Přejít na obsah

Poraďte prosím s výběrem operátora mobilního telefonu a internetu

Doporučené příspěvky

Jsem rád, že to klaplo, objednávky bez problémů vyřizují i dnes, ale:

- vše použitelné mizí z prodejen i centrálního skladu nebývale rychle, tipuji, že zítra nebude z čeho vybírat (možná nějaké adaptéry a mizerné powerbanky). Naskladní až po ukončení voucherové akce 🙂

edit: T-m dneska v appce dává neomezená data na den pro předplacenky i tarifní zákazníky (i firemní), ale je to zastropováno jen na 3mbit/s 😀

Kdo používá nějaký tarif z řady s neomezenými daty, nemá si co aktivovat 🙂

Upraveno uživatelem stosi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
  • po měsících...

Sice to patří do nasíracího vlákna, ale ...

Dvakrát za rok se podívám do účtu co je nového a ze 6.3. tam mám zprávu:

Víc spojení. Změna mobilního tarifu 

Vážený zákazníku, 

nejdříve za měsíc, ale nejpozději v červnu 2025 nahradíme na čísle XXX XXX XXX stávající tarif Neomezeně do všech sítí s cenou 123 Kč novým tarifem Neomezený Basic Plus s cenou 567 Kč. Více informací najdete ZDE.
Při převodu na nové řešení mohou zůstat zachovány doplňkové služby, proto si prosím zkontrolujte jejich nastavení. Pokud vám už některé z nich nevyhovují, můžete je změnit nebo deaktivovat. V případě, že již původní tarif nemáte nebo si jej sami změníte, nic se pro vás nemění. 

Nové řešení jsme připravili na míru s ohledem na vaše potřeby i útratu a věříme, že s ním budete spokojeni. Jestliže se změnou nesouhlasíte, máte právo vypovědět závazek ze smlouvy, aniž by vám vznikly jakékoli další náklady, do jednoho měsíce od doručení tohoto oznámení.
Pokud máte nastavené inkaso, SIPO nebo trvalý platební příkaz, zkontrolujte prosím své platební údaje. Máte-li nastavený FlexiStrop na částku nižší, než je cena nového tarifu, dojde v rámci převodu k deaktivaci této služby. V novém tarifu si můžete FlexiStrop znovu nastavit. Jakmile tarif změníme, pošleme vám potvrzení přes Zprávy z Vodafonu v samoobsluze Můj Vodafone. Veškerá nastavení si můžete snadno zkontrolovat ve svém Vyúčtování. 

Děkujeme, že jste s námi, a přejeme krásný den. 

Váš Vodafone 

6.3.2025

-------------------------------------------------

Takže po 17 letech a 4 měsících na vás seru.

Nejvíc mě zaujala věta: Nové řešení jsme připravili na míru s ohledem na vaše potřeby i útratu.

Tak si zkontrolujte své schránky, jestli tam také nemáte něco v duchu o nás bez nás.

*mimochodem ten "nový" tarif má rychlost 4mb/s a teď jedu cca na 60mb/s.

TVL já sem nasranej :D 

Odkaz ke komentáři

před 22 hodinami, YPO napsal:

Sice to patří do nasíracího  něco v duchu o nás bez nás.

*mimochodem ten "nový" tarif má rychlost 4mb/s a teď jedu cca na 60mb/s.

TVL já sem nasranej :D 

To nasrání ti přetrvá pouze do doby než zjistíš že není kam jít 😆 Jeden vojeb za druhým, kluci se předhání kdo koho víc okrade, O2 velmistr řekl bych. Nám u Vodafone udělali to samé u všech šesti čísel, dal jsem výpověď a klasika , všechny vrátili na původní cenu. Ale ve faktuře už taková omáčka, sleva na slevu že už se v tom nikdo nevyzná, důležitá je ale koncová a tu vrátili do původní hodnoty....

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, African napsal:

To nasrání ti přetrvá pouze do doby než zjistíš že není kam jít 😆 

Je to tak. Hlavní problém je, že není čím argumentovat, protože jak píšeš z nás dělají hejly všichni tři operátoři a o podpultovky se jaksi nedá při argumentaci opřít.

V 10:00 volala slečna, tak sem jí to řek pěkně od plic a jí to bylo úplně jedno :D Naštěstí má Tmobil jeden akční tarif, tak sem jí řek, že jestli to přebije, tak se uklidním.

Tak prej, že jo a já si šel lehnout. Po dvou hodinách si promnu oči, koukám na telefon a samozřejmě sliby chyby a všechno jinak.

Tak sem tam na oplátku volal já, že nemám vokurku na hlavě a ať to dle tel. dohody opraví, nebo mizím.

V 17:00 to naskočilo dle dohody.

Takže tarif je opět slepenec všech možných hoven, ale to je mi v zásadě jedno pokud to bude fungovat.

Každopádně mě to poučilo, že být loajální v tomhle segmentu je jenom zbytečná póza.

Odkaz ke komentáři

Kto chce datovat a usetrit si kupi SIMku na Slovensku alebo v Polsku. Neobmedzene data funguju po celej EU za rovnaky peniaz. Pravda budes mat zahranicne cislo co nemusi kazdemu vyhovovat, ale tie ceny su uplne inde a kdekomu to za to moze stat.

Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, YPO napsal:

Je to tak. Hlavní problém je, že není čím argumentovat, protože jak píšeš z nás dělají hejly všichni tři operátoři a o podpultovky se jaksi nedá při argumentaci opřít.

V 10:00 volala slečna, tak sem jí to řek pěkně od plic a jí to bylo úplně jedno :D Naštěstí má Tmobil jeden akční tarif, tak sem jí řek, že jestli to přebije, tak se uklidním.

Tak prej, že jo a já si šel lehnout. Po dvou hodinách si promnu oči, koukám na telefon a samozřejmě sliby chyby a všechno jinak.

Tak sem tam na oplátku volal já, že nemám vokurku na hlavě a ať to dle tel. dohody opraví, nebo mizím.

V 17:00 to naskočilo dle dohody.

Takže tarif je opět slepenec všech možných hoven, ale to je mi v zásadě jedno pokud to bude fungovat.

Každopádně mě to poučilo, že být loajální v tomhle segmentu je jenom zbytečná póza.

Až se budou ptát na důvod výpovědi, řekni jim že si zařídíš radši polské číslo a přejdeš k Polákům. U nás v pohraničí to není žádná novinka a halda lidí tady jede na polovičních cenách v neomezených tarifech než v ČR. Já tím argumentoval a fungovalo to... asi 😆 

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, African napsal:

Až se budou ptát na důvod výpovědi, řekni jim že si zařídíš radši polské číslo a přejdeš k Polákům. U nás v pohraničí to není žádná novinka a halda lidí tady jede na polovičních cenách v neomezených tarifech než v ČR. Já tím argumentoval a fungovalo to... asi 😆 

Lze přenést české číslo do zahraničí?

Po dvaceti letech mám na čísle navázaných tolik služeb a kontaktů že by to v důsledku mohl být velký opruz.

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, YPO napsal:

Lze přenést české číslo do zahraničí?

Po dvaceti letech mám na čísle navázaných tolik služeb a kontaktů že by to v důsledku mohl být velký opruz.

Řekl bych že ne, to už by jsme tam všichni byli 😁

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

@YPO samozrejme ze prenos cisla medzi krajinami nejde, minimalne z dovodu ze v kazdej krajine su ine "prefixy" na mobilne cisla (napr slovensko +421 9xxxx, CZ +420 6xxxxx alebo +420 7xxxxx)

Doporucujem mat dvojsimkovy mobil, mat jednu cesku SIM len na volania a druhu zahranicnu (napr. polsku) na data.

Co sa tyka lojality....to je ako so zamestnavatelmi, ked zistis ze ten novy drevak co ho mas zaucit a nastupil minuly tyzden ma o 20% viac ako ty co tam makas 10rokov tak ta moze jebnut. Je to business a nie charita, treba byt niekedy sebec. A to sa tyka operatorov, bank, dodavatelov energii, zamestnavatelov, atd.

Odkaz ke komentáři

Medzinarodna prenositelnost je technicky v pohode mozna, ale nie je medzi operatormi/krajinami dohodnuta. Dokazem si predstavit ze by to kludne raz v unii mohlo fungovat... ale zatial nefunguje.

Dual sim s polskou kartou na data rozhodne je riesenie.... a nemusi byt vlastne ani polska, aj u nas sa daju kupit vselijake akciove predplatenky kde tie data napriklad na prveho pol roka vyjdu celkom dobre... a po uplynuti akcie zase kupis novu. Ja toto sem tam kupujem zahranicnym navstevam co su z krajin mimo eu a svoje data tu maju drahe.

Odkaz ke komentáři

V tom pripade posledni vsuvka ktera je spis do vlakna apple.

Kdyz si poridim e-sim na volani(stavajici cislo) a fyzickou datovou kartu tak to bude spolu fungovat nebo se to musi nejak prepinat?

ifon 16pro

Odkaz ke komentáři

1 hour ago, YPO said:

V tom pripade posledni vsuvka ktera je spis do vlakna apple.

Kdyz si poridim e-sim na volani(stavajici cislo) a fyzickou datovou kartu tak to bude spolu fungovat nebo se to musi nejak prepinat?

ifon 16pro

Bude to fungovat spolu.

• Díky 1
Odkaz ke komentáři

@YPO  a nema nejakou lepsi smlouvu Tvuj zamestnavatel?  U nas to jde jakoze benefit nicmene furt se mi to zdalo tú mač.

Tak jsem se vydal pracnejsi cestou, ktera je nepatrne slozitejsi ale za ty roky jsem usetril vyssi desetitisice a v ramci cele rodiny urcite statisice korun.  

Strasne nerad utracim za neco, co jde poresit levneji. Obcas se mi pred ocima mihne obraz jak si Kellnerovic Anča skáče na nejdrazsi kobyle na svete. Zda se mi zkratka trochu zbytecny ji svejma v noci slozite vydelanejma penezma dotovat. 

Nic proti ni, ani proti konum.  🙂

Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, hopa26 napsal:

@YPO  a nema nejakou lepsi smlouvu Tvuj zamestnavatel?  U nas to jde jakoze benefit nicmene furt se mi to zdalo tú mač.

Tak jsem se vydal pracnejsi cestou, ktera je nepatrne slozitejsi ale za ty roky jsem usetril vyssi desetitisice a v ramci cele rodiny urcite statisice korun.  

Strasne nerad utracim za neco, co jde poresit levneji. Obcas se mi pred ocima mihne obraz jak si Kellnerovic Anča skáče na nejdrazsi kobyle na svete. Zda se mi zkratka trochu zbytecny ji svejma v noci slozite vydelanejma penezma dotovat. 

Nic proti ni, ani proti konum.  🙂

Bejvávalo to tam skrz odbory. Možná to je furt.

Kdysi sem to snad měl i předjednaný, ale ti odboráři jsou tak neochotný a líný kundy, že jsem se na to vysr@l.

O nic nejde, u některých virtuálů je to celkem zadarmo. 

Nejvíc mě nasralo, že ti někdo smrkne zprávu do samoobsluhy, kam se nikdo nikdy nedívá, zdraží ti tarif a zpomalí rychlost. Prostě jen tak. Jakože hotová věc a naser si.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...