy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 (upraveno) Z Glockneru mám pěkný vzpomínky. Jsem ten, jak ho nakládají. Hodil jsem tlamu na skialpech a měl bohužel zamrzlý vázání. Ale vše dobře dopadlo. Jinak hezký vlákno. Trochu jsem ho očuchal, ale ještě si tu počtu. Upraveno 2. září 2017 uživatelem biknik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 tohle ti závidím .... nemyslím ten kopec , ale JAR jako takovou ....... je to asi jediná země kterou jsem ve své skromnosti navštívil a chtěl bych tam žít ..... místa jako třeba blyde river canyon nebo krugeruv park jsou naprosto jedinečná a né nadarmo se o JAR říká, že je to "svět v jedné zemi" trochu mně teda zklamal mys dobré naděje vybuzen čtením dobrodružných knih ..... myslel sem, že to bude prostě "něco" a vona je to skála nad vodou, ale nakonec dobrý Podle mě abys ocenil krásu myš dobré naděje, tak musíš absolvovat něco jako toto:) http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10184989915-lodni-sporty/215471291384001-barcelona-world-race Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happycz Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Pořád ještě trajdam. Teď Orpierre,zítra Sisteron-lezení. Ke konci dovči Dent du Geant. Potom se rozepisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 ohledně výstupu na Matterhorn - tohohle kamzíka znáte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Pořád ještě trajdam. Teď Orpierre,zítra Sisteron-lezení. Ke konci dovči Dent du Geant. Potom se rozepisu.Tak uz ted se tesim az se rozepises. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 ohledně výstupu na Matterhorn - tohohle kamzíka znáte? A uz si slysel treba o Milosovi Zemanovi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se