kubson Odesláno 17. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2007 tak jako pitomci.. nekteri asi jo, kdyz mohou mesic zkoumat pravost seiko monster... no comment Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 18. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2007 Přesně tak, oni nemusí dokazovat nic, jen čekají až to dokážeš ty (faktura...). Jedny z těch kubsonových jsou pro mojí maličkost. V neděli to bude měsíc co na ně čekám. Bláhově jsem si to maloval, že by to mohlo dorazit mezi svátkama :-( Už ani nevím, jak mají taková monstra vypadat :-) je to fakt pech mrzi me to - zitra jim zas volam.. Šmarjá, to nebyla výčitka, jen jsem chtěl říct kolegovi, že nad věcí jsou oni... Ty za to nemůžeš, pětky pro přítelkyni umíš za týden :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 18. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2007 Přesně tak, oni nemusí dokazovat nic, jen čekají až to dokážeš ty (faktura...). Jedny z těch kubsonových jsou pro mojí maličkost. V neděli to bude měsíc co na ně čekám. Bláhově jsem si to maloval, že by to mohlo dorazit mezi svátkama :-( Už ani nevím, jak mají taková monstra vypadat :-) je to fakt pech mrzi me to - zitra jim zas volam.. Šmarjá, to nebyla výčitka, jen jsem chtěl říct kolegovi, že nad věcí jsou oni... Ty za to nemůžeš, pětky pro přítelkyni umíš za týden :-) On je i plastický chirurg? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 19. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2007 je to fakt pech mrzi me to - zitra jim zas volam.. Šmarjá, to nebyla výčitka, jen jsem chtěl říct kolegovi, že nad věcí jsou oni... Ty za to nemůžeš, pětky pro přítelkyni umíš za týden :-) On je i plastický chirurg? :-)))))))) ...ale musel jsem si to přečíst ještě jednou a pozorně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 29. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2007 hurá, hurá, hurá, zítra jdu po skoro 2 měsících vyzvednout dvoje pokemonní Seika. Tak to asi nebyla falsa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 29. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2007 po 2 měsících? omg.. ještě že jsem romanovi už objednal jiné.. přítelkyním pětky do týdne.. počítám že o tyhle služby bude celkem zájem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drives Odesláno 29. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2007 hurá, hurá, hurá, zítra jdu po skoro 2 měsících vyzvednout dvoje pokemonní Seika. Tak to asi nebyla falsa 2 měsíce??? Mám taky jedny objednaný...ale když už vědí že neposílá padělky, snad se dočkam dřív... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 29. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2007 Už ani nevím, jak mají taková monstra vypadat :-) Chceš se juknout ještě jednou na ty moje, flyboyi? :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 30. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2007 Už ani nevím, jak mají taková monstra vypadat :-) Chceš se juknout ještě jednou na ty moje, flyboyi? :-))) Ne, ale díky. To by pro moji psychiku nebylo dobré, takhle na ně tolik nemyslím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fre Odesláno 30. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2007 Ahoj, 17. ledna jsem vydražil u Pokemona Sporty 5 - Atlas. Do dnešního dne nic nedorazilo. Ani se neozval, že něco odesílá. Jiní prodejci ( u jiného zboží ) mi vždy zaslali email, že zboží odesílají. Zarazila mne i trochu iniciativa zmiňované pošty. Mám proto dotaz, jak se vlastně dozvím, že mi ty hodinky případně někdo zadržuje a zkoumá? Resp. po jaké době doporučujete začít pátrat po hodinkách a vlastně kde ( kam se obrátit, abych zjistil kde se zásilka nachází - obchodník, pošta , celnice apod. ) Pro úplnost, jsem z Jižních Čech. Díky za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 30. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2007 posta posila upozorneni doporucenym dopisem, nekdy volaji - kdyz je na baliku tel. a jednou mi dokonce prisel postfax ano i to existuje.. fax co vam prinese postacka jinak mi tam zase zkoumaji dalsi seika.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfk Odesláno 31. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2007 posta posila upozorneni doporucenym dopisem, nekdy volaji - kdyz je na baliku tel. a jednou mi dokonce prisel postfax ano i to existuje.. fax co vam prinese postacka jinak mi tam zase zkoumaji dalsi seika.. Tak doufám Kubsone, že to nejsou ty moje objednané z ebay ze dne 28.1.2007 ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 31. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2007 posta posila upozorneni doporucenym dopisem, nekdy volaji - kdyz je na baliku tel. a jednou mi dokonce prisel postfax ano i to existuje.. fax co vam prinese postacka jinak mi tam zase zkoumaji dalsi seika.. Tak doufám Kubsone, že to nejsou ty moje objednané z ebay ze dne 28.1.2007 ). ne, dal bych hned vedet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 31. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2007 Ahoj, 17. ledna jsem vydražil u Pokemona Sporty 5 - Atlas. Do dnešního dne nic nedorazilo. Ani se neozval, že něco odesílá. Jiní prodejci ( u jiného zboží ) mi vždy zaslali email, že zboží odesílají. Zarazila mne i trochu iniciativa zmiňované pošty. Mám proto dotaz, jak se vlastně dozvím, že mi ty hodinky případně někdo zadržuje a zkoumá? Resp. po jaké době doporučujete začít pátrat po hodinkách a vlastně kde ( kam se obrátit, abych zjistil kde se zásilka nachází - obchodník, pošta , celnice apod. ) Pro úplnost, jsem z Jižních Čech. Díky za radu. Podívej se do spam listu. S velkou pravděpodobností tam mail nalezneš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fre Odesláno 31. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2007 Díky kubson,safi a hlavně pan socka. O víkendu něco v angličtině zplodím a zkusím pokemona trochu vyzpovídat. Je to divné, email od něj není ani ve spamu, ale kladný feedback mi už pokemon dal. Jaké máte zkušenosti s dobou doručování zásilek od pokemona, resp. jakou kurýrní službu používá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 31. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2007 pokemon neposila mail o odeslani zasilky - kdyz ti da feedback hodinky poslal.. chodi to normalni postou, ale ma to i podaci cislo, takze by to melo jit dohledat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fre Odesláno 31. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2007 Díky kubson a pan socka za bleskovou odpověď. Jsem na ebayi celkem začátečník. Zarazilo mne, že minulá moje zásilka šla z USA ( LA ) a byla doma za 6 dní. Tak jsem se asi moc namlsal . Uvidíme jak to dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 2. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2007 hm tak mi tam visí už troje hodinky, všechno singapore, takže pokud někdo budete chtít něco nakupovat, prosím počítejte s patřičným zpožděním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 2. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2007 Pic kozu do vazu... že jsou to zase ty moje :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 2. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2007 Pic kozu do vazu... že jsou to zase ty moje :/ zatím nevím, zásilka nejde jednoznačně určit.. no snad ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se