Návštěvník Kamil Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2015 Sladké nemusím, ale přece to nevyhodím. Ty snídáš v osm večer? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2015 Vyhodit to by byla věčná škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2015 Ty snídáš v osm večer? O půl osmé ráno. Měl jsem zato, že čerpám řádnou dovolenou. Vyhodit to by byla věčná škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 (upraveno) Snídaně na vesnici. Tak tlaca to je snidane sampionu:-) Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 31. října 2015 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 Sám doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Ty si ty snídaně hezky užíváš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Snídaně je základ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Dnes v prirode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 To jako fakt snídáš tofu a suchary? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Mohol si tym nozom nieco ulovit, nie? Inak to konkretne tofu mam rad aj ja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Ano ano to som dnes jedol. Na tofu som si zvykol. Ale neranajkujem ho kazdy den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Dobré ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Tohle se nedalo nevyfotit. Stačilo doaranžovat na pultík hodinky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Není nad ranní relaxační koupel, když je člověk sám doma. Onehdá mi takhle spadl mobil do vany, tak bacha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Taky jsem tak jeden pohřbil, ale to byla večeře a večeřel jsem tuším Tulamorku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Taky jsem tak jeden pohřbil, ale to byla večeře a večeřel jsem tuším Tulamorku. Ať je mu hladina lehká. Prej je to rychlý a moc se netrápěj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Ten můj se trápil tak asi dvě minuty, ale takováhle nehoda je omluvitelná - někdo mi volal a mně z té mokré ruky vyklouzl.Můj kolega úplně na kaši přesídlil z hotelové restaurace do pokoje a ve své tuposti/opilosti telefonoval domů přítelkyní a u toho se svlékal a šel se sprchovat. Že má ufouna stále u ucha mu došlo, až když mu pod tou sprchou zdechnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Vcera k snidani svarak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Dnes jen polehoučku domácí buchtička s kávičkou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se