Přejít na obsah

...Snídaňové zátiší...

Street Glide

Doporučené příspěvky

patriknapr: Tak proč ne, když takhle trpí u jogurtu :D ... Já se raději najím pořádně a pak až obědvám, nemám čas na svačinky, takže vydatná snídaně nesmí chybět. Ale líbí se mi tady spíš to pozadí, respektive zátiší, co někteří členové mají u snídaně :D .

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 4 týdnech...

.....dnes už jsem si trochu dopřál vydatné  snídaně,.....po včerejší odpolední taktické střílečce s Carpacciem tak trochu v MAGPUL stylu,kdy jsme se ke konci už mohli schovávat i za vzniklou hromadu hilzen,..... mi pěkně vyhládlo :-))))......a rameno mám taky v háji :-))

.....pro kluky z "východního slovenska" co to nechápou,......jsem přidal i svoje peero " do polky ubrusu ",...jak si v minulých příspěvcích přáli :-))

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

V 7. 3. 2014 v 11:33, Street Glide napsal:

.....dnes už jsem si trochu dopřál vydatné  snídaně,.....po včerejší odpolední taktické střílečce s Carpacciem tak trochu v MAGPUL stylu,kdy jsme se ke konci už mohli schovávat i za vzniklou hromadu hilzen,..... mi pěkně vyhládlo :-))))......a rameno mám taky v háji :-))

.....pro kluky z "východního slovenska" co to nechápou,......jsem přidal i svoje peero " do polky ubrusu ",...jak si v minulých příspěvcích přáli :-))

Chystas sa na Krym, zastrielat si? :D

Inak, ak som si i dakedy myslel, ze tie military obrazky su tu priliz, tak to beriem spat. Roznymi fotkami - psov, maciek, jedla, lodi, aut...hodiniek a vselicoho ineho si tu 'nahaname ega' pomaly vsetci....tak preco nie zbrane s ranajkami.

F.

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Carpaccio-to ti ani nemůže chutnat ne? :)

A moje každodenní snídaně

Upraveno uživatelem panedge
Odkaz ke komentáři

V 2. 4. 2014 v 6:23, carpaccio napsal:

Teda, že mi na to skočíš zrovna Ty, to jsem nečekal... ;)

Samozřejmě, že snídám, stejně jako Ty, u pracovního stolu za čtení novin a Chronomagu. Fotka byla pořízena jen ze vzpomínky na tohle vlákno.

No tai sorry,mě to nepřišlo až tak nemožný,prostě si třeba neměl čas a umíral si hlady,tak sis to dal přímo k železu no :)

Odkaz ke komentáři

Bandi, nejsi daleko od pravdy... Na poslední kontrolu jsem to ještě nesl "za roh", tak jsem šel za soumara - dvakrát. :)

Na tu nadcházející se mi ale monocajti odstěhovali, takže to vidím na dvojmužnou operaci, kdy jeden nosí a druhej hlídá můj městský křižník naložený kvéry.

Známe ale se Street Glidem i hustší případ - chlapíka, u kterého i policajti uznali, že je fakt lepší když k němu zajdou. :)

Odkaz ke komentáři

....joooo "výborný zátiší ",......na rovinu bych se ale bál již v takovém prostředí snídat z obav,že to potom nesložím dohromady,protože by se snadno mohlo stát,že bych v ranním rozpoložení sežral i některé drobnější komponenty zbraní :-))))

...Carpaccio,....Ty přece nemáš zbroják ????

Odkaz ke komentáři

V 2. 4. 2014 v 7:45, KFL napsal:

Škoda toho vylitýho žloutku :D.

Dostal čistej průstřel. ;)

V 2. 4. 2014 v 8:30, Street Glide napsal:

....joooo "výborný zátiší ",......na rovinu bych se ale bál již v takovém prostředí snídat z obav,že to potom nesložím dohromady,protože by se snadno mohlo stát,že bych v ranním rozpoložení sežral i některé drobnější komponenty zbraní :-))))

...Carpaccio,....Ty přece nemáš zbroják ????

Zbroják? Co to je, ty vole?

Odkaz ke komentáři

Menstruační tampon jsem měl jako zátku použít onehdá na venkovní střelnici, když jsme stříleli za deště a já si zalehnul rozkrokem přímo do louže... Nejdelší zásobník mýho života - a pocit jak když jsem byl potápějící se Titanik.

No nic, budu alfasamec s patnácti druhy tamponů! :gun_bandana:

Odkaz ke komentáři

....znám i borce,co měl tampony v uších místo ucpávek na střelnici a minulou sobotu jsem viděl borce i s nábojema v uších místo ucpávek :-)))

....k tomu zátiší Carpaccia,.......nevidím tam nikde ty hodinky,tak jak je v tomto vláknu dobrým zvykem,....nechceš mi říct že jsou ty Seadwellery někde pod tím " hemendexem "....:-)))

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...