Přejít na obsah

Parfémy

Doporučené příspěvky

před 10 minutami, hopa26 napsal:

zatim sem kapku zklamanej, páč sem čekal jinší tanec. 

ja som tusil, ze nemusim skusit vsetko.:) aj ked ma trhalo..........tak som aspon prelistoval dozadu par stranok tohto vlakna a naplnil kosik vzorkami veci, o ktorych ste pekne pisali :) :

Trudon Parfums - Mortel - Abfüllung
Unum - Lavs - Sample

Parfums de Marly - Herod - Abfüllung  

Editions de Parfums Frederic Malle - Synthetic Nature - Sample   
Byredo Parfums - Animalique - Sample

Parfums de Marly - Perseus - Sample

prosim vas, je z toho nieco vyslovene zimna vec, ktoru oskusam najskor o pol roka ? Nech to nekupujem teraz. Tym Herod som si hlavne nie isty nateraz...

Dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@ivan_989 to vsechno lehce zkontrolujes tady: https://www.fragrantica.com/perfume/Parfums-de-Marly/Herod-16939.html

Herod je konkretne zima - podzim.

Edit: me zrovna ty PdM nejak extra nenadchly. Ani vuni, ani vydrzi.

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odkaz ke komentáři

před 10 minutami, ivan_989 napsal:

ja som tusil, ze nemusim skusit vsetko.:) aj ked ma trhalo..........tak som aspon prelistoval dozadu par stranok tohto vlakna a naplnil kosik vzorkami veci, o ktorych ste pekne pisali :) :

Trudon Parfums - Mortel - Abfüllung
Unum - Lavs - Sample

Parfums de Marly - Herod - Abfüllung  

Editions de Parfums Frederic Malle - Synthetic Nature - Sample   
Byredo Parfums - Animalique - Sample

Parfums de Marly - Perseus - Sample

prosim vas, je z toho nieco vyslovene zimna vec, ktoru oskusam najskor o pol roka ? Nech to nekupujem teraz. Tym Herod som si hlavne nie isty nateraz...

Dakujem

jak vyzkoušíš Mortel, patrně se o něco ochladí, to každopádně 🙂

Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, AndyAaron napsal:

me zrovna ty PdM nejak extra nenadchly. Ani vuni, ani vydrzi.

Ja mam Layton a som s nim po všetkých stránkach spokojný, preto rozmýšľam ze skúsim Perseus. A o Herod tu tak pekne písali  :)

Fragrantica.com mam samozrejme načítanu, ale tie recenzne príspevky si niekedy aj proti rečia. Niet nad info z prvej ruky. :)

Odkaz ke komentáři

kukam ze som si nahadzal do kosika same zimne veci, ostal teda len Editions de Parfums Frederic Malle - Synthetic Nature. A dalej neviem. Tak to skusim jak s hodinkami  :)

prosim poradte nieco letne, co:

- nezmeni svoju vonu sposobom teraz vonias jak tulipan ale za hodinu a po zvysok dna budes vonat jak plesniva ponozka

- nebude vonat ako osviezovac vzduchu na wc ani jak mentolova zubna pasta

- nebude tazka kvetinova vona ani vyrazna ruza

- nebude cisto len na citrusoch

- nebude sladke ani vyrazne pudrove ani orientalne

- bude viac male ako unisex

- vydrzi aspon 5 hodin

- nemusi byt niche

z mladosti mam v pamati Clinique - Happy ako letnu vec, cim nechcem povedat ze nieco velmi podobne, ale tym smerom mozno...ale nech vas to zase nezväzuje  :) dakujem

Odkaz ke komentáři

před 12 minutami, ivan_989 napsal:

kukam ze som si nahadzal do kosika same zimne veci, ostal teda len Editions de Parfums Frederic Malle - Synthetic Nature. A dalej neviem. Tak to skusim jak s hodinkami  :)

- nezmeni svoju vonu sposobom teraz vonias jak tulipan ale za hodinu a po zvysok dna budes vonat jak plesniva ponozka

- vydrzi aspon 5 hodin

- nemusi byt niche

z mladosti mam v pamati Clinique - Happy ako letnu vec, cim nechcem povedat ze nieco velmi podobne, ale tym smerom mozno...ale nech vas to zase nezväzuje  :) dakujem

vylučovací metodou mi vychází, že ten Mortel tam stále patří :) Voní pořád stejně, rozhodně dlouho, po jakékoliv kytce tam není ani stopy (pakliže pepř nebudeme považovat za kytku). Citrusy nope, cukr, pudr ani orient taky nic. Rozhodně víc male - pokud by si toto stříkla ženská, sevřela by se mi chodidla v pěst.

Odkaz ke komentáři

@ivan_989 - ja mam fakt rad Encre Noir Sport - https://www.fragrantica.com/perfume/Lalique/Encre-Noire-Sport-21369.html

Sice pisou o grepech, ale tech tam tolik necitim. Ze zacatku prevazuje spis karamel (voni to jak bonbony Slavia) a pak se tak hezky rozlozi jemna korenena vune. Je to fakt hodne na pohodu a za par korun.

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, AndyAaron napsal:

@ivan_989 - ja mam fakt rad Encre Noir Sport - https://www.fragrantica.com/perfume/Lalique/Encre-Noire-Sport-21369.html

Sice pisou o grepech, ale tech tam tolik necitim. Ze zacatku prevazuje spis karamel (voni to jak bonbony Slavia) a pak se tak hezky rozlozi jemna korenena vune. Je to fakt hodne na pohodu a za par korun.

OK, je v košíku a uvidíme... Hledám přesně totéž co Ivan, tak třeba tohle bude to pravý (za ty peníze by to bylo hodně milý překvapení).

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, ivan_989 napsal:

- vydrzi aspon 5 hodin

- nemusi byt niche

bud 1 je znacne subjektivny ale skusil by som .. Sospiro Basso, Hermes eau Givree,Xerjoff Nio...

Odkaz ke komentáři

OK, je v košíku a uvidíme... Hledám přesně totéž co Ivan, tak třeba tohle bude to pravý (za ty peníze by to bylo hodně milý překvapení).

Tak dej pak vedet a nasdilej pohled ze svoji strany.
Odkaz ke komentáři

5 hours ago, ivan_989 said:

- vydrzi aspon 5 hodin

- nemusi byt niche

Kilian - Bamboo harmony :) 

Odkaz ke komentáři

Po pár hodinách som s krvavymi ocami konečne vybral 5ks (som si dal strop na počet) a odklikol objednávku. Moc ďakujem za všetky tipy. So zážitkami sa budem deliť postupne...:)

Odkaz ke komentáři

Pročetl jsem pár stránek vlákna a jsem z toho paf:) Parfémům vůbec nerozumím, ale rád bych si pořídil něco sám, ať nemám jen to co náhodně koupí někdo k Vánocům. Z mě známých značek mi v Sephoře voněl Chanel de Bleu a pár kousků od značek Tom Ford a Kilian, které jsem doteď neznal:)) Nechci propadnout další srandě, ale rád bych pořídil něco zajímavého. Kde normálně kupujete? Nějaké typy pro úplného začátečníka jak vůbec na to?:)

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, xcmaniax napsal:

Kde normálně kupujete? Nějaké typy pro úplného začátečníka jak vůbec na to?:)

1. Ja na internete. Bud trebárs beautinow.com alebo essenza-nobile.de alebo priamo eshop príslušnej značky

2. Vyhliadni si značku ktorá ti je sympatická a kúp si na jej eshope discovery set (5-10 vzoriek).

3. Opakuj krok 2 až kým ta niečo nezaujme natoľko, že si kúpiš flakon

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...