Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Díky moc kluci, tak půjdeme zase dolů  :cheers:   Je velmi důležité si po cestě nahoru uvědomovat po celou dobu a trochu nad tím přemýšlet, že ta samá cesta Vás bude čekat dolů, možná daleko horší, pokud počasí nebude stát při Vás. Takže kdykoliv si uvědomíte, že může být problém, je lepší se otočit a jít zpět, hora tu bude stát dál tisíc let, nikdo se neposere a vy možná přežijete. My jsme šli dolů PO DOVRŠENÍ SUMMITU rovné dva dny, zpět x hodin na Gouter, dvě pivka, a poté x hodin na Tete Rouse, v nočních hodinách trošku vína a do spacáku, strašné, já byl vyčerpanej tedy jako fakt dost. Pak nám to všechno hodně zamrzlo, takže normálně pohodový trek k horní stanici zubačky se stal noční můrou, z tří hodinek sestupu se stalo šest a pak dalších pět k autu, no a tím to všechno skončilo, parádička. :clap:  Krásný výstup, shrnutí je takové,  že jsem si dost kviknul, ale pravda je taková, že poslední dobou nemám moc času na fyzickou přípravu, hora je záludná, vysoká, má dost vysokou úmrtnost, no a pokud aspoň trochu jezdíte na kole, a počasí bude přát, tak se tam doškrábete. :cheers:

Je to obrovská zkušenost a doporučuji ji všem a tady máte hranku dolů na dobrou noc.  :guitar:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odesláno

Ahoj, krásnej výkon. Všiml jsem si na fotkách oblečení od Pinguinu. Uvažoval jsem o věcech z nové kolekce, řada Stratos, Alpin. Náhodou nevíš zda byly nějaké špatný zkušenosti s jejich výrobky? Chci ten kopec dostat příští rok, tak začínám trénovat :) . Děkuji

Odesláno

Ty jo, co se to jako stalo s tím posledním textem, nějákej hacker to vypadá :eek: Taky se Vám to tak blbě ukazuje? Jinak Ade, značka Pinguin je v pohodě, mám od nich hadry, spacák, baťoh a spokojenost, za málo peněz, hodně muziky.

Odesláno

Vlasto, velká gratulace, a díky za parádní video - díky němu jsem si to užil aspoň virtuálně taky trochu.

To azurový počasí nahoře taky úžasný.

• po měsících...
Návštěvník swanieck
Odesláno

Vím, že je to o několik "levelů" níž, než patří do této vrcholové sekce, ale sobotní Praděd byl okouzlující.....zkrátka moc pěkný kopeček.

A navíc je to nejvyšší bod v ČR.

• po měsíci...
Odesláno

Pro klid a zdraví své duše jsem začal sledovat tohle vlákno a jelikož vím, že ses zase "odněkud" vrátil Afri, tak znovu se mě dostavuje pocit úzkosti a strachu ( jako u vláken o hodinkách) s čím parádním se zase vytasíš :cheers: . Asi budu mít zase zástavu a půjdu se uklidnit k ledničce.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...