Effe Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 V Alpsportu je teď mají za 896 Kč http://www.alpsport.cz/Product/cs-CZ/325SNW00001/nesmeky-snowline-pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Expedice začíná, snad nám to Káthmandú otevřou :-( Trochu peprný začátek.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Si neodletel? Však letisko v KTM znova otvorili pár hodín po nehode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 to uz letis teraz? som si nejako zmylil datumy. tak nech vsetko dobre vide!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Afri, drzim palce a uz ted se tesim na hromadu fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 afri, jaky sou flaj dubaj? ja je chtel zkusit, ale nejak sem se k tomu jeste nepremluvil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 (upraveno) Jo , stalo se to manželce cestou dolů na sněhem ušlapané cestě .Nevím jak vaše ženy , ale ta moje nedělá chyby :-) Říkala , to samo :-)Počítám , že při pohybu vpřed hrábla do sněhu , guma se napnula , ale neprakla a roztáho se to očko , které jsme naštěstí našli.V autě jsem to dal dokupy multifunkčními kleštěmi z Lídlu za dvě kilča.Proč bych je taky nosil s sebou , že ?Ty nesmeky tam půjčují za 50Kč /den , možná to očko už není originál ,ale vypadalo tak.Na druhou stranu , možná je to tak dobře , povolí očko , které případně nahradíš než by praskla ta guma , kterou nespravíš ..... povolene ocko jsem pri behani po beskydech na nesmecich resil nejednou. mel jsem model od znacky camp, je tezsi, ma vetsi zakladnu a je delany spise na pohorky.snowline jsem mel jednou pujcene, abych si overil, ze jsou lehci a hlavne meli tu gumu lip resenou, ze na teniskach retizky pri sebehu tak moc netlaci do palcu. myslim, ze pokud je zledovately chodnik, po kterem letis dole kopcom, tak to na nejakem vycnivajicim sutru pri sikovnem dopadu muzes poskodit. ale ze se otevrelo ocko nahore u gumy mi prijde divne. btw. nakonec jsem si koupil nortec trail micro crampons. jsou docela lehke. v sacku s nesmeky byly rovnou i nejake nahradni ocka Upraveno 13. března 2018 uživatelem Anela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Si neodletel? Však letisko v KTM znova otvorili pár hodín po nehode.Už jsme tady, ale bylo to dlouhé s neplánovaným přistáním v Indii :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 afri, jaky sou flaj dubaj? ja je chtel zkusit, ale nejak sem se k tomu jeste nepremluvil..Nebrat, já si je spletl s Emiráty, cha :-) Nízkonákladová společnost kde ti nedají ani vodu.... Ani film si nepustíš, krach... A přestup v Dubaji ze dvou hodin čekání nám upravili na dvanáct, no aspoň uvidíme Dubaj po cestě zpátky, ale prostě nebrat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 tvl Afri, ty ses klasik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Všude tady v Káthmandů zápalují lidé svíčky obětem spadlého Bangladéšského stroje. Jinak já dnes nevytáhl paty s baráku, dotáhl jsem si nějaký moribundus s ČR s kterým už týden marně bojuji a dnes to graduje, super. Zítra letíme do Pokhary a máme začínat trek, asi tam chcípnu konečně :-( Dobrá zpráva ovšem je, že kamarád začal organizovat výstupy, už si i vyběhl Everest, no a možná se naplánuje nějaká ta šestka příští rok, aspoň mě tedy hodně ukecává a já jsem slabé povahy a nechám se docela rychle obalamutit :-) Budha se mnou, celé tělo mě hoří, šajze...snad ty Nepálske pilule zaberou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Dej se do kupy, tam marodění nebude žádná sranda. Už se těším na fotky hor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Máš sebou opravdu optimistickou četbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Díky Ondro, fotky budou :-) Knížek tady mám asi pět, ale dle mého stavu a uvážení jsem právě vybral tady tu krásku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Ty chodíš na treky s piatimi takýmito buchlami? A to si ľudia klopkajú po čele, keď si pred stan vytiahnem 200-gramovú čítačku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Ty chodíš na treky s piatimi takýmito buchlami? A to si ľudia klopkajú po čele, keď si pred stan vytiahnem 200-gramovú čítačku Cha, cha :-) Makat se musí....jinak na trek beru, jednu, zbytek nechám v hotelu. Ty už si tady někde? Pak napiš SZ co a jak to máš naplánované... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 (upraveno) Ešte nie. Mám to trochu napnuté, 22. som v Pokhare, 25. v Manangu, 30. v Jomosome, 31. v KTM. Myslím, že sa dosť míňame. No, hlavne sa vylieč, nech z toho treku aj niečo máš. Upraveno 14. března 2018 uživatelem wawrik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Afri to na pokoji nedal, musel do víru velkoměsta :-) Já to tady miluju, wow a nebojte je to jen rýmička. Manželka mě psala, no ty vole, napsal jsi závěť? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Afri, tesime sa na fotky, syp to sem, a uzdrav sa poriadne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Afri ty draku rychle se uzdrav ať si můžeš pořádně užit :-) a foť i nějaké krásné ženy :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se