Foundryman Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2008 Zaplať pámbu, že je tam ta váha, váhu uvede, předpokládám, i pošta do protokolu. Kolik váží takový Brajtle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2008 Plan je takovy, ze zitra dostanu zapis od posty a budu mit aspon neco v ruce. Potom jak pise Foundryman, bychom asi zkusili PayPal. Reference jsem nezkousel, ale prodejni thready vypadaly duveryhodne. Cena byla $1825 za 3 mesice stare Superoceany. Prave jsem sesmolil dalsi mail pro nej a budu stale vyckavat... Tak držím palce. Ta Tvoje zkušenost mě úplně odrazuje od nákupů z venku...i když třeba to vykradli právě v Čechách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2008 Tak držím palce. Ta Tvoje zkušenost mě úplně odrazuje od nákupů z venku...i když třeba to vykradli právě v Čechách... Pokud to bylo perfektně zabalený beze stop po nějakých trhlinách apod., tipoval bych spíš na kulišárnu prodejce. Mně kolikrát přišel potrhanej balík, zafačovanej poštovníma páskama, ale obsah byl vždy OK. Do trackovaných zásilek si málokdo dovolí vlézt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2008 (upraveno) Zaplať pámbu, že je tam ta váha, váhu uvede, předpokládám, i pošta do protokolu. Kolik váží takový Brajtle? ...málo, asi nejlehčí jsou titanových Aerospace cca 90g, mamuti ve zlatě a se šutrama i přes 220g, ale úplně nejvíc váží bakelitový box, u nových modelů spíš bakelitová rakvička..tipuju tak třičtvrtě kila, a něco taky kartonový obal...dohromady obal klidně kilo... Upraveno 29. ledna 2008 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2008 Tak ať ti to dobře dopadne, hrozný ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2008 Zaplať pámbu, že je tam ta váha, váhu uvede, předpokládám, i pošta do protokolu. Kolik váží takový Brajtle? Chybi Bratle na kovovem tahu + kaucuk pasek, muj odhad je 200g. S tim rozdelanim baliku mi to take rikali na poste - pokud by do toho lezli treba celnici, prelepi to vlastni paskou. Pockam na druhy mail od prodejce a asi se pustime do toho PayPalu, bez zbytecneho prodluzovani. Zitra take budu mit v ruce protokol se soucasnou vahou balicku (tj. take ten 1kg). Ted tu akorat byla pritelkyne trochu me utesit, tak uz to nevidim tolik beznadejne Stanou se i horsi veci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2008 Jakubisko preju taky hodne stesti at ti to vyjde! Tohle me celkem zarazilo a chapu, ze je to velmi neprijemna zalezitost, tak se drz a good luck! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 2. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2008 Jakubisko : Ahoj, jak to pokračuje s těmi Breitlingy, hodně mne to zajímá a myslím, že nebudu sám. Vůbec si to nedovedu představit, jak se tohle mohlo stát Ano, jsou horší věci na světě, ale 2000 dolarů už nechodí pěšky... Vůbec si to nedovedu představit , být v téhle situaci( co by se dělo a co dělat) Takže taky držím palce a plně soucítím , dej potom vědět, jak to dopadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2008 Jakubisko : Ahoj, jak to pokračuje s těmi Breitlingy, hodně mne to zajímá a myslím, že nebudu sám. Vůbec si to nedovedu představit, jak se tohle mohlo stát Ano, jsou horší věci na světě, ale 2000 dolarů už nechodí pěšky... Vůbec si to nedovedu představit , být v téhle situaci( co by se dělo a co dělat) Takže taky držím palce a plně soucítím , dej potom vědět, jak to dopadlo. Peto, s Foundrymanem jsme rozjeli proceduru "Dispute" na PayPal. Ale zatim zadny novy vyvoj. Cekam take na vyrizeni reklamace CP, ktere by melo prijit v tomhle tydnu. Prodejce je v celku komunikativni, ale porad si stoji na svem, ze hodinky odeslal. Byt v tehle situaci, rychle si uvedomis, ze jsou to jen prachy a jak je fajn, ze jsme vsichni zdravi. A abych se dal trochu psychicky dokupy, poridil jsem si pekne vintage primky - viz sekce Prim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2008 Jakubisko: Kubo, jo, máš pravdu s tím, že je nejdůležitější být zdravý a že jsou to jen peníze. Jak říká můj kamarád, když si jdeme někde sednout a utrácí : " Peníze budou, my nebudem " Jen mě to fakt zaráží, co je dneska možný a kde je pravda Primky jsou vážně úžasný , doufám, že s těmi Breitly to dobře dopadne, myslím, že nejen mě je to tady velice líto... Tak držím palec i na nohou !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlabka Odesláno 11. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2008 To Jakubisko: Přeju hodně štěstí, ať se to podaří zdárně vyřešit! Už je něco nového? Žádné příjemné počtení, když zrovna čekám zásilku z USA...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2008 Tak tohle jsou asi posledni radky, ktere o me prihode napisu. Cela vec uz je ukoncena a k me smule vyresena tak, ze jsem ostrouhal. Vyjadreni posty je takove, ze kdyz sedela hmotnost pri odeslani s tou pri dodani, oni mi nic nedaji. Vyjadreni PayPalu - a to me zklamalo asi nejvic - je takove, ze oni zodpovidaji zase jen za odeslani zasilky, uz ne za obsah! Takze ti mi taky daji prd. No a kamarad z US and A se dusuje, ze samozrejme svou cast dohody splnil a hodinky odeslal. Ponauceni si z toho beru takove, ze ac prodejce vypada sebeduveryhodneji, ma sebelepsi reference, porad to muze byt svine. A do budoucna aspon nebudu tak duerivy. Kazdy jednou musime dostat pres prsty, abychom prozreli a ja to beru jako stesti, ze to v mem pripade odnesly "jen" prachy a ne nic dulezitejsiho. Touhle cestou bych chtel take oficialne podekovat Foundrymanovi, ktery mi od zacatku pomahal s korespondenci a jednani s protistranou. P.S. kdyz by se nasel nekdo soucitny, rad mu poslu sve cislo uctu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2008 Jakubisko - tak to je pekne v... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2008 tak to je mi líto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2008 Kubo to je smula, ale jinak to ani skoncit nemohlo, takoveto jednani je nepostizitelne a nikomu nelze dokazat, ze to udelal on. Prodejce, posta, celnice- vsichni v tom mohli mit prsty, spravedlnosti se nedovolas... Az se uvidime na srazu, koupim to pivo- a jeste jsem ochotnej napsat Oldovi B., at ti ulevi pri studiu, kdyz budes muset nadelavat na nove Chci objednavat Omegy z watch.de, premyslim ovsem, jestli tech usetrenych 15 tisic za to stoji, na druhou stranu, muzu jim jit osobne do Stuttgartu namlatit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2008 tak to je mi líto Tak, tak ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 22. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2008 Mě už jde zásilka z USA místo slíbených 4-5 pracovních dnů asi 14 dní, nejedná se sice o hodinky, ale je to dárek k narozeninám, takže se modlím, že každým dnem zazvoní pošta a bude to tady, jinak bude průser :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 22. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2008 Kubo to je smula, ale jinak to ani skoncit nemohlo, takoveto jednani je nepostizitelne a nikomu nelze dokazat, ze to udelal on. Prodejce, posta, celnice- vsichni v tom mohli mit prsty, spravedlnosti se nedovolas... Az se uvidime na srazu, koupim to pivo- a jeste jsem ochotnej napsat Oldovi B., at ti ulevi pri studiu, kdyz budes muset nadelavat na nove Chci objednavat Omegy z watch.de, premyslim ovsem, jestli tech usetrenych 15 tisic za to stoji, na druhou stranu, muzu jim jit osobne do Stuttgartu namlatit :-) Ja som si u watch.de Omegy kúpil Absolútne som spokojný. Predsa len, nemecke zakony na ochranu spotrebitela su niekde inde. Zasielka dosla FedExom, obrovska krabica plna toho protinarazoveho bordelu a v nej vsetko, co malo byt, vratane potvrdenej Int. waranty card (aj ked od ineho, oficialneho predajcu, tiez nemeckeho) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2008 (upraveno) Chlapy, mám na Vás otázku. Když se chci podívat na tracking zásilky kterou očekávám... na stránkách USPS mi to napíše úplně to samé co Safimu v prvním příspěvku, ale když se chci podívat na stránky České pošty, tak mi to napíše, že pošta neozbrazuje informace o tomto druhu zásilek, neporadíte mi někdo jak bych z České pošty dostal něco více??? Díky Upraveno 23. února 2008 uživatelem jacob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2008 jacob:Myslim, ze to bude jeste v US tedy. Vetsinou ten tracking na USPS konci hlaskou, ze zbozi opustilo USA na letisti..v tolik a tolik. Pak je dobry uz sledovat stranky C. Posty. Pockej az se to pohne z podaci posty a pak uz to fici... Me sly budiky 4 dny, posta dorucila v nedeli az do domu.USPS EMS. Jinak Jakubiskova story je pomerne ostra a cist to s odstupem, vypada to na podvod prodavajiciho...nicmene pravne nevymahatelne, je to slovo proti slovu, vahy sedi, posta je z obliga, neposkozeny, Paypal samo taky mimo, no, jako nekoho napalit, nevymyslel bych to lip. Uff, shit happens. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se