H-B Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Jsem rad, ze se tu jeste neobjevila vune, kterou pouzivam ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 (upraveno) Podle nálady. Momentálně nejvíc . Upraveno 13. května 2012 uživatelem Joe Lemonade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 (upraveno) Skoro vzdy ked mi niekto odporucal a vychvaloval nejaky svoj parfem tak sa stalo nasledovne - plny ocakavania som ho strekol na seba a zistil, ze zapacham z neho az hroza alebo mi z neho doslo spatne alebo nieco ine negativne.... Sratka co na niekom vonia na druhom moze skor pachnut. Mate rovnake alebo opacne skusenosti ? Upraveno 13. května 2012 uživatelem ivan_989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 13. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Skoro vzdy ked mi niekto odporucal a vychvaloval nejaky svoj parfem tak sa stalo nasledovne - plny ocakavania som ho strekol na seba a zistil, ze zapacham z neho az hroza alebo mi z neho doslo spatne alebo nieco ine negativne.... Sratka co na niekom vonia na druhom moze skor pachnut. Mate rovnake alebo opacne skusenosti ? Jasné, úplně normální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Skoro vzdy ked mi niekto odporucal a vychvaloval nejaky svoj parfem tak sa stalo nasledovne - plny ocakavania som ho strekol na seba a zistil, ze zapacham z neho az hroza alebo mi z neho doslo spatne alebo nieco ine negativne.... Sratka co na niekom vonia na druhom moze skor pachnut. Mate rovnake alebo opacne skusenosti ? jasně, to je chemie, každý má jiný pot a ten je rozhodující proto, jestli na nás bude voňafka vonět nebo i mouchy budou podlétat dál, jinak bude s XY vonět malý nabušený Biker, jinak tombed - vysoký hubený se sexy pivním bříškem, proto je toto vlákno informativní, každý si musí najít svou vůni sám... jinak na fóru mi poslední dobou nejvíc voněla trojka Gas, Kulix, Frantik, což svědčí, že si umí vybrat vůni, páč mi nevoní jen tak někdo a jen tak něco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 (upraveno) jasně, to je chemie, každý má jiný pot a ten je rozhodující proto, jestli na nás bude voňafka vonět nebo i mouchy budou podlétat dál, jinak bude s XY vonět malý nabušený Biker, jinak tombed - vysoký hubený se sexy pivním bříškem, proto je toto vlákno informativní, každý si musí najít svou vůni sám... jinak na fóru mi poslední dobou nejvíc voněla trojka Gas, Kulix, Frantik, což svědčí, že si umí vybrat vůni, páč mi nevoní jen tak někdo a jen tak něco Já mám výzvu pro ty, kteří s tímto čichačem fora, příjdou do styku. Dejte si pozor, protože on ten tombed je v získávání Vašich pachových stop důslednější, než Šaryk. Ne každému taková pozornost zrovna "voní", mě teda rozhodně ne, protože jsem jim byl takto již prolustrován a věřte, dělá to důsledně, věší se po Vás a ňufá, jak štětka z Václaváku. Od tohoto testu se před případným setkáním s členem jménem tombed dva dny před schůzkou nemyji a o aplikaci nějakého voňavadla nemůže být už vůbec řeči, takže bacha, chlapi. Upraveno 13. května 2012 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Woe Maroshu skoro to sedí, čím víc promile tím více čichač, ale přirovnat mě k štětce z václaváku? Ty byly v pátek mnohem protivnější, hned po sectovi, co já... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 jasně, to je chemie, každý má jiný pot a ten je rozhodující proto, jestli na nás bude voňafka vonět nebo i mouchy budou podlétat dál, jinak bude s XY vonět malý nabušený Biker, jinak tombed - vysoký hubený se sexy pivním bříškem, proto je toto vlákno informativní, každý si musí najít svou vůni sám... jinak na fóru mi poslední dobou nejvíc voněla trojka Gas, Kulix, Frantik, což svědčí, že si umí vybrat vůni, páč mi nevoní jen tak někdo a jen tak něco Díky, vždycky mě potěší, když ti voním Vzdyt ja to nedelam pro sebe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Už dlouho.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 jinak na fóru mi poslední dobou nejvíc voněla trojka Gas, Kulix, Frantik, což svědčí, že si umí vybrat vůni, páč mi nevoní jen tak někdo a jen tak něco Hajzle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 ... YSL Body Kouros jsem teď koupil naslepo přes internet a docela mě zklamal. Přítelkyni sice strašně voní, ale já se už těším, až tu lahvičku vypotřebuju, protože je mi ho líto vyhodit Jinak na běžné nošení jsem si v poslední oblíbil toto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Vo vonach som bol roky veľmi prelietavy ale v súčasnosti a už roky Paco Rabanne 1milion..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Skalamander: Ono je to opravdu hodně individuální... :-) Nicméně měl jsem podobnou zkušenost s timhle. Všem okolo to vonělo, ale mě to připadalo, jak čtrnáct dní nepranej ručník... Ale taky jsem jí nevyhodil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Hajzle Neboj, to neni rozhodujici. Mne spis obcas reknou zensky, ze hezky vonim. Od tomika bych to ani slyšet nechtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 taky mi to občas říkaj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 13. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 (upraveno) Pro ty, kterým voní Hugo Boss Selection a jsou na něj zvyklí, bych měl podobný tip. Mám jej doma asi tři měsíce, koupil jsem na základě vyzkoušení ve Fannu, kde jsem byl okouzlen, pak jsem z toho vystřízlivěl. Teď se k němu zase vracím a celkem spokojenost. + balení. Upraveno 13. května 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Neboj, to neni rozhodujici. Mne spis obcas reknou zensky, ze hezky vonim. Od tomika bych to ani slyšet nechtěl. Když já jsem takový houser důvěřivý, naletím každýmu hejskovi s kratkym zobakem jinak, ať nejsem OT, leju na sebe tohle. Už vod tý doby, co to tady prodávaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se