mondeo2 Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 No čas jó, ale určitě jsem neměl chuť se na té hraně hrabat v baťohu :-)ale já myslel, jak se tam za chůze futruješ tím sněhem........
adamo Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 Krása, gratuluji zdolání vrcholu! :-) Jednu dobu jsem o mont blancu taky uvažoval, ale jak vidím tu hranu, tak asi zůstanu raději tady dole :-D
African Odesláno 17. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2014 (upraveno) Díky moc kluci, tak půjdeme zase dolů Je velmi důležité si po cestě nahoru uvědomovat po celou dobu a trochu nad tím přemýšlet, že ta samá cesta Vás bude čekat dolů, možná daleko horší, pokud počasí nebude stát při Vás. Takže kdykoliv si uvědomíte, že může být problém, je lepší se otočit a jít zpět, hora tu bude stát dál tisíc let, nikdo se neposere a vy možná přežijete. My jsme šli dolů PO DOVRŠENÍ SUMMITU rovné dva dny, zpět x hodin na Gouter, dvě pivka, a poté x hodin na Tete Rouse, v nočních hodinách trošku vína a do spacáku, strašné, já byl vyčerpanej tedy jako fakt dost. Pak nám to všechno hodně zamrzlo, takže normálně pohodový trek k horní stanici zubačky se stal noční můrou, z tří hodinek sestupu se stalo šest a pak dalších pět k autu, no a tím to všechno skončilo, parádička. Krásný výstup, shrnutí je takové, že jsem si dost kviknul, ale pravda je taková, že poslední dobou nemám moc času na fyzickou přípravu, hora je záludná, vysoká, má dost vysokou úmrtnost, no a pokud aspoň trochu jezdíte na kole, a počasí bude přát, tak se tam doškrábete. Je to obrovská zkušenost a doporučuji ji všem a tady máte hranku dolů na dobrou noc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. října 2014 uživatelem filo-boxer
ade_jirka Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Odesláno 18. října 2014 Ahoj, krásnej výkon. Všiml jsem si na fotkách oblečení od Pinguinu. Uvažoval jsem o věcech z nové kolekce, řada Stratos, Alpin. Náhodou nevíš zda byly nějaké špatný zkušenosti s jejich výrobky? Chci ten kopec dostat příští rok, tak začínám trénovat . Děkuji
kuncák7 Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Odesláno 18. října 2014 Afri moc dik. Paradni fotky a komentar sedel.
African Odesláno 18. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. října 2014 Ty jo, co se to jako stalo s tím posledním textem, nějákej hacker to vypadá Taky se Vám to tak blbě ukazuje? Jinak Ade, značka Pinguin je v pohodě, mám od nich hadry, spacák, baťoh a spokojenost, za málo peněz, hodně muziky.
filo-boxer Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Odesláno 18. října 2014 Byla to fuska, skoro jako ten tvuj vystup , ale snad se mit to podarilo dat zase dokupy.
African Odesláno 18. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. října 2014 Jsi borec, děkuji moc Byla to fuska, skoro jako ten tvuj vystup , ale snad se mit to podarilo dat zase dokupy.
Sphinxx Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Odesláno 18. října 2014 Velký RESPECT a zároveň obdiv. Super report.
michalval Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Odesláno 18. října 2014 Vlasto, velká gratulace, a díky za parádní video - díky němu jsem si to užil aspoň virtuálně taky trochu.To azurový počasí nahoře taky úžasný.
African Odesláno 5. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2015 (upraveno) Pro zlepšení nálady v době chřipkové epidemie, minutovka z MB 2014 https://www.youtube.com/watch?v=mp0OobIQ-Ks Upraveno 5. února 2015 uživatelem African
African Odesláno 5. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2015 Omlouvám se, něco se polámalo, tak snad zítra :-(
African Odesláno 5. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2015 Tak snad, nějak to se mnou dnes nekamarádí...
mondeo2 Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Odesláno 5. února 2015 (upraveno) už to mámm Je to Tohle ???? Upraveno 5. února 2015 uživatelem mondeo2
African Odesláno 5. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2015 Yes, nepoznal jsi tu moji rezatou držku, nebo co?
mondeo2 Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Odesláno 5. února 2015 Ale jo ten Tvůj vysmátej gzicht mě teď bude v noci strašit...........................
Návštěvník swanieck Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 Vím, že je to o několik "levelů" níž, než patří do této vrcholové sekce, ale sobotní Praděd byl okouzlující.....zkrátka moc pěkný kopeček. A navíc je to nejvyšší bod v ČR. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Pro klid a zdraví své duše jsem začal sledovat tohle vlákno a jelikož vím, že ses zase "odněkud" vrátil Afri, tak znovu se mě dostavuje pocit úzkosti a strachu ( jako u vláken o hodinkách) s čím parádním se zase vytasíš . Asi budu mít zase zástavu a půjdu se uklidnit k ledničce.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se