DavidLC Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 před 3 hodinami, Spongebob napsal: V Pakoštane už se ponalu ohřívá voda Dneska jeden pivson s @Geodet Rád jsem tě poznal. Dobře vy, voda na Hvaru je už skoro jako obyčejně.... večery na pohodu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 před 18 minutami, DavidLC napsal: Dobře vy, voda na Hvaru je už skoro jako obyčejně.... večery na pohodu... uz jsi tu? Super. Ktera zatoka? Zapominam… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 Kluci, jak je to letos s placením kartou v hospodách? Loni jsem byl nemile překvapený, že skoro všude na Hvaru chtěli jen hotovost. Za výběry z bankomatu se mi teda platit nechce. Dejte vědět. Za pár týdnů směr Jelsa a pak naše oblíbená Sveta Nedilja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 před 9 minutami, nickolas napsal: uz jsi tu? Super. Ktera zatoka? Zapominam… Jj, už týden. Smokvina. Pod Bogomolje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 před 9 minutami, patprom napsal: … naše oblíbená Sveta Nedilja. Cliff jumping? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 Tak to jsme tu skoro stejne! Ja pod Gdinje. Male zatoky urcite hotovost, Hvar karta, Jelsa karta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 Cliff jumping? Ano! Nedaleko za tou fajn restaurací v přístavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 Tak to jsme tu skoro stejne! Ja pod Gdinje. Male zatoky urcite hotovost, Hvar karta, Jelsa kartaTak to je fajn, dík za zprávu, užijte si to Zkoušel někdo výběr z bankomatu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 Bral jsem. Vyhodne to neni. Bacha na ten radoby prevod na koruny. Vybiras v kunach bez prepoctu. Ale je tam nejaky poplatek. Smenarnu jsem nezkousel. Mistni radi vymeni kuny za eura. Kurz ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 před 2 hodinami, patprom napsal: Kluci, jak je to letos s placením kartou v hospodách? Loni jsem byl nemile překvapený, že skoro všude na Hvaru chtěli jen hotovost. Za výběry z bankomatu se mi teda platit nechce. Dejte vědět. Za pár týdnů směr Jelsa a pak naše oblíbená Sveta Nedilja. Vo vsetkych restikach kde som tohto roku bol sa dalo platit kartou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 před 7 hodinami, nickolas napsal: Tak to jsme tu skoro stejne! Ja pod Gdinje. Male zatoky urcite hotovost, Hvar karta, Jelsa karta Jj, v Sučuraji všude karta, dávají na všecko lístky, tak proč gotovina... jasný, zátoky, ubytování, to hotovost.. Tak sousede živili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 Děkuji všem za postřehy a informace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 před 9 hodinami, nickolas napsal: Tak to jsme tu skoro stejne! Ja pod Gdinje. Male zatoky urcite hotovost, Hvar karta, Jelsa karta před 10 hodinami, DavidLC napsal: Jj, už týden. Smokvina. Pod Bogomolje. Snad mi někdy vyjde termín a dáme tam malej srázek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 @kuncák7 bylo by to fajn.. Dnes ráno voda jako sklo, vyplutí, hledání, svačinka bude a domů....tady je veget... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 Svačinka i bevanda, takže dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 Nebyl jsi rano v Jelse? Jel jsem tam a skoro bych rekl zes jel proti me. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 Nee, jsem tu vlakem , takže na výlet (pica a zmrzlina) do Sučuraje jsem měl auto půjčené a víc neplánujeme ( nechci otravovat s autem). Domácí je fajn, přijel pro nás i odveze, to stačí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 Tak to máte dobrý. Bez auta to tady moc nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 Ale jo, my toho nenajedeme o moc víc i s autem.... Jen jsme museli trochu víc nabrat zásoby, v Bogomolje zrušili krám. Ale i tak, večeře většinou u domáciho a zbytek lze i z pojízdné prodejny. Jezdí i k vám? Letos to je vyloženě o odpočinku, knížky, veget... K tomu vlaku, KDYBY to fungovalo jak má, tak je to o.k., ale Regiojet už nikdy (teda ještě musíme domů ) zlaté ČD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 K nám nejezdí. Majitel obchodu ve Gdinji má stánek i tady…ale je tam prd. Takže buď nahoře, nebo častěji v Jelse. Já si většinou griluju sám, baví mě to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se