CEGY Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2015 Nějak nechápu na týhle motorce ty řídítka ze supersportu. Ale vypadá to pěkně..
TLD Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2015 JJ, mino asfalt neuhrajes nic:) a na silnici klouzou. Ja jezdim TKCcka a celkem OK a i pekne vypadaj na tyhle motorce. Vyfuk jsem resil hned a ta motorka lepe dycha a je to znat. Jde lepe od spodku. Jezdim bez tlumivky, zvuk krasnej, a na dlouhy ceste nerusi. V rakousku jsem tam tlumivku dal a je to jak elektrokolo:)Ja sem menil i tlumice, origos je blato. Mam takovej kompromis mezi cenou a kvalitou a je to o moc lepsi. Mam celej jinej zadek, ty chrom svetla a blikny se me nelibili, takovy jak na choppera. Ted resim, zda ten zadek neuriznu o kousek a urcite bude jine sedlo a nosic. Jinak scram je super motorka, jizda me bavi na kazdem povrchu a klido v 70kmh. V podstate scram odstavil speeda, kterej sel po 4 letech skoro necinosti z baraku:(. Koupil si dobre. At Ti to jezdi.tl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Zmizík Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2015 Pekny to mas, s tou cepicej vypada jak Jan Hus. No, nevim, jestli se k Tobe nebudu muset vnutit na navstevu....
TLD Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2015 ta cepice je uplne jak klasicka lopata, ale celkem funguje, vetsinou jezdim v otevrene/cross helme. Se klido nekde muzem sjet az bude pekne...myslim s moto:)tl
Mike1212 Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2015 Je moc pěknej! A tomu fóru s Husem jsem se hodně zasmál. .. Ať ti slouží!
Návštěvník Zmizík Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Odesláno 23. února 2016 Už se to blíží...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
TLD Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Odesláno 23. února 2016 Zmiziku, to Tvoje sedlo zeru Uz se taky nemohu dockat az to napakuju a vyrazim:)
Návštěvník Zmizík Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Odesláno 23. února 2016 (upraveno) Za povšimnutí stojí i ta kapsička, stála majlant a vejde se do ní jedna klobása z Kněžmostu. Ještě chci upravit tu zadní partii - dát jinam blinkry a menší světlo dozádu. Upraveno 23. února 2016 uživatelem Zmizík
TLD Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Odesláno 23. února 2016 Kpsicku jsem mel podobnou, ale nekam jsem ji ,,uklidil" JJ, to chce, ten chopperoidni stajl me tam taky nesedi. Ja to resil u Raische hned jak jsem ji koupil a vypada to mnohem lepe. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
hopa26 Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Odesláno 23. února 2016 Mate to krasny,moc se mi libi takova ta patina pouzivani,jakoze divej se na mne,jsem stara ale stale krasna ..... Pecka styl.
Horhe Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Odesláno 23. února 2016 Za povšimnutí stojí i ta kapsička, stála majlant a vejde se do ní jedna klobása z Kněžmostu. Ještě chci upravit tu zadní partii - dát jinam blinkry a menší světlo dozádu.Už se těším do Kněžmosta. Asi si vem rači rucksack, nebo chlebník. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
organic Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Odesláno 23. února 2016 Jděte do řiti s těma Scramblerama. Jaro klepe na dveře a já mám zase nutkání. Kolega z kanclu včera prodal starou mašinu a čeká v březnu novou Hondu Africu.Pořád si říkám: "Neblbni, nemáš garáž, v Kaufu s tím nenakoupíš, dětské sedačky na to nedáš...". Ale jednou to přijde. A Zmizíkův Scram žeru i s tou taštičkou, akorát místo klobásy bych tam vozil třeba tabáček nebo něco ostřejšího
Horhe Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Odesláno 23. února 2016 To parkování bych viděl jako jedinej problém. Já na motorce jezdím pro radost a abych si odpočinul od rodiny S baťůžkem na zádech si pár lahváčů domů dovezu a masakus z Kněžmosta taky. Zkus poptat buď tady, nebo na motorkářích místo v garáži a jdi do toho. Na co čekat...Já vloni taky u sebe nechával parkovat jednoho kluka za pár litrů benzínu měsíčně.
organic Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Odesláno 23. února 2016 Ďábel našeptavač. Když ono v Praze není tolik ochotných kámošů, co tě nechaj parkovat za pár litrů benzínu...Ale vypadá to, že se budu stěhovat, tak chráněné garážové stání bude priorita.
TLD Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Odesláno 23. února 2016 V dubnu to bude rok, co jsem prodal Triplika, pac mam rodinu a uz jsem na tom jezdil jako turista, a Scram me plne uspokujoje. Nicmene, jsem si v koutku duse myslel na tu novou Afru. A celkem me zklamala. Zase je za dobry kacky oproti treba oranzade.
instant Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Odesláno 23. února 2016 Ta zmizikova buzitaska nema chybu, vzor pustna liska. Hodila by sa k nej svihacka paska cez oko a cigarety Camel. Cele dobre.
klobadysek Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 Už se to blíží......Mi to povídej. Včera jsem odvezl na reklamaci letní rukavice, koupil batůžku novou helmu, připevnil kotvu do garáže, objednal kompenzátor výfuku, vybral stavitelný páčky a tak.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se