Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Máte někdo zkušenost s Emirates Pride Masters nebo Masters Signature? Mám rád sladší, těžší, orientální vůně na podzim/zimu. 

V ČR to asi nikdo nenabízí?!

o.yBRlpdpnji5.jpg

Odesláno

Nemáte někdo zkušenost s Monkey Special od Xerjoff? Myslím výdrž, projekce atd. Chtěl bych to vyzkoušet a tak sbírám informace. Díky

image.png.3780f5353f3a1432ecd542494c98389d.png

Odesláno (upraveno)

XERJOFF MONKEY SPECIAL Tony Iommi:

Ahoj. Mám ho asi rok. Jsem milovník těžších a gurmánských vůní. Dlouho jsem odolával (i kvůli vyšší ceně), ale nakonec jsem jej, po obdržení 2ml vzorku, zakoupil, a jsem za to opravdu rád - je to jeden z mých TOP 5.

Parfém je to velmi kvalitní, dost originální, ale polarizující - dle okolí: miluješ nebo nenávidíš. Není to rozhodně masově přitažlivé, ale kdo má rád těžší vůně, v tomto případě zcela originální vonný profil a špičkové ingredience, bude nadšený.

Není to gurmán v pravém slova smyslu, není tak sladký. Je to namíchané brilantně a krásně se vyvíjí. Siláž 8/10, výdrž cca 8-10 hodin. Není to vůně do kanceláře, ale zato venku (podzim - zima - nebo kdykoliv noc) je skvělá. Nastříkal jsem ho kdysi na kamaráda, kterému zrovna nesedí, ale i po několika hodinách jsem si užíval závany větru z jeho směru, protože to je TOP. Čerstvý a chladnější vzduch je jeho revír. Uvnitř ho bude až příliš a mohl by tvoje okolí rušit. Já osobně na něj nedám dopustit a celkově ho hodnotím 4,5/5 ač to tedy není vůně úplně univerzální.

Vzorek vzhledem k ceně velmi doporučuji. 

Upraveno uživatelem Radek Cigi
  • Dát hlas 1
Odesláno
V 25. 4. 2025 v 18:01, ivan_989 napsal:

A ja asocial nikde nejdem a na začiatok mi pride takto.  Som celkom zvedavý už som celé dni nič nové nevyskusal  :)

uz mas?

Odesláno

Yep. Akože fajn veci, ale nič z toho ma extra neoslovilo. Testovacie flakoniky sú extra prémiové , s normálnym rozprašovačom, nie ako na niektorých eshopoch. Dám ešte jedno kolečko testov a napíšem dojmy.

• Díky 1
Odesláno

The Merchant of Venice Damascus Desert

Po aplikácii som najprv zacítil skalnu ružu  (podla popisu ale nič také neobsahuje :) ). To ustúpilo a bola z toho komplexná vôňa, ktorá sa ťažko popisuje, lebo nič z toho extra netrcalo. Troska kosatec, trochu citrusy, trochu dym, trochu tráva, trochu drevo, trochu nejaký cukrík, troska korenie... po 2 hodinách sa to ustalilo, bolo to ako horiaci ovocný tabak z vodnej fajky.
 Oplatí sa vyskúšať.  Ale je skôr slabšia, nejaka extra projekcia tam nieje.

Mad et Len Spirituelle

Nastup je mäta a k tomu ovocné podtóny. Po hodinke cítiť aj zľahka drevo, mäta ustúpi a v popredí ostane viac neurcita ovocná vôňa s troškou korenia a drevom. Vôňa misky naplnenej ovocim, v ktorej som mal minuly týždeň par kuskov dreveneho uhlia a zle som ju umyl. Viem si predstaviť ze v teplotách 30+ je to fajn. V 15 stupňoch ma to nepresvedčilo.
Pripomína mi dosť Geranium pour monsieur.

Odesláno

Dnes se ke mě dostal YSL Myslf EdP. Musím říct, že neskutečná vůně! Strašně lehké, sladké a zároveň citrusové a květinové. Jakože velké překvapení :) Tohle musím mít.

Stejně tak jsem koupil vzorek Versace Eros Energy. Vysloveně citrusová bomba. Jde tam cítit snad každý citrus co si člověk dokáže představit. Zase trošku Aventus DNA. Na léto to bude pecka. 

• Dát hlas 1
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Jo

image.png.ce7bf33572eef66ad891aa7e7151c1ee.png

Je na cestě

Upraveno uživatelem Jehlan

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...