Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 44
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Velká gratulácia, super vkus, prenádherný model a pre väčšinu z nás dream watch ;) fakt krása a dokonalosť.

Odesláno (upraveno)

Jděte s nima všichni už do háje, sotva sem se z nich vyléčil, tak tohle :frusty: Ale teď vážně, gratuluji, Josefe, jsou to fajné kukačky ;)

Upraveno uživatelem volfda
Odesláno

..díky teda Pepo..já si furt namlouvám jak se mě nelíbí..opropti starým LV a ty tohle..:D

..pěkně si je užívej..a už žádné fotky..please..:P

Odesláno

Díky :) Já jsem si to taky říkal, ale ta keramika a to stínování na cifru (které se mění úhlem pohledu až do skoro-černé) je fakt pěkný, tak jsem nakonec šel do tohohle modelu i když původně jako Ty jsem měl vybranej ten předchozí. Ta zelená barva je na keramice jiná, není tak "jedovatá"

Odesláno
  V 30. 3. 2012 v 6:39, 'Josef01' napsal:

Díky :) Já jsem si to taky říkal, ale ta keramika a to stínování na cifru (které se mění úhlem pohledu až do skoro-černé) je fakt pěkný, tak jsem nakonec šel do tohohle modelu i když původně jako Ty jsem měl vybranej ten předchozí. Ta zelená barva je na keramice jiná, není tak "jedovatá"

Jsou bohovský, gratuluju! Můžu se zeptat, kolikátý RLX to jsou? Zelená se mi líbí moc, ale sám jsem si jako první vybral suby v černé kvůli univerzálnosti.

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...