ivan_989 Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Oud Maracuja - 3 negatívne reakcie z 3 (od žien): - "to si už nedavaj, mas oveľa lepšie veci" - "mas nejaký divný parfem, dosť smrdí " - "minule si mal takú príjemnú vôňu, ale toto je ..fujky" Tak nič. Navyše ani ja sám z toho nejsom nejaký nadšený.
Harwey Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března to mas ten discovery set? ake stare (mlade) boli tie damy, zeny, slecny, panie?:) mam podobnu skusenost, ale viem to zaradit do cca 35 ze super, nad 35-40 to je smrad:)
ivan_989 Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března V 17. 3. 2025 v 7:53, Harwey napsal: ake stare (mlade) boli tie damy, zeny, slecny, panie?:) Rozšířit hej, dorážam discovery. Vekové rozpätie respondentiek 35 - 50..
Harwey Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března no a sme doma, daj sa ovonat youngtimerkam:) rano som si dal EX NIHILO Chandigarh Express prve minuty silny nasup, dym, zubar, tabak, po troch hodinach velmi slabe
EpsteinBarr Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Takze oud maracuja urcite ano v piatok vecer na diskoteku k cajockam. Na dychovku a ludovu zabavu pre starsie a pokrocile rozhodne nevhodne. Spravne? Aby som v tom nemal zmätok a efekt bude opacny.
ivan_989 Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Ja s tým nepôjdem uz nikde za nikým. Je kopa lepších veci. Z môjho pohľadu a názoru okolia
Harwey Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března @EpsteinBarr bingo! @ivan_989 ved ano, robim si srandu:) @AndyAaron prisiel coffee addict, dik za tip, sladka kava, moze byt:) 1
ivan_989 Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Stále a stále sa vraciam k tejto, už takmer prázdnej vzorke: Tubereuse Astrale (Crivelli) https://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Crivelli/Tubereuse-Astrale-90733.html Ta vôňa ma proste baví. Je tak dobre poskladana, taká živá... že asi neodolam Vyrobca sa navyše pekne vyhral s malou audiovizuálnou zazitkovou show pre jednotlivé zložky vône: https://maisoncrivelli.com/en/parfums/tubereuse-astrale/ Jediné čo ma zneistuje je toto: Ale zatiaľ sa nikto neuskrnal ze "hm, ale to je ženské " ... Na druhej strane, MFK Baccarat ma v podstate identické hodnotenie pre pohlavia: Tak hádam to bude na mužovi v pohode , ked je v pohode Baccarat
Já ml. Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března Osobně bych se tím tak netrápil, používám Hibiscus Mahajád, který mi bere i manželka. https://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Crivelli/Hibiscus-Mahajad-69069.html Obecně jsem na sladší vůně a ten Mahajád mě dost baví. A jsem za to dost rád, protože kdybych se nesl na vlně KFL, tak bych v tom lítal stejně jako v hodinkách, protože jeho recenze jsou skvělé. Kdybych měl ve vůních jeho preference, tak jsem pěkně v háji. Takže díky bohu za dámské parfémy.
EpsteinBarr Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března Presne tak. Ja som napriklad uplne prestal chodit do sekcie noze a edc. Akoze zasiahlo ma to, ale nastastie som sa stihol vyhrabat na breh...a tych par kuskov doma, tie jest nepytaju Z tejto sekcie uz ale cesty spät niet... 1
Já ml. Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března O dalších vláknech raději nemluvit... To je cesta do pekel...
ivan_989 Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března V 20. 3. 2025 v 14:51, Já ml. napsal: Osobně bych se tím tak netrápil, používám Hibiscus Mahajád, který mi bere i manželka. Rozšířit Hibiscus je ešte lepší ale ten som nechal manželke, musim uznať ze aj ja sam sebe s nim voniam babsky, no ...
ivan_989 Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března Co vám budem hovoriť...Crivelli mi vŕta v hlave, ma aj fakt zaujímavé veci (z toho co som doteraz skúsil.) Tak idem skúsiť ešte niečo.
ivan_989 Odesláno 21. března Nahlásit Odesláno 21. března Párkrat odstreknem a objaví sa to v predajnej sekcii
fijo Odesláno 21. března Nahlásit Odesláno 21. března vcera kolem me prosel nekdo s fahrenheitem a jsem zase v prdeli... ja to vuni proste miluju vim ze ho nekdo urcite mate ve skrini prodate?
Koza_c Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Ve středu v Hannoveru jsem testoval NISHANE HUNDRED SILENT WAYS který mi hodně voněl, ale uz nebyl v 50ml. Tak včera v Praze chci odhodlaně koupit, ale po vyzkoušení uplne jiná vůně než v Hannoveru. Zklamaně očichávam papírek i ruku a prodávající se mi snaží marně vysvětlovat, ze vůně v testeru se mění jak je vystavena čili věděla úplný kulový a docela mě to odradilo od příštího nákupu. Těžko říct jak to je.
olson21 Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Vrátil jsem se z Evropy domů a šel jsem kolem Myskino úplně náhodou, tak jsem tam vlezl vyzkoušet něco nového. Pokud jste někdo poblíž, tak určitě doporučuji. Co mě celkem dostalo a neznal jsem to, tak AKRO Fragrances - Smoke. Ta drtivá nálož tabáku a kouře je brutální Máte nějaký feedback na ten parfém a značku?
JorgeJay Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března V 22. 3. 2025 v 20:08, olson21 napsal: Vrátil jsem se z Evropy domů a šel jsem kolem Myskino úplně náhodou, tak jsem tam vlezl vyzkoušet něco nového. Pokud jste někdo poblíž, tak určitě doporučuji. Co mě celkem dostalo a neznal jsem to, tak AKRO Fragrances - Smoke. Ta drtivá nálož tabáku a kouře je brutální Máte nějaký feedback na ten parfém a značku? Rozšířit Dva roky zpět jsem koupil jejich discover set. Smoke na mě byl už moc, všem to smrdělo jako popelník. Zaujaly mě poue Awake (káva) a Haze (canabis)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se