kuncák7 Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Jo, určo je budu mít a na příští sraz je vezmu ( jsou to jedny z mých definitivních ). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Jo, určo je budu mít a na příští sraz je vezmu ( jsou to jedny z mých definitivních ).pěkně, gratuluju Martine a budu se těšit na sraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 No nekecej Martine. Gratuluji a občas nám přispěj do vintage chrono vlákna. Za tyhle krásky se na Tebe zlobit nebudeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Tak super, já bych to asi nedokázal kůli tvaru pouzdra nosit (nějak mi tyto zaoblené nesedí) ale jsou strašně pěkný, takže už se moc těším, až si je budu moct prohlédnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Tak super, já bych to asi nedokázal kůli tvaru pouzdra nosit (nějak mi tyto zaoblené nesedí) ale jsou strašně pěkný, takže už se moc těším, až si je budu moct prohlédnoutMyslím, že bys neměl problém s tvarem ( včera si je zkoušel i můj dvorní fotograf :-))) a ač má menší ruku, tak i tam seděj , uvidíš, vyzkoušíš ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Já bych se ani nebál velikosti a že by to nesedělo na ruce jako takové, ale nějak vnitřně jsem si s těmito tvary pouzder nesedl, mám rád když vidím celé přiznané nožky s linií vykrojení vycházející od pouzdra. Ovšem to nic nemění na tom, že jsou tyto H fakt úžasné, moc se mi líbí a když si je tak představím u tebe na ruce, tak mi k tobě i sedí, opravdu podařený výběr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 10. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Trošku to tu oživíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 Hamiltony a ani chrona moc nemusím, ale v tomto případě bych udělal výjimku. Už několikrát jsem tyto hodinky okukoval jak na fotkách tak i na živo, a musím konstatovat, že se vážně povedly. Jinak samozřejmě moc hezký fotky, Sašo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Jak chrona rovnez nemusim, tak toto bych si dovedl predstavit. Paradni modra! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 Klidne sem obcas neco prihod, kazda z verzi ma neco do sebe, chtelo by to jeste stribrnaky a bylo by to kompletniOK, ale jen mobilovka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sice čitelnost se stříbrným cifrem nic moc, ale s tím jsem počítal. Řemen jsem musel vyměnit, ten na kterém to přijde je naprosto otřesný. Ale hodinky jsou to super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Popojedu.... Já to shrnu do pár frází: Hodně muziky za málo peněz, hodinky jsou opravdu únosné i na menším zápěstí, čitelnost není špatná, sunburst efekt sbírá i za šera hodně zbytkového světla. Já jsem spokojen, protože jsem dostal víc než jsem očekával. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 18. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Jsou to dobrý buřtíky co já jim teď dokoupil jednoho oranžovýho brášku, tak je pak zkusim blejsknout spolu....jedinou kritickou poznámku bych měl k tomu průhledu- vzhledem k velikosti pouzdra si ho mohli podle mého odpustit, ale zase chápu, že je tak asi chtěli i trochu odlišit od limitky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2017 ..... jsou dobrý. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2017 Asi je zase potrebuju. Mas je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2017 (upraveno) Díky, už dlouho mi něco tak neudělalo radost, ale zkusil bych i černou a hlavně modrou variantu. Edit: přidám ještě jednu fotku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. prosince 2017 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 snow watch Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Nemůžu s nimi dát pokoj. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Syp to sem, su suprove! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 ..... jsou dobrý. má pravdu ten chlapec... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Jsou paradni, cerny sezenes, ale ty co ma Sasa to je jina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se