MarvinX Odesláno 24. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2012 Všechny vaše Junghansy jsou ty nejpěknější
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Odesláno 24. října 2012 vsechny jsou pekny, ale ty moje jsou nejpeknejsi Huš s těma automatama! Tady je poctivé ruční vlákno!
misoo Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Odesláno 24. října 2012 (upraveno) Tak tak, niet nad poctivy domaci hand.job! Upraveno 24. října 2012 uživatelem misoo
Bimbac Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Odesláno 26. října 2012 .. to byl nápad dát sem obrázky tak pěkných jednoduchých a naprosto vyvážených hodinek.. :-) Nemohu se soustředit na práci a pořád přemítám a přemýšlím, jak zvládnout unosit více hodinek zaráz :-) Díky za inspiraci! Fakt moc pěkné hodinky, lhostejno v jaké povrchové úpravě!
little_w Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Odesláno 26. října 2012 Marvine, jenom technicka. Zkus je fotit v pozici 10:10, ne 13:50. vetsina lidi se diva zleva do prava, takze kdyz zacnes kratsi hodinovou rucickou, pripada to z pohledu pozorovatele o dost prirozenejsi a elegantnejsi. to jsem si nevymyslel, to je fakt. hodinky jsou luxusni... ach jo...
Ondoni Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Odesláno 26. října 2012 Včera jsem narazil na tohle vlákno a říkám si, hergot, to sou ale štramácký hodinky...ale malé...do práce a k obleku nosím Skageny, o kterých jsem si myslel, že jsou 40mm (bez) a jsou prostě akorát, že menší bych nesnesl...nedalo mi to, přeměřil jsem je a ony jsou 37mm...takže si je dávám na "pokud-budou-prémie" seznam ...jsou dokonalé a navíc s ručním nátahem...
MarvinX Odesláno 26. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2012 little_w: Ocelové jsem fotil 13:50, u zlatých jsem chtěl udělat změnu, proto 9:50. Ale i tak děkuji za radu, u mechanických to alespoň jde, ale když fotím rádiem řízené řekněme v 15:38...
Marcus Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Nedá se nic dělat, musím to tu oživit. Minulý víkend jsem je viděl poprvé na živo ve Vídni a byla to láska na první pohled. Ze všech Junghansů, co tam měli, se mi líbily úplně nejvíc. A to přitom ty ostatní jsou taky nádherné. Asi to tentokrát neustojím.
Marcus Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 No a tady je důkaz, že to tentokrát nebyly jen plané řeči.Akvizice proběhla přímo u zakladatele vlákna a bylo to moc fajn, takže vřele doporučuju.Světelné podmínky dnes nebyly zrovna ideální, ale i přesto sem hodím jednu fotku, těch mých nových krasavic.
Frostie Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 No a tady je důkaz, že to tentokrát nebyly jen plané řeči.Akvizice proběhla přímo u zakladatele vlákna a bylo to moc fajn, takže vřele doporučuju.Světelné podmínky dnes nebyly zrovna ideální, ale i přesto sem hodím jednu fotku, těch mých nových krasavic.JMH_8950.jpgnádhera. Purističtější a minimalističtější hodinky abys pohledal. Gratulace!
Tea Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Odesláno 23. října 2014 Zdravím,rád bych se zeptal (asi MarvinaX), zda se dělá tento cifr (tedy bez čísel, bez data) také v černé? Nejblíže je tomu 041/4465 (ale v Quartzu) nebo 027/4701 (automat), obé s datem. Díky.
MarvinX Odesláno 23. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2014 Tea: Bez data se v černé bohužel nedělají, nejblíže jsou tomu opravdu jen ty dva modely, které jsi sám uvedl. Jestli je problém jen barva datumového věnce, tak to dokážeme vyřešit
Tea Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Odesláno 23. října 2014 Skvělý, díky za rychlou reakci. Vánoce se blíží...
Marcus Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Odesláno 23. října 2014 Jsou boží nádhera. Purističtější a minimalističtější hodinky abys pohledal. Gratulace! Díky chlapi.Zatím si je užívám v tichosti a tajnosti, doma jsem se ještě nepřiznal. Plán ?A? je, že to jsou přece ty staré hodinky po dědovi. Já vím, lhát se nemá, ale už začínám rozumět svým kámošům, co manželce o novém kole za 60 tisíc řekli, že ho koupili výhodně na blešáku za 6.
MarvinX Odesláno 23. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2014 Tea: Není zač, rádo se stalo a kdybys chtěl ještě nějaké další info budu rád když mi napíšeš, ideálně SZ. Marcus: I na fotce pořád nádhera a co se týká ženy, plán A dobrý a kdyby přece jen vzniklo nějaké podezření, tak by se mohl objevit i nějaký šperk po babičce, ne?
Marcus Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Odesláno 23. října 2014 Marcus: I na fotce pořád nádhera a co se týká ženy, plán A dobrý a kdyby přece jen vzniklo nějaké podezření, tak by se mohl objevit i nějaký šperk po babičce, ne? Ano, jsou opravdu nádherné. Vyzařuje z nich taková aristokratická ušlechtilost. Nejsem si jistý, jestli jsem jich vůbec hoden.A šperk po babičce by asi moc nenadchnul, poněvadž u nás doma momentálně frčí pandora. Nějak to budu muset ošetřit. Ale i tak děkuju, za morální podporu.
bohus76 Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 No a tady je důkaz, že to tentokrát nebyly jen plané řeči.Akvizice proběhla přímo u zakladatele vlákna a bylo to moc fajn, takže vřele doporučuju.Světelné podmínky dnes nebyly zrovna ideální, ale i přesto sem hodím jednu fotku, těch mých nových krasavic.JMH_8950.jpgDodatečná gratulace Marcusi,vypadají skvěle,doufám,že je brzy uvidíme i na živo.
Marcus Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Odesláno 26. října 2014 Ještě jednou děkuju.Na živo samozřejmě budou při nejbližší příležitosti.Zatím přidám ještě jednu fotku.
Marcus Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 O to se s vámi musím podělit, protože si myslím, že tak krásné pravé poledne se hned tak nevidí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se