Návštěvník Zmizík Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 (upraveno) Tak nějak přemejšlím o výměně motorky. Tygříka ( Triumph Tiger 1050 ABS) mám rád ale co je mně to platný, když na něm vůbec nejezdím... Prej to chce změnu a člověk chytí druhej dech. Takže přemejšlím a přemejšlím a vlastně nevím. Čopra jsem měl ale přišel mně trochu srandovní, přece jen nejsem žádnej kántry boy, silničku nechci protože mně nebavěj okruhy, géeso mně přijde velký a nevyužitelný atd. atd. Tak jsem myslel něco menšího, obratnýho, pohodovýho a důstojnýho a vymyslel jsem tyto dva adepty. Triumph Scrambler a Moto Guzzi V7. Cena stejná, výkon skoro taky, pojetí taky a design úplně jinej... Co mám teda udělat? Upraveno 9. července 2012 uživatelem Zmizík
Micey Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 Na motorce nejezdim páč nesmim (zaplaťpánbůh, stejnak nemám prachy), ale z těhlech dvou se mi designově víc líbí ta Moto Guzzi. Co nějakej Japonec? Ty dělaj todleto retro taky celkem pěkný..
Mirek Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 (upraveno) Jako úchyl na všechno z ostrovů bych měl jednoznačně říct "ber Triumpha", v tomhle případě bych ale byl pro MG. V7 má borec z ulice, ta motorka má fakt něco do sebe, neskutečnej sex-appeal, nádhernej zvuk, do města je prej výborná a na vyjížďky taky, i delší cesta se s ní dá absolvovat. Mám osobní zkušenost s Triumphem Bonneville a vůbec mě neoslovila, celkem dobrý svezení, ale nemá nic navrch a ten Scrambler mi přijde dost podobnej. To třeba Daytona je jiný kafe, kam se hrabou všechny R6, GSX-R a CBR. Z tohodle výběru bych byl ale pro italku, angličanka mi přijde poněkud nudná. Upraveno 9. července 2012 uživatelem Mirek24
Horhe Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 (upraveno) A do nějakýho Café Racera by se ti nechtělo? Osobně bych šáhnul spíš po Thruxtonovi. EDIT: Tak měním názor: Upraveno 9. července 2012 uživatelem Horhe
Locque Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 (upraveno) Mě se teda víc líbí ten Triumph... Takovej chlapáčtější... Ale na mě moc nedej, mě se líběj Vosy... EDIT: Super jsou ty vysokoložený vejfuky... Upraveno 9. července 2012 uživatelem Locque
KFL Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 Já myslim, že potřebuješ Triumph Thunderbird Storm .
organic Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 Můj zaujatý názor je Triumph Thruxton 900 (I když ta Guzzina je taky k sežrání)
bandicoot Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 Pri pohledu ze sedla musi bejt ten V motor Moto Guzzi paradni.
Horhe Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 (upraveno) Mně se na Guzzině strašně líbílo, když jsem na semaforech na neutrál zatáhl za plyn, jak se to celý pěkně naklonilo doprava Kurňa, tys mi Zmizík dneska dal. Jsem si říkal, jak jsem to pověsil na hřebík, a teď zas tohle.. Upraveno 9. července 2012 uživatelem Horhe
kejklik Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 Guzzu, je z mého pohledu hezčí, z hlediska údržby je kardan k nezaplacení.
Návštěvník Zmizík Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 Klonil jsem se ke Scrambleru a teď se kloním k V7. Vyloženě café rejsra nechci, přece jen na tom chci víc jezdit, to je asi už víc designovka než na ježdění... Jinak řetěz mně až takovej problém problém nedělá, na tygrovi mám Scottoiler nebo jak se to jmenuje a řetězu si nevšimnu, jak je rok dlouhej. Dokonce se i nějak míň zasírá, či co...To Horhe: Ty mně zas dáváš s Bejrou...
Vejmrda Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 Café Racer ideál, koženou bundičku, kokosáka, bágl na chrbát a hurá k Bejrovi
Snow Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 Jedině Triumph. Jezdil na Steve McQueen a Ty Princi jsi také taková persona. A představ si ty možnosti. 1
Horhe Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 Když on je Triumph pověstnej svou "spolehlivostí". Nebo alespoň byl, už se v tom dlouho nepohybuju. Sám jsem kdysi hrozně chtěl Speed Tripla.
Návštěvník Zmizík Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 (upraveno) Jedině Triumph. Jezdil na Steve McQueen a Ty Princi jsi také taková persona. A představ si ty možnosti. No ovšem teď se zas kloním k Triumphu... Upraveno 9. července 2012 uživatelem Zmizík
Návštěvník ?po Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 vůbec tomu nerozumím, ale k tvýmu ksichtu se víc hodí to spodní - tečka :-)
montemar Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 obě jsou nádherný.. vůbec bych něvěděl, kterou. a taky se stydím, já vybírám blbýho plecháče 125 a tady se řeší takový úžasný jednostopky..
Qvido Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 (upraveno) Slyšel jsem že jezdíš jako hovado tak kup Royal Enfield pokud tady chceš ještě chvilku pobejt. Upraveno 9. července 2012 uživatelem Qvido
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se