Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Afri, byl jsem tam čtyřikrát, naposledy loni :D

Chybu jsi neudělal, na místě pohoda, žádná auta v resortu, ta jsou jen na hlavních (vemte aspoň kolobrndy), slušná sámoška, kousek do města, jeszdí tam i vláček co půl hodinky, pro děti teplá laguna (oblázky), na předzahrádkách grily, osazenstvo slušný lidi napříč národnostmi, žádný diskokravál, celkem dost rodinného vyžití, fajn hotelový servis, úklid každý den.

Umag je na výlety malej, ale dá se zajet kamkoliv dál.

Kdybys chtěl víc info, brnkni.

P.S. v sámošce slušný výběr piv, dokonce i Starouš :D V Umagu u mola jsou fajn hospody, i to istrisjký víno se dá v teplu dobře pít.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

No tak super kluci, to jste mě potěšili  :cheers: Bandi s tebou se určitě spojím před odjezdem a dostanu s tebe nějáká moudra, když budeš tak hodný. Navigace mě třeba táhne přes Benátky, to je asi blbost co?  :lol2: Myslím, že ji musím aktualizovat.....

Odesláno

African : Jel jsem klasicky přes Vídeň ,Graz , a celé Slovinsko po dálnici až do Koper . V Chorvatsku za hranicema je chvíli dálnice,ale mýto jsem neplatil ,sjezd na Umag je hned první . I s přestávkama na parkovištích kvůli dětem mi to připadlo dost rychlý,ráno kolem 6hod jsme vyjeli a odpo jsme tam byli , stihli jsme i koupání .Přes ty Benátky bych asi nejel  ;)

Odesláno

Jak píše Vicomt.

Cestou zpět nejeď podle cedulí, ty tě zavedou na dálnici dřív a platí se. Jeď jako směrem tam, pamatuj si ty vesnice.

Zavolej pak kdykoliv, dám ti tipy na časy jak vybabrat se Stau.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Buďte zdraví. Rozhodli jsme si s přítelkyní navštívit Chorvatsko. Celkem na rychlo. V pondělí večer, bych chtěl vyjet, neděle návrat. Jsme sami dva. Nepotřebuji žádný luxus. Jedina podmínka je co nejblíže moře. Kdyby někdo věděl o solidnim ubytování v tomto termínu, prosím o info. Jestli tam zrovna někdo je a ví o něčem zajímavém dejte vědět. Na lokalitě taky celkem nezáleží, ale úplně dolu se mi nechce. Naposledy jsem byl v Primoštenu, tam se mi líbilo, ale to je už hodně dávno. Díky za případně tipy.

Odesláno z mého HM 1SW pomocí Tapatalk

Odesláno

no tvl Afričane tys mě naladil, tak fšechno foť a zbírej info, budu pak hrozně zvědavej, vypadá to dobře.

Tak jsme zpět chlapíku a maximálně spokojeni :cheers:  Přesně jak psal Bandicoot, pro rodiny s malými dětmi nemá tento resort chybu, tímto mu děkuji za tip. Hodně blbnutí pro děcka, pěkné bary pro dospělí, výborné restaurace a jídlo, možnosti výletů do Benátek, Dinoparku, půjčovna vodních skůtrů, motorových člunů, výborné potápění a mnoho dalších aktivit  :notworthy: Každopádně s dětmi doporučuji apartmány premium v přízemí. No a co ještě bylo super? Minimum lidí v měsíci červen, to mám rád, nemyslím tím ovšem Benátky  :lol2:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Najde se prosím někdo ochotný s volnou a funkční ENC krabičkou, kterou nebude v období od 1.8. do 16.8. potřebovat? Rád si ji vypůjčím  ;) pro kategorie I, tedy osobáky... Děkuji

• Po roku...
Odesláno

Zkušenost s tímhle nemám,jen tam jezdit přez cestovku mi přijde zbytečný.

My byli letos kousek vedle, jsou to nové apartmány, které jsme pro ně zařizovali:

http://plavoneboistra.com/index.html

Klidná část, moře mírné, kamenité, kousek po pláži do Medulinu ( lunapark, plážové atrakce, blablabla...)

Tak v 2017 s děckama opět odhlasováno Chorvtasko :) Nemáte někdo zkušenost s Villas Rubin v Rovinj? Jde mi hlavně o malá děcka, aby se tam trochu vyblbla. Děkuji za každý postřeh  :notworthy:

Odesláno

Tak v 2017 s děckama opět odhlasováno Chorvtasko :) Nemáte někdo zkušenost s Villas Rubin v Rovinj? Jde mi hlavně o malá děcka, aby se tam trochu vyblbla. Děkuji za každý postřeh  :notworthy:

https://www.cedok.cz/apartmany/chorvatsko/istrie/rovinj/apartmany-villas-rubin/?gclid=CPn-8pzf0tACFcwV0wodjbgPPQ

Tybrďo, tam jsem tak před dvaceti lety byl, s rodiči.. ale pamatuju si akorát to, že jsem dostal od táty facku, když jsem zalhal, že jsem ty Pringles nesežral, a přitom jsem je sežral.

Odesláno

Rovinje je pekne, ale prislo mi spise pro dospeli, dost kamenite pro male deti. Pro decka bych spise doporucil Basku na Krku, kaminky a v mori pisek, ciste more, dlouhe melciny

Odesláno

Tybrďo, tam jsem tak před dvaceti lety byl, s rodiči.. ale pamatuju si akorát to, že jsem dostal od táty facku, když jsem zalhal, že jsem ty Pringles nesežral, a přitom jsem je sežral.

:lol2: .............Tak tomu říkám Dobrá rada nad zlato............ :lol2: :lol2: :lol2:

Odesláno

Zkušenost s tímhle nemám,jen tam jezdit přez cestovku mi přijde zbytečný.

My byli letos kousek vedle, jsou to nové apartmány, které jsme pro ně zařizovali:

http://plavoneboistra.com/index.html

Klidná část, moře mírné, kamenité, kousek po pláži do Medulinu ( lunapark, plážové atrakce, blablabla...)

Děkuji za tip, mrknu na to. Jde mi o to, aby se okolo motala halda dětí a v tom mnou postovaném je ta pravděpodobnost dost velká.

Odesláno

Rovinje je pekne, ale prislo mi spise pro dospeli, dost kamenite pro male deti. Pro decka bych spise doporucil Basku na Krku, kaminky a v mori pisek, ciste more, dlouhe melciny

Děkuji za tip, trochu jsem hledal ale nic extra nevymyslel. Chceme svoji vilku, a v blízkém okolí co nejvíce vyžití pro prcky. Samozřejmě že ta písčitá pláž by byla asi lepší, ale jak říkám, nic jsem zatím neobjevil. Stále pátrám :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...