Ohm-Aztec Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 Vidím, že Petr tady má už tři strany a ani se tomu nedivím. O víkendu jsem se mu ozval s dotazem na sponu, kterou kdysi prodával. Žádnou k dispozici neměl a tím by to možná mohlo i končit, ale ne tak u IzTaPy. Prostě pro mě sehnal novou, krásně zabalenou a dnes dorazila. Jenom jeden malej problém: ještě mi neposlal číslo účtu! Stoprocentně doporučuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 Bezva chlapík, doporučuju a kdo máte, klidně mu prodejte platinové Daytony na splátky, je to v poho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavzez Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 Děkuju za bezva obchod. Příjemné osobní setkání. Zasvěcení, mne začátečníka, do tajů hodinek s korunkou. Navíc spousta cenných informací. Co víc si přát.Velmi doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krrtek Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 Jo jo to jsou panečku obchody, blesková akce, během odpoledne hotovo!DOPORUČUJI k obchodování nebo klidně jen k pokecu a nejen o hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavzez Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 S Petrem je radost obchodovat. Vždy disponibilní, přesný, důvěryhodný a ochotný poradit méně zkušeným.Děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Druhý, opět bezproblémový obchod s Petrem. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2014 Třetí obchod s Petrem. Jen jsme si tentokrát prohodili role a on bezvadně zahrál kupujícího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Je to borec na svém místě rychlá akce, je jeho motto Děkuji za obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 Děkuji za skvělý obchod. Rychlá komunikace, vše jak má být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 super rychla plaba, fajn komunikace, doporucuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2014 Mně nezbývá, než se postavit do už řádně dlouhé řady "chvaličů". Vše samozřemě proběhlo zcela v pohodě a bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 S Petrem poprve nyni i obchodne, vse na 110%. Za me urcite palec nahoru! jednoznacne doporucuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 Rychly a bezproblemovy deal, ostatne tak jak to mam rad... Opet palec nahoru a doporucuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2014 IzTaPa na straně kupujícího = jednička s hvězdičkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Další obchod s IzTaPou. Vše tak jak má být. Tuším, že obchodování mezi námi skončí až když mi prodá svoje Pateky a já mu prodám ty mé. :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 Jednoznačně doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Nehodinkový obchod proběhl naprosto bezproblémově a snad i k oboustranné spokojenosti. Z mé strany nic jiného než doporučení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2014 S Petrem opet dobra zkusenost. Diky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2014 Super rychlá domluva, férové jednání a fajn pokec - děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 Vše proběhlo tak jak mělo. Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se