Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

skratka, vsetko ako sa slusi a patri.

(a to islo o relativne rizikovy obchod, kde bolo treba doverovat, resp. stavat na dovere, oplatilo sa, nesklamal)

10 z desiatich bodov...

(a ako bonus pokochanie jeho peknym kufrikom plnym dobrot a aj ich ochutnanie!)

edit: aby som to dopresnil, nema za potrebu niekoho oje...t... ide o pure chrono vasen, nic viac :)

Upraveno uživatelem vrcan
  • Odpovědi 317
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já jen ty nejhorší. Vypečeně mně hodinky půjčí na vyzkoušení a já je pak koupím. Stalo se to už třikrát, takže drahá zkušenost! Bacha na něj!!! :sniper:

Odesláno

No, nevím, spíše se přikláním k tomu, že je nebezpečné s takovým člověkem vůbec komunikovat, nebo jen číst vlákna, která zakládá či do nich přispívá.

Jeho nemravné návrhy vedou k rozvinutí choroby, kterou trpím, konkrétně mám na mysli chronomagorství..

Jinak superbombamegacool ;) Díky chlape!

Odesláno

Ten chlap je blázen, kdykoli se s nim píšu, tak vlastne zaroven menim nebo kupuju hodinky Posted Image

...hovor mi o tom :)

Odesláno

Potvrzuju, je to zmetek. Posledně jsem se po dárku od něj tak ožral, že jsem se motal ještě ráno....

Jo a taky jsem od něj tedy koupil dvoje hodinky. Naprostá pohoda a nádhera. Mám ho rád, kluka ušatýho.

Odesláno

Přiznám se, že mám tak trochu smíšené pocity.

Ano, je pravda, že od té chvíle kdy jsme si virtuálně "plácly", do zaparkování hodinek na mou ruku uběhlo cca 48 hodin.

Ano, je pravda, že jsem s hodinkami velice spokojen.

Ale vyskytly se i problémy! Přesněji řečeno problém!

Sibiřan je totiž hrozné vyžle! Musel jsem si na tah přidat 1 (slovy "jeden") článek! Jako by tím chtěl naznačit, že jsem nějaké vyžrané hovado (což tedy jsem)!!!

Prostě nemám jinou možnost než obchod ohodnotit pouze A+++. Některé věci se prostě nepromíjí.

JD

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...