mikulíšek Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 to je jakoby si řekl, že fotit pilotky před letadlem je nesmysl ? nebo fotit oblekovky v tričku je nesmysl ... ono to možná bude dáno tím, že na foru není dostatek pilotů a potápěčů ... musím ale zopakovat, že Ti pořád nerozumím, co ti na tom tak vadí, že si to musel ventilovat ... tak pěkné fotky s dynamickou vodou nenafotíš pod hladinou ... ... fotit oblekovky v triku není nesmysl, dávat je pak do vlákna "oblekovky ve svém živlu" ano.... příměr s pilotkami je dobrý, ale musíš uznat že plavání, šnorchlování a potápění jsou aktivity trochu dostupnější...... mě to v zásadě nevadí, jen mi to přijde trochu škoda. Toť vše. Není to útok na nikoho konkrétního, jen mi přišlo, že se tady namáčecí koupelnofotky množí a kouzlo tématu se lehce vytrácí. A nějak nechápu proč je problém "ventilovat" trochu kritiky. I když oproti klasickému "super fotky" je to fakt extrémismus.... a ano dělat pěkné fotky hodinek pod hladinou není lehký úkol a troufám si tvrdit, že pokud se někdo podvodním focením nezabývá tak je to dost o štěstí... ale o to přeci jde... Pokud si to člověk zjednoduší na: potápky + voda = ve svém živlu, tak pak budou ok i hodinky vedle sklenice vody. Já to téma vidím odvážněji a víc tématicky. Chápu, že každý nemá výbavu, nejezdí k moři, atp... ale stačí trocha fantazie (a myslím, že většině členů, kteří na fórum fotky dávají fantazie nechybí). Pointa tématu je o tom, že potápěčské hodinky snesou ponoření dost hluboko... a proto mi přijdou fajn fotky se šnorchlem a podobné (viz. sashator o 3 příspěvky výše), ze kterých na mě sálá atmosféra potápění (a můžu si domyslet, že ty hodinky skutečně pod hladinou byly, jen to nebylo možné zachytit).Fotky skoro na suchu, kde na hodinky kape voda (i když to bude perfektní fotka) ve mě evokuje tak maximálně WR30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 ... fotit oblekovky v triku není nesmysl, dávat je pak do vlákna "oblekovky ve svém živlu" ano.... příměr s pilotkami je dobrý, ale musíš uznat že plavání, šnorchlování a potápění jsou aktivity trochu dostupnější...... mě to v zásadě nevadí, jen mi to přijde trochu škoda. Toť vše. Není to útok na nikoho konkrétního, jen mi přišlo, že se tady namáčecí koupelnofotky množí a kouzlo tématu se lehce vytrácí. A nějak nechápu proč je problém "ventilovat" trochu kritiky. I když oproti klasickému "super fotky" je to fakt extrémismus.... a ano dělat pěkné fotky hodinek pod hladinou není lehký úkol a troufám si tvrdit, že pokud se někdo podvodním focením nezabývá tak je to dost o štěstí... ale o to přeci jde... Pokud si to člověk zjednoduší na: potápky + voda = ve svém živlu, tak pak budou ok i hodinky vedle sklenice vody. Já to téma vidím odvážněji a víc tématicky. Chápu, že každý nemá výbavu, nejezdí k moři, atp... ale stačí trocha fantazie (a myslím, že většině členů, kteří na fórum fotky dávají fantazie nechybí). Pointa tématu je o tom, že potápěčské hodinky snesou ponoření dost hluboko... a proto mi přijdou fajn fotky se šnorchlem a podobné (viz. sashator o 3 příspěvky výše), ze kterých na mě sálá atmosféra potápění (a můžu si domyslet, že ty hodinky skutečně pod hladinou byly, jen to nebylo možné zachytit).Fotky skoro na suchu, kde na hodinky kape voda (i když to bude perfektní fotka) ve mě evokuje tak maximálně WR30 už na to kašli ? moje reakce byla možná způsobena tím, že Tvůj příspěvek následoval, bezprostředně po krásných fotkách kluků (se kterýma si dali nemálo práce), a přišel mi trochu mimo mísu ...jako reakci na mou kritiku, bych třeba očekával, že ty sám do budoucna přispěješ serií krásných podvodních fotek ? tím mi vytřeš zrak, já Ti je pochválím a vše bude v klidu ...počkal bych ale na léto ( ne že kvůli mě dostaneš zápal plic ) ...to je vlasně další argument ? tohle vlákno by podleTvé teorie fungovalo tři měsíce v roce ...?někdy mi prostě přijde, že se tady zbytečně řeší kraviny ? a já vlastně teď dělám to samé, takže končím ( vše bylo řečeno ) ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikulíšek Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 (upraveno) už na to kašli ? moje reakce byla možná způsobena tím, že Tvůj příspěvek následoval, bezprostředně po krásných fotkách kluků (se kterýma si dali nemálo práce), a přišel mi trochu mimo mísu ...jako reakci na mou kritiku, bych třeba očekával, že ty sám do budoucna přispěješ serií krásných podvodních fotek ? tím mi vytřeš zrak, já Ti je pochválím a vše bude v klidu ...počkal bych ale na léto ( ne že kvůli mě dostaneš zápal plic ) ...to je vlasně další argument ? tohle vlákno by podleTvé teorie fungovalo tři měsíce v roce ...?někdy mi prostě přijde, že se tady zbytečně řeší kraviny ? a já vlastně teď dělám to samé, takže končím ( vše bylo řečeno ) ? Taky mi došlo, že jsem s tou reakcí mohl chvíli počkat, aby to nevypadalo jako nesmyslný útok .To že by tohle vlákno fungovalo sezónně mi dochází ale s tím se holt nedá nic dělat... O to víc by pak v zimě "zahřály" fotky z exotických krajin.Já jsem sem dával fotky v létě viz. Zrak ti tím asi nevytřu, protože pod vodou se fotí fakt blbě, ale aspoň tím trochu odůvodním svůj názor na tohle téma. Upraveno 4. ledna 2014 uživatelem mikulíšek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 Taky mi došlo, že jsem s tou reakcí mohl chvíli počkat, aby to nevypadalo jako nesmyslný útok .To že by tohle vlákno fungovalo sezónně mi dochází ale s tím se holt nedá nic dělat... O to víc by pak v zimě "zahřály" fotky z exotických krajin.Já jsem sem dával fotky v létě viz. Zrak ti tím asi nevytřu, protože pod vodou se fotí fakt blbě, ale aspoň tím trochu odůvodním svůj názor na tohle téma. fotky jsem si prohlédl ? dokonce jsem zjistil, že jsem Ti je tehdy pochválil ? tím bych to viděl, jako vyřízenou věc ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 Vlastně svým způsobem jsem ti to taky pochválil, vím že to není jednoduché. Sedlin ty snímky ale pořídil kompaktem a to také zaslouží pochvalu, vlastně všichni co tu něčím přispěli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 DeepSea v akci Korálový útes na Cook Islands ... foceno kompaktem Olympus Žraloci a rejnoci na BoraBora ... tentokrát jsem měl GoPro, ale nějak mi to nešlo a taky jsem měl trochu strach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 Nadhled tady občas postrádám. Je velmi snadné něco nějak paušálně zařadit, ohodnotit, označit, prostě říci jaké něco je. Ve skutečnosti jsou tu všechny příspěvky pouze určitou formou vyjádření vlastního subjetivního pohledu, preferencí.Takže: "Jmenuje-li se vlákno takhle, a tak by tu mělo být tohle" je blbost! Takže, baví-li vás focení a hodinky a vzájemná kombinace a navíc je poblíž voda, vyfoťte je a dejte sem, protože název vlákna "Potápky ve svém živlu" někdo chápe takhle: někdo si může vyložit adekvátně k názvu vlákna tohle obrazové vyjádření a jiný, podle některých, třeba extremista, zase musí spadnout do hnoje, aby mluvil o mrvě. A třeba jemu nejvíce s názvem vlákna může IMHO souznět tahle představa. Tenhle příspěvek vyjadřuje subjektivní názor autora a subjetivně "rýpe" do těch, co mají názor jiný :-) a nebojí se ho tu vyjádřit. Dále lehkou nadsázkou vyjadřuje autorovy subjektivní formy chápání a výkladu názvu vlákna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 Tak nějak mně to taky napadlo a kritik by si měl uvědomit, že i pro něj nepochopitelný kubismus je umění které má pochopení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 kvůli focení, teď k moři nejedu ... líp to neumím (a foťák už vůbec ne ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 kvůli focení, teď k moři nejedu ... líp to neumím (a foťák už vůbec ne )Geniální aranžmá Ma@chino. Už se nemůžu dočkat svých King Diverů. Až mi je hodinář vrátí, tak sem šoupnu pár fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 Tak se kluci nedohadujte o prkotinách, většina "komerčních" potápek vodu pomalu nevidí a ve svém živlu jsou potápky konkrétního majitele tam, kde jsou zvyklé se sním pohybovat, u někoho je to bazén, u někoho rybník a u někoho restaurace s dobrým vínem.Myslím, že se na jakékoli fotky na tomto fóru všichni rádi podíváme...A potom je pár nadšenců, kteří je opravdu používají k jejich účelu. A abych nebyl OT, tak sem dám pár fotek z dnešního podvečerního potápění (jen pro úplnost podotýkám, že bez vybavení na nádech). nejprve lehká zkouška vodotěsnosti... ...kousek pod hladinou se to dost vařilo... ...u dna už byl klid, i když zase dost tmavo... ...ale lumi to jistí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 Krásný fotky kluci, mám tohle vlákno moc rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikulíšek Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 ...u dna už byl klid, i když zase dost tmavo... ta 6. má fakt parádní atmosféru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 ta 6. má fakt parádní atmosféruDíky, jsem rád, že jsem Tvé oko potěšil a naplnil (aspoň doufám), to, po čem jsi volal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duri86 Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Svetlo som už nestihol tak som sa zrkadlom ani neskušal trápiť len tak nejaký cvak kompaktem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alcapone Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2014 koi casio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Pár neumělých pokusů o vodu. Sakra budu na tom muset zapracovat a potrénovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Pár neumělých pokusů o vodu. Sakra budu na tom muset zapracovat a potrénovat... IMG_7621.jpg IMG_7624.jpg IMG_7630.jpg všichni se tady pokouší o fotky a Ty se nejprve pokoušíš o vodu ... je to náhodou originální pokus kamo ? fotky hodinek v minerálce tady ještě nebyly ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 všichni se tady pokouší o fotky a Ty se nejprve pokoušíš o vodu ... je to náhodou originální pokus kamo ? fotky hodinek v minerálce tady ještě nebyly ...Boli, napríklad v tomto vlákne: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/61841-hodinky-a-koupelna/?hl=koupelna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se