stepecken Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Bohužial nevieme ako skladuju eshop .. ja som mal obdobny problem s Moschino Uomo .. s netu nic moc s rakuskej BiPA dlhotrvajuca a lepsia .. rovnako aj Hugo Boss .. ale zas napr Hermes edp stoji v Ba 112? a na eshop iba 69? .. to uz je podozrive / eshop sme.sk
zerfoss Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 O tom skladovani je to mozne. Ale aj fann ma niektore police tak osvietene ze zohrievaju aj parfemu v krabickach. aby sme neboli len pri kritike tieto parfemy mam rad:D&G pour homme, the oneHugo Boss bottled,Tom ford grey vetiver,Dior Homme intenseVictor and Rolf SpicebombLalique encre noire sportTerre dHermesYSL lhomme, lhomme la nuit,Issey miake Uz koncim
stepecken Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 O tom skladovani je to mozne. Ale aj fann ma niektore police tak osvietene ze zohrievaju aj parfemu v krabickach. aby sme neboli len pri kritike tieto parfemy mam rad:D&G pour homme, the oneHugo Boss bottled,Tom ford grey vetiver,Dior Homme intenseVictor and Rolf SpicebombLalique encre noire sportTerre dHermesYSL lhomme, lhomme la nuit,Issey miake Uz koncim pod toto sa podpisem plusChanel BleuJoop Home - klasika edT
Prorok Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Netušíte, kde by šel sehnat ten Gucci Pour Homme?Byl můj nejoblíbenější a teskním po něm Tom
zerfoss Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Stepecken, joop nee to bolo az moc sladke dokonca aj na mna ale ten chanel moze byt
stepecken Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Stepecken, joop nee to bolo az moc sladke dokonca aj na mna ale ten chanel moze byt JOOP Home ale verzia Sexy in Pink o polku menej sladka .. pekna zaujmava je to nejaka limitka
ivan_989 Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 JOOP Home ale verzia Sexy in Pink o polku menej sladka .. pekna zaujmava je to nejaka limitka..nazov pre pánsky parfem evokuje limitku pre 4% resp lgbt
zerfoss Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 No niektore nazvy su dost odveci ale v samej podstate to moze prekvapit ja to testnem niekde. Nieco podobne grey vetiveru od TF poznate?
martinek27 Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Za mě poslední dobu - cca 3 roky Clinique Happy...
addalbert Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Odesláno 21. září 2015 No niektore nazvy su dost odveci ale v samej podstate to moze prekvapit ja to testnem niekde. Nieco podobne grey vetiveru od TF poznate? třeba http://www.fragrantica.com/perfume/L-Occitane-en-Provence/Eau-de-V-tyver-2032.html Vydrží fakt dlouho
zerfoss Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Odesláno 21. září 2015 Vdaka za tip. Len by to chcelo zohnat nejaky 1ml odstrek
utrejch Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Odesláno 21. září 2015 Moje nejoblibenejsi je ted Dior Homme Cologne ale nemam s ni stesti, nejdriv me prinutil jeden zrzavej celnik ji vyhodit a podruhe uplne nova flasticka skoncila na zemi v koupelne ...
KFL Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Odesláno 21. září 2015 třeba http://www.fragrantica.com/perfume/L-Occitane-en-Provence/Eau-de-V-tyver-2032.html Vydrží fakt dlouhoJj, s tím jsem začínal. Nevím, jak dlouho vydrží tobě, ale po 90 minutách musim přidávat, protože už vůbec není cítit. Ale vůně výborná.
addalbert Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Odesláno 21. září 2015 (upraveno) .Jj, s tím jsem začínal. Nevím, jak dlouho vydrží tobě, ale po 90 minutách musim přidávat, protože už vůbec není cítit. Ale vůně výborná. cca 2h a pak se drží u těla.Vdaka za tip. Len by to chcelo zohnat nejaky 1ml odstrekZajdi do někam do L'Occitane. Je v každy OC.Jinak pokud chces neco s vetiverem, tak zkus od TF Noir. Je trochu jiný, ale taky supr. Upraveno 21. září 2015 uživatelem addalbert
zerfoss Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 Dakujem skusim ceknut tie predajne. TF je super ale cenovo uz ani moc nie :/. Ja celkom oblubujem encre noire sport od lalique ale pravdepodobne aj tak skoncim u toho grey vetiver TF...
organic Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Odesláno 24. září 2015 Jsem čichal na letišti k novému Dioru Sauvage, co na něj dělá reklamu Johnny pirát Depp a moc mě to nenadchlo.
Zlý Jabko Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Odesláno 27. září 2015 Z Florencie jsem si přivezl vůni Ker z podniku Farmacia SS. Annunziata, složení přikládám. Velice příjemná vůně, nevtíravá a ani zdaleka tak sladká, jak bych čekal, spíš jen osvěžující. Ideálka do horka. HLAVA: bergamot, citrón, levandule, petitgrainSRDCE: bazalka, šalvěj, jasmín, ylang-ylangZÁKLAD: pačuli, pižmo, vetiver, ambra Na jejich stránkách jsem tuhle mršku už nenašel, asi si pro ni budete muset buď napsat nebo zajet. Každopádně je to nebíčko za 90E.
ivan_989 Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Odesláno 27. září 2015 (upraveno) Tak som naslepo objednal Loewe 7 for Men, niekto to tu vychvaloval. Podla zlozenia by to mal byt prave ten typ, z ktoreho budem nadseny: Hlava: jablko, korenieSrdce: ruža, kadidlo, konvalinka, neroliZáklad: vetiver, pižmo, céder No som veelmi zvedavy. Snad som sa trafil Upraveno 27. září 2015 uživatelem ivan_989
Freelander Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Odesláno 27. září 2015 To jsem byl ja ale pak jsem i psal ze jsem ho musel vratit a znovu koupit v sephore,protoze na netu koupeny Loewe7 mel minimalni vydrz :-(Tak snad budes mit stesti.Lisily se i znaky na flakonu.
ivan_989 Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Odesláno 27. září 2015 (upraveno) To jsem byl ja ale pak jsem i psal ze jsem ho musel vratit a znovu koupit v sephore,protoze na netu koupeny Loewe7 mel minimalni vydrz :-(Tak snad budes mit stesti.Lisily se i znaky na flakonu.sakra. v kamennej predajni som ho nevidel, aj vo viedni na letisku na mna pozerali dost nechapavo, ze co to chcem. tak som objednal u nas na parfums.sk, snad to dopadne dobre. Ale kupoval som tam aj TF grey vetiver a ten je v pohode. Upraveno 27. září 2015 uživatelem ivan_989
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se