relativ Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Odesláno 7. července 2012 Vraj existuje staré rímske príslovie :Mať párny počet Paneraiov prináša šťastie./v orig.: Nori tangere Paneraios cirkulos meos/ Po dlhom boji sa mi to podarilo. Na moje prekvapenie sú väčšie a ťažšie ako som si myslel. Orig. remienok musel hneď dole, lebo je krátky. Mám tam taký náhradný, kým nezoženiem nejaký lepší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chorche Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Odesláno 7. července 2012 A to jsem si myslel, že se dneska nic nestane. Velká gratulace, jsou nádherný!
saida Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Odesláno 7. července 2012 (upraveno) Gratuluji ! Akorát nechápu proč na takové pěkné hodinky dávaj na dýnko tu kytičku Jo a bombovej řemen . Upraveno 7. července 2012 uživatelem saida
kulix Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Odesláno 7. července 2012 Dobry vyber, ty cisla jsou super..Gratulace..
Kat251 Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Odesláno 7. července 2012 Nááádhera, moc velká gratulace..... Jak jsem je uviděl hned mě přepadla Pam nostalgie...
quest987 Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Odesláno 7. července 2012 No tak to je parada. Congrats klobouk dolu Sent from my iPad using Tapatalk HD
fobus Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Odesláno 7. července 2012 Gratulujem...origo remeň bol krátky? Vlož fotku s hoďkami na ruke....
relativ Odesláno 8. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Ďakujem všetkým za gratulácie.Pôvodný remeň má 75/115 a zapína sa na poslednú dierku, preto už zháňam nový. Na fotke je Panatime remienok z druhých hodiniek, ale ani ten mi nesedí.Každú chvíľu majú doraziť filtre na foťák, potom skúsim ďaľšie...
robo Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 (upraveno) Pekné, dobrá voľba, pripájam sa ku gratuláciám Ten istý problém s remienkami som mal aj ja. Neviem, prečo ich nerobia trocha väčšie Upraveno 8. července 2012 uživatelem robo
fobus Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Skúste chlapci napísať do Panerája...a ponúknuť im svoje zápästia ako referenčnú vzorku zápästí poriadnych chlapov keď vedia urobiť veľké hodinky, tak nech tam dajú aj poriadny remeň...
panedge Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Jsou perfektni,gratuluju,jinak s tema remenama-musis mit zapesti jak Arnold:-)
Radimk Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 ...jinak s tema remenama-musis mit zapesti jak Arnold:-) Ale prdlajs, já mám ten samý problém u všech řemenů/ hodinek. Naštěstí jsou k sehnání i XL délky 130/90. Standartní 120/80 je prostě mááálo. natož tak 115/75.. Jo a abych nebyl "ott"- gratulace k akvizici, čistá nádhera!
bandicoot Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 359 jsou nazivo vyborny. Gratuluju k neotrely volbe cifru.
panedge Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 RadimK-mam ruku 19,5 cm a nemam s origo remenem zadnej problem a je taky nakych 115.
tombed Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 gratuluji, takže volba nakonec padla na 359, podstatné je famózní 1950 pouzdro, to dělá minimálně polovinu hodinek, ať to jsou 359 nebo 312
relativ Odesláno 8. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2012 gratuluji, takže volba nakonec padla na 359, podstatné je famózní 1950 pouzdro, to dělá minimálně polovinu hodinek, ať to jsou 359 nebo 312 Presne tak, chcel som nejaké trojdňové Luminory ktoré sa trochu líšia od Radiomírov. Ale vznikol jeden veľký problém, ktorý som ešte nestrávil - nikdy sa mi nepáčili Submersible. Predajca mal na ruke titánové 305-ky a dostali ma. Ruku na ne mám, 21cm asi stačí na tých 47mm, ktoré vyzerajú na 50 /tu je aj odpoveď na tému remene/, ale zatiaľ je to vo hviezdach...
instant Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 gratuluji, takže volba nakonec padla na 359, podstatné je famózní 1950 pouzdro, to dělá minimálně polovinu hodinek, ať to jsou 359 nebo 312 pod to sa podpisujem. hodinky pekne, v tomto puzdre sa skarede snad ani nerobia
cretino Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 nadherne hodinky, pripajam sa ku gratulaciam
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se