Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 14 hodinami, Kluk jako buk napsal:

@Fade O Aventusu se to říká odjakživa, že víc voní chlapům než ženským. :D

Přesně tak. Není to panties dropper, ale boxer dropper :D 

Jinak já přešel na Aventus Cologne. To ženě voní moc a nemá s tím absolutně žádný problém i když je tam silně cítit to DNA. Silně doporučuju. I ta výdrž je fajn.

• Haha 1
Odesláno (upraveno)

Opium pour Homme EDP (1995) je relikvie z doby, kdy se parfém neomlouval za to, že je parfém. Žádná dieta podle IFRA, žádné „aby to nikoho neurazilo“. Prostě plná palba: koření, pryskyřice, temnota, charisma. Dnešní vůně by se po tomhle rozpustily studem do 20 minut.

Používám to jen o Vánocích ke stolu skoro jako rituál. A dává to smysl:

• je to slavnostní

• je to těžké

• je to dospělé

• a hlavně: nepatří to do běžného provozu, tohle je sváteční zbraň 🙂

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem morricone
  • Like 2
  • Dát hlas 2
Odesláno

Prosím vas, vie niekto porovnať opium edp, edt a black opium parfum /  EdP ? Už som dlho nic nekúpil a vypadá to zaujímavo co píšete  :)

Odesláno

EDT (Eau de Toilette)

• Lehčí, sušší, víc kořeněná a „vzdušnější“

• Více hřebíčku, skořice, citrusový úvod

• Méně sladká, méně vanilky

EDP (Eau de Parfum) ... už se ale těžko shání, možná Ebay

• Hutnější, tmavší, sladší a víc orientální

• Vanilka, pryskyřice, ambra – větší hloubka

• Výraznější projekce, lepší výdrž

• Díky 1
  • Dát hlas 2
  • po 5 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

nemate kluci nekdo na prodej jakykoliv rozpouzivany pansky parfem louis vuitton? 
mel jsem par vzorku a co kus to trefa do cerneho... akorat jsem zaskoceny cenou, tak zkousim alternativy, diky

Odesláno

@ivan_989 diky za tip, je to na muj vkus takovy uzivatelsky neprijemny, ale prokousu se tim 😆

jednoho louise uz jsem ted od zdejsiho kolegy koupil, ale stale mam motivaci pro dalsi 😆

Odesláno

Hoši u toho parfumo hlavne opatrne, sledujte, či majú nejaké hodnotenia, posielajte prachy iba na účty s ich menami. Je to fórum s kvantom ľudí, v prípade problému vám modi akurát napíšu, že ste pri nákupe mali používať zdravý rozum. Stavajte sa k tomu skôr ako k facebook marketplace alebo k bazošu, než ako k chronomagu.

• Dát hlas 1
Odesláno

Sedí, kým som kúpil, viedol som dlhšiu komunikáciu s každým predajcom a nieco napovedia aj hodnotenia. Možno som mal šťastie, ale každý nákup bol v pohode.

• po 2 týdnech...
Odesláno

už mě nebavily desítky vzorků z Ingredients, který byly pořád stejný, spíš mi to poslední dobou smrdělo a výdrž žádná....takže náhodná zkouška a už je doma🙃

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 3
Odesláno

Čau kluci, kdyby se vám doma náhodou válely nějaký starší verze Mugler A*MEN, asi bych měl zájem. Klidně můžou bejt rozpoužívaný, chtěl bych asi sbírat ty lahvičky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...