El Nano Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2014 monstrózní dobrota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2014 hej Miro, taky to nemusíš šířit tak veřejně... eště si to tu přečtě rytmus a bude průser Tak to je dobrá haluz... zmrzlináři, přiznej se! Že ty Řiťmausovi pigluješ Daru a ještě potom u nich snídáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 6. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 ...dnes strohá snidaně po treninku na blatniku legendy s legendama na ruce a posleze s legendou v břiše......:-)))...venčil jsem při tom psy,......ale těm se moc běhat nechtělo,pořád se jen motali okolo mne a čekali až mi od huby upadne klolečko uheráku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Tomu rikam chlapske venceni psu! Menil bych jen uherak za kladenskou... Gesendet von meinem GT-I9100 mit Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 takhle snídaj chlapi,na kapotě auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Ty woe snídaně ve 12.15? :D ... každopádně hodně originální zátiší . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Tolik salamu a jenom jeden rohlik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 (upraveno) Správnej chlap vstane a pustí si Zákrutu Upraveno 6. listopadu 2014 uživatelem flagolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Správnej chlap vstane a pustí si Zákrutu To jsi mi připomněl: https://www.youtube.com/watch?v=JW8Di8D8T9I Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 To jsi mi připomněl: Tak to je nářez - dneska by byl celkem v kurzu, trošku předběhl dobu... A jaké má krásné digitálky na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 6. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 ...kluci,Zakrutu jsem rano jeste stihnul,ale od osmi jsem mel jiz rozcvicku se svihadlem,anglicakama a krokodylama,....pak nekolikero kol sparingu a lapy,......na tohle vse se fakt rano nemuzu nadlabnout,......takze moje snidane v tyto dny v tomto case :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Tak to je nářez - dneska by byl celkem v kurzu, trošku předběhl dobu... A jaké má krásné digitálky na ruce. V té době byly digitálky nutnost Chjo, to už je tak dávno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Tolik salamu a jenom jeden rohlik?zdá se mi to množství rohlíku ještě nesmyslně předimenzované. Já např. uplatňuji poměr na 30 dkg csabaie/uheráku max. půl krajíčku chleba na otření prstů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 To ses teda peknej burzoust. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 ...já to mám naopak...jsem z chudých poměrů a tak posouvám jedno kolečko postupně po celém rohlíku, no. Tak tohle přesně dělá můj švagr, ale doopravdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Jako že mi to říkala doma - že jsem tlustej - to mi nevadilo, ale včera mi to naznačila i ta nová pěkná kolegyně. Tak a dost, ráno konec omeletek a anglické slaniny. Začínám hubnout! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Jo jinak k té diskusi o poměru kvalitních uzenin a pečiva, já jsem to před časem dotáhl k dokonalosti. Kolega odněkud vozil dvoukilové pytle miničabajek a já si zvykl tyhle snacky jíst jen tak, bez pečiva, u práce. Pak začal vozit pytle čabajek normální velikosti a já to žral zase samotný. Dneska už to jinak jíst neumím, vždycky někde na výletě nebo cestou do práce si jednou za čas koupím uherák nebo csabai kolbász a místo půlkrajíčku na utření prstů použiju prostě kapesník... mně by to snad už na pečivu ani nechutnalo. To je hrozný, jak snadno se člověk zkazí... Přitom nejsem žádnej zbohatlík. No nic, teď na to můžu zapomenout, teď hubnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 cabajka je zdrava, patri do jedalnicka. Su to len myty, ze to je nezdrave... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 No jistě, nezdravé je páchat na sobě násilí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 V jednom moravském Hotelu, servírovali tamní "zdravé" müsli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se