Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
  • Odpovědi 75
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsíci...
Odesláno

I já jako prodejce přidávám jen samé klady. A díky za pokec a očumování hodinek.

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Naprosto bezproblémový obchod, s hodinkama vyrazil ihned po nočním printscreenu o platbě druhý den ráno na poštu i přes náročnou kalamitní sitauaci na silnicích. :) Po mailové komunikaci mě skoro mrzelo, že jsem si pro hodinky nezajel, protože bychom určitě výborně pokecali.

• po měsíci...
Odesláno

Už je to asi půl roku, co jsem od něj něco bral, ale i já se připojuju k chvále. Rychlá domluva, vstřícnost, pohoda. :)

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

S Karlem je prostě radost obchodovat. Jen jsem poslal prachy, hned běžel na poštu, abych měl hodinky doma do dvou dnů. Ode mne za jedna. :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem Wanderer
  • po měsících...
Odesláno

Tak jsem od Karla koupil další hodinky. Vše perfektně dle dohody, takže musím opětovně doporučit. Už se známe natolik, že ani nečekal, až mu ode mě dorazí platba. Takže děkuji za obchod.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Měl jsem tu čest jako kupující. Sice ne osobně, ale ve virtuálním světě hodinek a dokonce mimo Chronomag. Náhodička, tak ještě jednou díkec.

• po měsíci...
  • po měsíci...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Teda, že by mi někdo nabídnul ZDARMA jedny hodinky (a nemyslím nic obyčejného za pár stovek), jen proto, že při jednom obchodě něco úplně ideálně neklaplo, se mi ještě nestalo. Karel za to v podstatě nemohl, nic zase tak hrozného to nebylo, přesto se za to cítil zodpovědný a nabídl mi tuhle kompenzaci. Tomu říkám velkorysé jednání hodné Gentlemana s velkým G. Tohle mě bude hřát u srdce hodně dlouho.

Karle děkuji.

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

za mě první obchod s Karlem, vše perfektní, krásný hodinky, rychlá domluva, hladké předání, příjemný pokec. Samá chvála. Karle díky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...