nAscA Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2012 Fotky, uz at tady jsou Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Ahojda tady, tak jsem po trocha stresu zpátky Zrušily mi let z Indie, tak jsem musel přes Katar, přespat v Itálii a včera konečně Praha, ale bez zavazadel, prostě super" Dnes o půlnoci by mě je měli dovézt Mám tam zápisky, tak zatím nějáké fotečky na úvod, pak dodám info o průběhu cesty. Base kemp se povedl, paráda i přes to, že to bylo velmi náročný, vůbec jsem to nečekal a hlavně, kdo chce zhubnouti, vřele doporučuji, já tam nechal 12 kg" Fotky Base kemp, Everest, Omega, Suunto" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Já si ten base camp představoval míň hardcore, s nějakejma barákama, hospoda, sámoška, doktor, zázemí... Čumim jak puk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 NÁDHERA, gratuluju, obdivuju a hodně, hodně, hodně, hodně závidím........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Pecka, to je dobrodrůžo přesně dle mého gusta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 dobře Afričane, jak už jsem někde psal, klobouček dolů, smekám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 No super, tak honem další. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Já si ten base camp představoval míň hardcore, s nějakejma barákama, hospoda, sámoška, doktor, zázemí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 kdyz to srovnam s vyletem na Kokorin.. kazdopadne smekam, hustokrutoprisny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Perfektni, v dobrem zavidim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Jop kluci, pecka to byla, doporučuji" Jeden z nejsilinějších zážitků mého života Při pohledu na Everest mě ukápla slza, je to neskutečný pohled" Bandi, v Base kempu jsem také marně hledal hospůdku s pivečkem, ale je to fakt Hard core, utřel jsem nos" Vůbec jsem ai nedokázal představit, že v těch podmínkách tam kluci měsíc trénujou, čekaj na počasí a pak dělají summit, pro mě neuskutečnitelné, jsou to borci. Jinak pivečko ti Nepálci vůbec špatné nemájí, Everestem jsem se v Kathmandů párkrát dobře zmrskal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Jop kluci, pecka to byla, doporučuji" Jeden z nejsilinějších zážitků mého života Při pohledu na Everest mě ukápla slza, je to neskutečný pohled" Bandi, v Base kempu jsem také marně hledal hospůdku s pivečkem, ale je to fakt Hard core, utřel jsem nos" Vůbec jsem ai nedokázal představit, že v těch podmínkách tam kluci měsíc trénujou, čekaj na počasí a pak dělají summit, pro mě neuskutečnitelné, jsou to borci. Jinak pivečko ti Nepálci vůbec špatné nemájí, Everestem jsem se v Kathmandů párkrát dobře zmrskal Hustý je fajn, že jsi nezapomněl na hodinky na flašce - krom base campu samotného (vážně to vypadá super! - mé představy byly podobné, jako psal Bandi) je mi velmi sympatický 650ml lahváč (pokud dobře vidím) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Pro mě jsi hustej frajer.Tohle dokázat je rychta a máš můj obdiv ! :smile_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 (upraveno) Tak ste to zvládli, misia ukončená, vlastne aj za taťku, ako si písal, musel cuknúť na poslednú chvíľu. Impozantné hory už len na fotkách, tak ako to musí vyzerať v reále, že. edit: Ako to je vlastne s base campom, je ešte nejako striktne ohraničený, alebo sa dá stanovať ako príde (kde je voľné)? Tá špicatá homola (nad fotkou so Suunto) je Ama Dablam? Upraveno 23. května 2012 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 African: Gratulácia! StanoBare: Áno, je to Ama Dablam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 Ten ostry vrchol vpravo od Everestu je Lhotse ne? Ta si predevcirem vzala Sedlacka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 Ostrý vrch napravo od Everestu (fotka č. 5 a 6) je koniec hrebeňa Nuptse. Samotný vrchol Nuptse je uprostred hrebeňa a nie je z tejto strany vidno. Kúsok Lhotse trčí za ním - to je ten hrebeň vzadu s tupým vrchom. Ama Dablam je na fotke č. 9. Krásny vrch, aj keď z tejto strany zrovna nič moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 Taky smekam klobouk zrkzku Tohle jsou zazitky co ti muzu zavidet.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 Me se blbe dejcha a mota se mi hlava uz jen z tech fotek,brrr Africane,smekam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 Já si ten base camp představoval míň hardcore, s nějakejma barákama, hospoda, sámoška, doktor, zázemí... Čumim jak puk... Však jo! wiki Africane máš můj respekt! Moc se těším na obsáhlý článek. Klidně i deník. Máš po takové cestě chuť na vrchol? Nebo tohle bohatě stačí? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se