Fade Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna před 3 hodinami, YPO napsal: Tak Sauvage dost dobrý, trochu mi to připomíná Mont Blanc Explorer, ale jemnější, výraznější, dospělejší. Tak doufám, že to Dior nezařízne, protože to vypadá na top bus vůni Jsem ti říkal. Je to prostě top. A určitě to jen tak Dior neruší, když je to jeho nejvíc prodávaná vůně a i celkově nejvíc prodávaná vůně mezi všemi výrobci. Taky má i výdrž. Za mě takový malý zázrak v dnešní době regulace všech možných látek.
Mar25tin Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna On 8/22/2025 at 11:57 PM, Fade said: Jsem ti říkal. Je to prostě top. A určitě to jen tak Dior neruší, když je to jeho nejvíc prodávaná vůně a i celkově nejvíc prodávaná vůně mezi všemi výrobci. Taky má i výdrž. Za mě takový malý zázrak v dnešní době regulace všech možných látek. Přesně tak. Patří mezi TOP 10 nejvíce prodávané pánské parfémy. Taky jej mám moc rád. Osobně mám variantu EDP, ale zkoušel jsem EDT a ta je ještě lepší za mě Má tady někdo Elixir? Za mě osobně taky pecka - spíše do chladnějšího počasí.
Fade Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna @Mar25tin Jo, mám EdT, Parfum a Elixir. Za mě jsou super všechny. Na léto EdT a podzim a zima Parfum a Elixir. Pamatuju si jak mě poprvé očaroval Sauvage EdT a pak jsem dostal k nějakému parfému vzorek Elixiru a byl to snad ještě větší zážitek. Hlavně je to jedna z vůní, která vydrží snad i vyprání a vysloveně to vyzařuje mezi lidi. Jakože mám spoustu různých parfémů atd a nakonec se vždycky vrátím k Sauvage a prostě si řeknu, že to funguje Za mě to je takový Rolex Submariner mezi parfémy 1 1 1
YPO Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna 1. Umyjte pokožku sprchovým gelem Sauvage Shower Gel. 2. Zklidněte podrážděnou pleť po holení díky balzámu Sauvage After-shave Lotion. 3. Naneste vůni Sauvage Elixir na pulzní body. Jenom prachy to stojí tydlencty píčoviny 1 1
Potkan Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna (upraveno) Eau Forte nekdo zkousel? Ta mi prijde zatim nejlepsi, ale musim znovu zkusit. Upraveno 24. srpna uživatelem Potkan
Fade Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna @Potkan Jo, zkoušel jsem a za mě opravdu fail. Nechává to bílé stopy a jakože jsem vůbec nepochopil co tím chtěl básník říct. I profil té vůně takový nijaký a vlastně vůbec Sauvage. Nevím, no.
Potkan Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna Stopy nevadi, nestrikam na obleceni. Ale je to dobry vedet, diky za info!
ivan_989 Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna Idem si doplniť medzery vo vzdelani. Do týchto vôd som doteraz nevplával...
Andrew Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Na levé zápěstí jsem si stříknul Mortel, na pravé zápěstí jsem si stříknul Noir... Přivoněl jsem k levému zápěstí a cítil klasickou vůni Mortelu, přičichl jsem si k pravému zápěstí a ucítil také Mortel, opakoval jsem přičichnutí k levému zápěstí a NIC , naštěstí, na pravém je stále cítit 1
Kluk jako buk Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna @YPO Jen ten Elixir by nekupoval naslepo. Za mě už je to dost jiné (a proto je taky jediný z řady, který mám).
olson21 Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Dnes jsem opět objevil skvělou vůni (nebo Ameriku :)). Za mě teda super a vůbec jsem si jí nikdy nevšiml, což pokládám za fatální selhání Doporučuji fakt vyzkoušet
KFL Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Jj, Ultima je dobrá, ale v portfoliu TdM je taková "všednější". Což jí neubírá na kvalitách, ale v jeho stáji mám jiný favority. Například Grand Beau (mimo Raw Goldu a Fuego Futuro).
Andrew Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna V 25. 7. 2025 v 12:04, Andrew napsal: Přátelé, objevil jsem asi díru na trhu, máme docela minimalistickou koupelnu s velkou mramorovou deskou, vše je světlé (dlažba, spodní skříňky, stěny). Říkal jsem si, že by se mi líbilo mít ty flakony na nějakém organizéru (skříňka na zeď mi neprojde a ani by nebyla hezká). Projel jsem internet a našel jsem toho tuny, ale vše je plastovej šmejd za pár kaček. Nesetkali jste se někdy s nějakým lepším řešením, přemýšlel jsem ideálně o skle a nějaký etažér, jako níže (TEMU za 300 ale fakt ne). Čmelák Igor opakuje svoji výzvu ... ... po několik akvizicích se mi to tu začíná už nechutně hromadit... vážně jste to nikdo neřešil?
olson21 Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna před 6 minutami, KFL napsal: Jj, Ultima je dobrá, ale v portfoliu TdM je taková "všednější". Což jí neubírá na kvalitách, ale v jeho stáji mám jiný favority. Například Grand Beau (mimo Raw Goldu a Fuego Futuro). Naprostý souhlas, Grand Beau je super, líbí se mi tam ta tonka
Bukoowsky Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Před hodinou, olson21 napsal: Dnes jsem opět objevil skvělou vůni (nebo Ameriku :)). Za mě teda super a vůbec jsem si jí nikdy nevšiml, což pokládám za fatální selhání Doporučuji fakt vyzkoušet Za mě třeba Ultima z téhle stáje nejlepší, vše ostatní overkill...Raw speciálně @KFLmrk mrk...
KFL Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Za mě třeba Ultima z téhle stáje nejlepší, vše ostatní overkill...Raw speciálně [mention=6759]KFL[/mention]mrk mrk...Ale ty ji pokladas za damskou, tak nechapu, co se sem montujes . 1 1
Bukoowsky Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna před 1 minutou, KFL napsal: Ale ty ji pokladas za damskou, tak nechapu, co se sem montujes . Ano, to souhlasí 1
Rybkin Odesláno 26. srpna Nahlásit Odesláno 26. srpna V 17. 8. 2025 v 20:46, koveras napsal: Za toto predsa! Ahoj, jaký je rozdíl mezi klasikou a extrait?
Bukoowsky Odesláno 26. srpna Nahlásit Odesláno 26. srpna před 1 minutou, Rybkin napsal: Ahoj, jaký je rozdíl mezi klasikou a extrait? to mě taky zajímá...ptám se pro kamaráda 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se