jacob Odesláno 31. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2012 Já jsem byl u mechanických hodinek vždy zvyklý na odchylky kolem 5 vteřin a více za den (a to se bavím třeba o Breitling Navitimer, Sinn GMT, apod.). Přesnost kolem jedné vteřiny za 11 dní nošení je pro mě tedy něco neuvěřitelného.
Hasňa Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Odesláno 31. července 2012 IWC standard. Ja mam dve vteriny za deset dnu. :-)
Daemonultimate Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 IWC jsou jedny z hodinek na které nikdy nedosáhnu,ale jsou nádherné.Máš pravdu umí nejen pilotky,tyhle diversky jsou dokonalé.
blam Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Odesláno 26. září 2012 Gratuluji ke krasnym hodinkam. Myslel jsem, ze Planet Oceany jsou moje top, ale Aquatimery jsou kazdoladne dustojnymi konkurenty. Boze proc ja sem se tu registroval. :-)
FraK Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Odesláno 26. září 2012 Jedna z nejodbornějších recenzí, které jsem na fóru četl. Dávám palec nahoru.
snake Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Odesláno 27. září 2012 (upraveno) to snad ne bylo vidět že z nich máš velkou radost-kam chceš dojít? Upraveno 27. září 2012 uživatelem snake
Tomak Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Odesláno 6. října 2012 Pro mne neuvěřitelně krásný hodinky, když je teď vidím v prodejním vlákně, hrozně lituju, že mi nenarostlo zápěstí abych je mohl reálně nosit
bru7us Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 Moc pekne... asi jsem je nemel v prodejnim vlakne videt - dlouho jsem si byl jist jednoznacnym favoritem (Omega PO) a ted tohle....
Návštěvník pitrs182 Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 V 23. 10. 2012 v 11:42, bru7us napsal: Moc pekne... asi jsem je nemel v prodejnim vlakne videt - dlouho jsem si byl jist jednoznacnym favoritem (Omega PO) a ted tohle.... I pro mne byly póčka dlouho jasným favoritem. Teď už ne
jacob Odesláno 23. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2012 IWC mají (alespon pro mě) takový charakter, kouzlo. PO bohužel tolik ne. Je to subjektivní. Oboje jsou skvělé hodinky.
bru7us Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 Co se vzhledu tyce tak mne tady uchvacuje ta safirova luneta a lumi to je vazne parada ... Na druhou stranu u PO mne bere safirove dynko s inhouse 8500/9300...
Radek Brno Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 moc pekny, taky je mam v hlave, PO jsem zkusil, jsou moc tezky. Jinak fajnovy popis
bru7us Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 V prodejnim vlakne se potuluji jedny v chronu a musim rict, ze mam chvilema cuky udelat si radost
Návštěvník pitrs182 Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 Jsou to opravdu moc povedené hodinky. Výborně nositelné, příjemná velikost. A ten antirefex:-)) Líbí se mi moc jejich přehlednost a výraznost. Zatím sem moc nadšený, i když se přiznám, že ten chronočervíček začal opět vrtat, takže někde vzadu chronomozku se objevuje lehce zamlžená myšlenka upgradu:-) Nekonečný příběh:-) Jedno foto:
bru7us Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 Jsou to proste krasavice Mne se nejvic libi ta safirova luneta.
profil Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2013 Vyborna recenzia, je tam vsetko co som potreboval vediet, fantasticky kusok, teraz mam nasadeneho v hlave chrobaka chronobundusa.......zamiloval som sa do nich....gratulujem majitelovi
jacob Odesláno 1. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2013 Díky :-). Byly to nejpřesnější mechanické hodinky, které jsem měl. Určitě neuděláš chybu.
profil Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Odesláno 1. února 2013 (upraveno) No uz som dohodnuty s Vazenym clenom fora, ktory ich prave predava, uzavreli sme dohodu, tak za najblizsich par dni ich budem mat na ruke, tak sa tesim ako maly chlapec z lega:clap:Co sa tyka presnosti ...moje Tudory Black Bay, robia za den +1 Sek..da, to je uzasne.... Upraveno 1. února 2013 uživatelem profil
profil Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 No dockal som sa, som novy majitel IWC Aquatimer.........model bez chrona......su uzasne...radost mat na ruke......
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se