Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sphinxx: super, mam radost, ze Ti to voni pane!! Jinak ty steiny vypadaji dobre, pekne tam zapadnou ;) .

Odesláno

Jojo, docela koukám, jaký je to držák ... moc jsem tomu nedával, je to taková nevtíravá vůně, ale drží dlouho. 

Odesláno

Kfl vies to k niecomu prirovnat ? Podla zlozenia fakt nemam predstavu

Zloženie

Hlava

figový list, figa

Srdce

zelené tóny, kokos

Základ

drevité tóny, céder, figovník

Odesláno

Jj, pěknej shop ;).

jen ceny podivne

muj oblibeny Amouage Memoir Man 100ml u nich za 7200 Kc a parfums.cz za 3395 Kc (a jsou i levnejsi shopy)

Odesláno

Kfl vies to k niecomu prirovnat ? Podla zlozenia fakt nemam predstavu

Neumím, protože jsem nic takovýho ještě neměl a necítil. Je to cítit po fících, lehce po kytkách, lehce po trávě (jako trávě, ne marijáně). Je to takový sladko-svěží, totální kontrast, ale hrozně mě to baví. Až včera jsem zjistil, že je to unisex vůně :D.

Můžeš si objednat za 250 kaček 5 vzorků z Ingredients od všeho, tak zkus :). Přijde ti 2 ml sprejík, kterej bohatě vystačí. Anebo se tam zastav.

Jediný, co shledávám mírně odlišný od "normálních" voňavek je to, že nástup některých vůní je ostrej, ale během 5-10 minut přejdou na střed, kterej teprve ukazuje, jak to voní dlouhodobě. A vydrží fakt dlouho. Tenhle diptyque jsem měl v testeru, vylil jsem to na sebe ráno celý (dohromady 10-12 cákanců) a ještě večer mi žena říkala, že se to za mnou pořád krásně táhne :).

Odesláno

Memoir je bezva, Epic Man taky. Ty budou další. Ceny jsem neporovnával, každopádně pokud to někde stojí míň, tím líp ;).

a Ciel na leto

Odesláno

Neumím, protože jsem nic takovýho ještě neměl a necítil. .

Poznam ten pocit z niche parfumov, prvykrat som to zazil pri Huitieme Monsieur :) uz asi tusim o co ide, no super!
Odesláno

Já měl taky nejdřív tu stříbrnou ... pak jsem někde čuchnul k tý černý a od tý doby jenom tu .. viděl jsem i nějaký relativně nový, třeba červenou, ale ta mi moc nevoněla ... já kupuju odtud ( link ) ... už to kupuju do zásoby, dvě a víc po 100ml .. párkrát se mi stalo že na pár dní dojde a to pak nejdu ani ven ..  :lol2:

// edit: jo a co se týče komplimentů tak to nějak neřešim, ale když jsem ji měl první tejden tak se mě přišly zeptat asi 3 ženský co je to za parfém.

Tak jsem to byl ve středu očichat na Arkádách a musím říct, že ta černá mi moc nevoní. Hrozně mi to připomínalo Becherovku :D 

• po 4 týdnech...
Návštěvník maxipesfik
Odesláno

Tak jsem to byl ve středu očichat na Arkádách a musím říct, že ta černá mi moc nevoní. Hrozně mi to připomínalo Becherovku :D

Heleme se. Páničkovi Becher nevoní...

Návštěvník maxipesfik
Odesláno (upraveno)

A povíš nám o něm něco, nebo (opět) zůstane jen u odkazu?

co chceš slyšet? Moc mi voní! Spokojený?

edit. sorry, ale jak může být někdo tak hloupý...??

edit 2. voní jako Ylang Ylang, ale to asi nevíš co je...

Upraveno uživatelem maxipesfik

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...