tano Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Sphinxx: super, mam radost, ze Ti to voni pane!! Jinak ty steiny vypadaji dobre, pekne tam zapadnou .
obchodnik-o3 Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 azzaro je dobry, po rokoch som sa k nemu teraz tiez vratil
Sphinxx Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Jojo, docela koukám, jaký je to držák ... moc jsem tomu nedával, je to taková nevtíravá vůně, ale drží dlouho.
KFL Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Ja se dneska rozsoupnul..radost a navic neco neotrelyho .
ivan_989 Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Kfl vies to k niecomu prirovnat ? Podla zlozenia fakt nemam predstavu Zloženie Hlavafigový list, figa Srdcezelené tóny, kokos Základdrevité tóny, céder, figovník
Irma Bunt Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Kilian a Diptyque. To vypadá na návštěvu Ingredients Ja se dneska rozsoupnul..radost a navic neco neotrelyho .
Irma Bunt Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Jj, pěknej shop . Taky se mi líbí. A hlavně mám pocit, že ty lidi tam tomu rozumí. Nedávno spustili i e-shop.
simon_magus Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Jj, pěknej shop .jen ceny podivnemuj oblibeny Amouage Memoir Man 100ml u nich za 7200 Kc a parfums.cz za 3395 Kc (a jsou i levnejsi shopy)
KFL Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Memoir je bezva, Epic Man taky. Ty budou další. Ceny jsem neporovnával, každopádně pokud to někde stojí míň, tím líp .
KFL Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Kfl vies to k niecomu prirovnat ? Podla zlozenia fakt nemam predstavuNeumím, protože jsem nic takovýho ještě neměl a necítil. Je to cítit po fících, lehce po kytkách, lehce po trávě (jako trávě, ne marijáně). Je to takový sladko-svěží, totální kontrast, ale hrozně mě to baví. Až včera jsem zjistil, že je to unisex vůně . Můžeš si objednat za 250 kaček 5 vzorků z Ingredients od všeho, tak zkus . Přijde ti 2 ml sprejík, kterej bohatě vystačí. Anebo se tam zastav. Jediný, co shledávám mírně odlišný od "normálních" voňavek je to, že nástup některých vůní je ostrej, ale během 5-10 minut přejdou na střed, kterej teprve ukazuje, jak to voní dlouhodobě. A vydrží fakt dlouho. Tenhle diptyque jsem měl v testeru, vylil jsem to na sebe ráno celý (dohromady 10-12 cákanců) a ještě večer mi žena říkala, že se to za mnou pořád krásně táhne .
simon_magus Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Memoir je bezva, Epic Man taky. Ty budou další. Ceny jsem neporovnával, každopádně pokud to někde stojí míň, tím líp .a Ciel na leto
ivan_989 Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Neumím, protože jsem nic takovýho ještě neměl a necítil. .Poznam ten pocit z niche parfumov, prvykrat som to zazil pri Huitieme Monsieur uz asi tusim o co ide, no super!
kupko Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Odesláno 10. září 2016 Panove nemate nahodou nekdo doma vicko na HUGO BOSS N.6 nekde zustalo na dovolene :-(
Povidláček Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Odesláno 16. září 2016 Já měl taky nejdřív tu stříbrnou ... pak jsem někde čuchnul k tý černý a od tý doby jenom tu .. viděl jsem i nějaký relativně nový, třeba červenou, ale ta mi moc nevoněla ... já kupuju odtud ( link ) ... už to kupuju do zásoby, dvě a víc po 100ml .. párkrát se mi stalo že na pár dní dojde a to pak nejdu ani ven .. // edit: jo a co se týče komplimentů tak to nějak neřešim, ale když jsem ji měl první tejden tak se mě přišly zeptat asi 3 ženský co je to za parfém. Tak jsem to byl ve středu očichat na Arkádách a musím říct, že ta černá mi moc nevoní. Hrozně mi to připomínalo Becherovku
Návštěvník maxipesfik Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 http://www.botanicus.cz
RedAce666 Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 A povíš nám o něm něco, nebo (opět) zůstane jen u odkazu?
Návštěvník maxipesfik Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Tak jsem to byl ve středu očichat na Arkádách a musím říct, že ta černá mi moc nevoní. Hrozně mi to připomínalo Becherovku Heleme se. Páničkovi Becher nevoní...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 (upraveno) A povíš nám o něm něco, nebo (opět) zůstane jen u odkazu?co chceš slyšet? Moc mi voní! Spokojený? edit. sorry, ale jak může být někdo tak hloupý...?? edit 2. voní jako Ylang Ylang, ale to asi nevíš co je... Upraveno 12. října 2016 uživatelem maxipesfik
Maxel Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Po letech 3,14čifuků můj první parfém. Hodně fajn vůně. Co ale nechápu, jak někdo může v Sephoře vydržet dýl, jak těch cca 15min. co jsem tam byl já.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se