Marcus Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 ORIENT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Dával jsem jí do "Co máte na ruce" ale sem vlastně patří taky. I když by to někomu mohlo způsobit ujímání. Potápky s WR 6ATM a ještě na koženém řemeni . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 To HonzaManta: dost dobrá fotka! Kolik jich tam zbylo, když se vlna vrátila do moře? :-) Já bych se bál, že si opískuju lesklé části pouzder (pokud jsou) a hlavně sklíčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Zbyly všechny - viz vlákno Prim zátiší. Já se nebál - tahle vlna přišla zničeho nic - před tím nebyly a pak už taky ne. Prostě jsem Neptuna asi dvakrát něčím naštval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Tak sem také přispěji jednou vodní: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 19. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2014 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 včera bylo fajně ala salvator dali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 včera bylo fajně 2 drsny optický klam jinak jsou to normální hranáče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 To je hrozný, jak tu každej fotí hodinky v bazénu, přitom to přirozené prostředí jim tak sluší :-) 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 To je hrozný, jak tu každej fotí hodinky v bazénu, přitom to přirozené prostředí jim tak sluší :-) hustý, ten pekáč , ještě rozveď, co ti na to doma řekli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 (upraveno) To zekon7302: Mladá dělala trochu vlny...Na záběru vypadají docela hezky, ne? :-) Upraveno 20. července 2014 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 Taky prihodim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 To zekon7302:Mladá dělala trochu vlny...Na záběru vypadají docela hezky, ne? :-)Ano, pokazil jsi to ale tím, že ses prozradil, i tak dobrý. Zítra jsem zván, kámoš má bazén, manželka bude v práci, asi budem blbnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 DSC_8707.jpgtaky mám jednu maskovací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2014 DSC_8707.jpg To se mi moc líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2014 To se mi moc líbí Díky japonské technice - Xperia Z1 může i pod vodu - foceno přímo v bazénu pod hladinou, nad hladinou naprosto nepoužitelné fotky. Nevím, jakou tam mají dezinfekci, ale takhle rozmazaně vidím i na přímo. Vzdálenost cca 1,5 metru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 21. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2014 K dnešnímu počasí jsem připravil tématickou kolekci nazvanou "Bouře ve sklenici vody".Přeji silný neumělecký zážitek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se