leebauer Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 Už jsem se lek že budeš druhej Reinhold Messner.Ale ten těch prstů nemá víc.Bomba fotky.Tak srůstej a hoj se.
African Odesláno 13. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 Neboj, ak bol naozaj omrznutý, zachvíľu ozaj bude čo fotiť :-) Fotky parádne, pekná akcia. Závidím. Koľko ste tam mali stupňov?Ahoj, děkuji. Právě na prd bylo že jsme vycházeli v relativně teplém počasí a ponožky byli během chvilky úplně propocené. Nad 4000 tisíci už to šlo asi dost do mínusu a ve 4500 k tomu docela fujara, takže opravdu jsem mrznul jak nikdy před tím. Palec jenom trochu bílej, jinak bude ok, ale nohy celkově bolí...a to dost :-) Knedlík je chtěl vidět, budiž, cha cha, snad se mu moc nezalíbí :-)
YPO Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 cajk .... normální hobití nohy .... díkec
wawrik Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 Biele nie sú omrznuté, len odkrvené. To bude v pohode, nemáš sa čoho báť. Omrznutie je tmavé už po pár hodinách.
African Odesláno 13. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 No pěkná práce a jak tvoje ruce nakonec dopadli?
wawrik Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 Nesťažujem sa. Ale treky pod -15 °C už vôbec nedávam, to je trápenie.
African Odesláno 13. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 (upraveno) Hm, nic moc tedy.... Upraveno 13. srpna 2018 uživatelem African
Petr11 Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 jj nohy a nehty vypadaji ok, cos mel za boty a ponozky? zniceny nohy jsem nemel ani po 14 dnech na kavkazu,ale je pravda, že tam byla v pulce prijemna masaz od filipínky. samozřejmě bez hepýjendu
Tom4 Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 No pěkná práce a jak tvoje ruce nakonec dopadli? Myslím že kolega to má jako poutavý čtení i s obrázky pro slabší povahy na svém blogu: http://wawrik.blogspot.com/2012/01/nepal-ako-liecit-omrzliny.html
wawrik Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 Btw, Afri, nie že by som sa teda nejako moc zaujímal o tvoje nohy, to nie... ale tie odreniny sú z čoho? Však tam má normálny človek topánky, nie? Takto domrdané nohy som asi ešte nemal. Či to je z niečoho iného ako z tej túry? Dole na začiatku teplo, hore mráz a dve hodiny bez pohybu, to je fakt zarobené na omrzliny.
Petr11 Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 vypada to, že si afri obcas prislap nohu mačkama:-).
African Odesláno 13. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 To wawrik: Asi nejhorší byli ty obrovské změny v teplotách a to stále dokola. Už při aklimatizaci jsme dole potili, nohy mokrý, nahoře mráz a pak zpátky zase do tepla. Výstup to samý. Asi proto ty nohy dopadli jak dopadli, ale nic hroznýho to není, spíš ten palec sakra bolí. Ale nic, kecy v kleci, nechme hnáty hnátama, kochejme se kopečky. Tady malý detail Dufour s námi výšlapanou cestičkou. Tři falešné vrcholy jsou třešničkou na dortu, wow :-)
kuncák7 Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 Moc krasny fotky.Nohy si vylecis, navrhuji ti lecbu- stav se v Zermatu a kup si tam jedny tikajici a na nohy zapomenes :-).
Gustaf Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 Pěkný fotky a je dobře, že jste se všichni vrátili v pořádku domů
African Odesláno 13. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 To by mě bavilo kuncáku, věř mi, nádherné kousky v těch krámech tam :-) Díky Gustaf a jak píšeš, důležité se vrátit v pořádku celý, o nic jiného nejde. A tady krásný poslední výšvih na samotný vrchol, bohužel malým velmi nebezpečným kuloárem max pro jednoho člověka, kde to občas nejde ani nahoru ani dolů. Rovné dvě hodiny jsme tu seděli a čekali na partu viz výše až se jim podaří dostat tři lidi dolů. Někteří to otočili pár metrů pod vrcholem a já k tomu neměl daleko, hodit mě do nádrže s mlékem tak svým vibrujícím tělem našlehám smetanu do minuty :-) I takové jsou překvápka na kopcích....a krásný východ slunce s Matterhornem, krásnou tou nejkrásnější horou světa :-)
bobi Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 Super fota.Matterhorn nemá chybu,nádhera - yes.
Harwey Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 Afri, klobuk dole, gratulujem k uspechu a zdravie nech sluzi:)
Návštěvník Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 Já tady čtu už asi 3 hodiny ten wawrikův blog a je to super :-) předtím jsem to jen proletěl a přečetl článek k omrzlinam- to mě odradilo :-D Máš to moc pěkné :-)
wawrik Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 (upraveno) Afri: Matterhorn parádny. Tá fotka ma núti rozmýšľať, či sa tam predsalen nemám ísť pozrieť, aj keď je tam mrte ľudí. A keď sme pri ňom - milujem tábory s peknými výhľadmi. Sedieť pri (alebo v) stane s výhľadom na všelijaké tie Matterhorny, Makalu či Kančendžongy, vytiahnuť čítačku a čítať si nejakú dobrú knihu - tak nejako pre mňa vyzerá raj. Akurát tam musí byť nad -15 °C, no :-) Upraveno 14. srpna 2018 uživatelem wawrik
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se