Lucky Lucaso Odesláno 9. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2022 Monstra a pivko, to je vrazedna letni kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2022 "Dal bych si kávu a k tomu něco na zapití.." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupr Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 V 21. 5. 2012 v 15:01, Street Glide napsal: . Tohle nemá chybu :DDDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupr Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 V 19. 2. 2022 v 14:40, LovecK napsal: Karpáčo, ..čo! Kdo snídá carpaccio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 V 5. 5. 2022 v 8:13, warann napsal: Rano, kdyz jsem kluka vypustil u skoly, me napadlo zajit do mlicaku. Sice okolo chodim furt, ale dnes me z niceho nic prepadla potreba si dat jahodovej koktejl, kterej jsem nemel tak 30 let. Ovsem vevnitr meli jeste jiny uchylarny a nakonec to skoncilo takhle - banan v cokolade. Byt se priznavam, ze slehacku jsem teda nedal. mňam, to bych si dal taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 před 2 hodinami, kupr napsal: Kdo snídá carpaccio Ten kdo není línej se nažrat… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 17. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2022 Domácí srnčí "pastrami", rye bread, ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 Snidane sampionu. Jahodovej koktejl v mlicaku na stojaka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 před 8 hodinami, warann napsal: Snidane sampionu. Jahodovej koktejl v mlicaku na stojaka. Yes ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2022 Elvis-Sandwich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2022 @filo-boxertak k tomu jsem se jeste nepropracoval. Ale kdyz si vezmu, ze jinde se sklebili na toast s burakovym maslem a pomerancovou marmeladou … Kazdopadne za me dobry, uz jsi to delal nebo prvni pokus? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2022 Se slaninou první pokus a je to super. Ta kombinace měkkého banánu a křupavé slaniny, sladká a slaná chuť, já mám tyhle kombinace rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathol Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2022 Dobré ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 Letni snidane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 V 7. 7. 2022 v 10:26, gathol napsal: Dobré ráno Tyjo! Metrodezert jsem jako dítě miloval. Ani jsem netušil, že se to ještě vyrábí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 před 1 hodinou, siwi napsal: Tyjo! Metrodezert jsem jako dítě miloval. Ani jsem netušil, že se to ještě vyrábí. V Lidli ho mavaju, aj rozne prichute. Tiez kupujeme na kila:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 To je ovšem poctivka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 To vypadá splendidně. Takové vajíčko se mi doma ještě nepovedlo. Nemám správnou pánev. Ta manželčina je fajn, ale sunny side up na ni neumí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 Tvarohu to vypadá luxusně Včerejší trhanec s ovocem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se