Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

vypadá to i na nové pouzdro, je to tak, Maroshku?

Píší, že nový model bude mít velikost 41mm, zatímco starý měl 43mm. Nemám rád profláké značky (kam TH řadím), ale musím uznat, že tyto se mi líbí. Hodně.
Odesláno

Me se to teda nelibi Posted Image Libil se mi predchozi model s datumkou netradicne na druhe strane a s kyklopem. Navic v pekne velikosti. To bylo neco jineho, neotreleho. Tohle je variace na stokrat ohrane tema, navic nechapu proc ve 41 mm velikosti Posted Image

Odesláno

Me se libi moc. Nejsou tak originalni jako ty maroshovy, jsou to vice vonavky, ale jsou pekne. Kdybych si vybiral, tak bych asi stejne sahnu po tech starsich, gumova luneta, velikost a datumka na devitce jsou super.

Odesláno

Za mě tak půl napůl- minulá verze s gumovou lunetou se mi líbí víc, tato je zase lepší než ta ještě starší. Spiderer to ale vystihl přesně- jsou nudný. Starší verzi jsem měl taky v hledáčku, ale TH je na mě trochu předražená a přeceňovaná značka (a to jsem vždy chtěl Carrery)

Odesláno

Pouzdro je stejné, jak na Aquaracer 300m, nechápu proč na 500m, které byly jiné, lepší a mimořádně povedené, dají toto pouzdro levnějšího modelu. Hodinky jako takové se mi líbí, ale mají dost věcí, které by mi asi časem začaly vadit: lumi bod na lunetě, ten je hrozný; příliš výrazné orámování datumovky; vzor cifru mi přijde až moc výrazný, ale těžko říct, jak to vypadá naživo. Za keramiku ale palec nahoru.

Odesláno

Momentálně dělá Tag Heuer 16 typů Aquaracer. Tyto dále v různých barvách. Takže je otázka, jestli tento model nahradí některý z dosavadních, a nebo to pojede vedle sebe, což by bylo jenom dobře. Jinak za mně palec nahoru s výjimkou toho lumi bodu na lunetě. Ten to chtělo nějak umístit do šipky. A velikost je OK, pro každýho není 43 na jeho pracku.

Odesláno

Super! Konečne potápky od Hujera, ktoré by som si bez výhrad kúpilPosted Image. BTW, neviete aká bude približná cena?

ak môžem, jedna live foto( bohužial, čierne ani modré som nenašielPosted Image)

post-21172-071183400 1338628496.jpg

Odesláno

Myslím, že po předchozím modelu se nyní jen zapráší :D. Upřímně se mi vůbec nelíbí. Design není moderní a v porovnání s modelem předtím je to podle mě veliký krok zpět.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...