MarcelG Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Aquaracer 500m má své pokračování - nové modely Líbí se mi Více info a fotek ZDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Mno, nevypadá to věru zle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 23. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 vypadá to i na nové pouzdro, je to tak, Maroshku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Opět parádní alternativa "Bondovek", předpokládám nižší cenu a výborné zpracování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 vypadá to i na nové pouzdro, je to tak, Maroshku? Píší, že nový model bude mít velikost 41mm, zatímco starý měl 43mm. Nemám rád profláké značky (kam TH řadím), ale musím uznat, že tyto se mi líbí. Hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Me se to teda nelibi Libil se mi predchozi model s datumkou netradicne na druhe strane a s kyklopem. Navic v pekne velikosti. To bylo neco jineho, neotreleho. Tohle je variace na stokrat ohrane tema, navic nechapu proc ve 41 mm velikosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Mě se líbí ten bikolor. Na jachtičku do Antibes ideál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edgar_23 Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Tak za me nic moc... starsi model byl hezci dle meho, cifr celkem ok, ale ta luneta mi tam nejak nesedi a ten lumi bod na lunete tam je tak divne vsazen jen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Me se libi moc. Nejsou tak originalni jako ty maroshovy, jsou to vice vonavky, ale jsou pekne. Kdybych si vybiral, tak bych asi stejne sahnu po tech starsich, gumova luneta, velikost a datumka na devitce jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Pouzdro je rozhodně jiné, subtilnější oblejší.Ty moje starší jsou víc do tool, ikdyž to jsou klasické kancldajvry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 za man dobre rozhodne lepsie nez ta hroza s datumkou naopak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Prijdou mi strasne obycejny, designem jak z devadesatejch let, celkove nuda, minuly model mel oproti tomuhle koule.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Divne, hlavne ten lumi bod na lunete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Za mě tak půl napůl- minulá verze s gumovou lunetou se mi líbí víc, tato je zase lepší než ta ještě starší. Spiderer to ale vystihl přesně- jsou nudný. Starší verzi jsem měl taky v hledáčku, ale TH je na mě trochu předražená a přeceňovaná značka (a to jsem vždy chtěl Carrery) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 Pouzdro je stejné, jak na Aquaracer 300m, nechápu proč na 500m, které byly jiné, lepší a mimořádně povedené, dají toto pouzdro levnějšího modelu. Hodinky jako takové se mi líbí, ale mají dost věcí, které by mi asi časem začaly vadit: lumi bod na lunetě, ten je hrozný; příliš výrazné orámování datumovky; vzor cifru mi přijde až moc výrazný, ale těžko říct, jak to vypadá naživo. Za keramiku ale palec nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 Není k tomu bicoloru jako speciální příslušenství fialové sako? Hodilo by se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka68 Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 Momentálně dělá Tag Heuer 16 typů Aquaracer. Tyto dále v různých barvách. Takže je otázka, jestli tento model nahradí některý z dosavadních, a nebo to pojede vedle sebe, což by bylo jenom dobře. Jinak za mně palec nahoru s výjimkou toho lumi bodu na lunetě. Ten to chtělo nějak umístit do šipky. A velikost je OK, pro každýho není 43 na jeho pracku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 Mně bere ta černá varianta - tam mi přijde v poho i ten lumi bod na lunetě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassko2 Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2012 Super! Konečne potápky od Hujera, ktoré by som si bez výhrad kúpil. BTW, neviete aká bude približná cena? ak môžem, jedna live foto( bohužial, čierne ani modré som nenašiel) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2012 Myslím, že po předchozím modelu se nyní jen zapráší . Upřímně se mi vůbec nelíbí. Design není moderní a v porovnání s modelem předtím je to podle mě veliký krok zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se