zdenek.prachar Odesláno 21. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 Jasný, chápu, konkurence je u nás v čaji celkem velká :-). Longfeng.cz znám, mám dojem, že i nějaká ta objednávka v minulosti proběhla. Tak to domluvíme a dáme sicnu u čaje. Jsem z Prahy, takže no problem. Určitě, když se ozveš a zastavíš, tak budu samozřejmě moc rád. Myslím, že v klidu si sednout, v klidu si vybrat a něco u toho ochutnat, je tak nějak lepší než internet Když to jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 Určitě, když se ozveš a zastavíš, tak budu samozřejmě moc rád. Myslím, že v klidu si sednout, v klidu si vybrat a něco u toho ochutnat, je tak nějak lepší než internet Když to jde.Zdenku, koukal jsem na tvé stránky, ty časy, které tam uvádíš, jsi osobně přítomen nebo tam je nějaká zapšklá prodavačka? Jsem mimo pražský,ale občas do Prahy zajíždím, tak bych strčil nohu do dveří. Jsem hodně silný pijan čaje, ale dobrý od špatného nepoznám, takže rada odborníka by přišla vhod.Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 21. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 Zdenku, koukal jsem na tvé stránky, ty časy, které tam uvádíš, jsi osobně přítomen nebo tam je nějaká zapšklá prodavačka? Jsem mimo pražský,ale občas do Prahy zajíždím, tak bych strčil nohu do dveří. Jsem hodně silný pijan čaje, ale dobrý od špatného nepoznám, takže rada odborníka by přišla vhod.Dík Jsem tam jenom já, proto (a kvůli kontrolám, které se tam ted budou točit) ta otvírací doba - ve středu jezdím za dcerkou a liché víkendy ji mám u sebe Takže kdykoli kdokoli dorazí, natrefí tam na mne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 23. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Jelikož se Conrad a par-pa z nadcházející úterní degustaci omluvili a já si také zrovna svištím na antibioticích, navrhuji i liché úterky posunout a začít až 10.3. Snad je to poslední změna ale asi by to tak bylo nejlepší vzhledem k okolnostem. Odesláno z mého BBB100-2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Dnešek platí, telefonicky ověřeno, těším se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Pánové omlouvám se, rýmička (běžná lokální odrůda) začala úřadovat, klidně mě někdo vyšoupnětě. Třeba příště, pěknej večer přeju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 3. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 to jsem zvědav v kolika se dnes sejdeme ))) Ale i kdyby jen ve dvou, rád to udělám i pro jednoho hosta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 V pět má dokonce přestat pršet - ideální podmínky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 8. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 Přátelé,poměrně nerad bych opakoval minulé úterý, kdy ze čtyř potvrzených účastníků přišel jeden, jedne se omluvil (což samosebou je naprosto v pohodě) a dva ani to. Teda ono to bylo moc příjemné posezení a setkání, fakt příjemné. A jak jsem psal, vlastně to udělám i pro jednoho docela rád. Jen bych si to celé kdyžtak rád zorganizoval nějak efektivněji a lépe, pokud smím prosit. V úterý se tedy budu těšit a jen prosím o potvrzení účasti, ať vím, jak to bude a nebude a jak si to připravit. Díky moc . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal_R Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 Ahoj, tak to je mrzute, ze to dopadlo takhle. Tohle utery to snad bude lepsi. Ucast potvrzuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 Také potvrzuji účast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 10. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 já samozřejmě také potvrzuji, uvidíme kolik nás nakonec bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 (upraveno) Zděňku, děkuju, bylo to příjemné a přínosné!I v sobotu. Snad jsme na Tebe nebyli moc rozverní - nějak jsem nedocenil, jak vypadáváme po 5+ hodinách cvičení A s tou finanční náročností jsi měl v principu pravdu. Čaj je jen násobně dražší než káva kupovaná velkoobchodně; nikoli řádově dražší. Ergo dobrý! Upraveno 10. března 2020 uživatelem Teatime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 10. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Teatime: za mne to bylo velmi příjemné a přínosné setkání a jsem za něj moc rád Ty náklady jsou zajímavé téma, někdy to seriozně propočítám a dám vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Teď jsem si uvědomil, že je čajové úterý, po chvíli hledání jsem zjistil, že od 18.00. To bohužel dnes nestíhám... Omlouvám se tedy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 10. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Teď jsem si uvědomil, že je čajové úterý, po chvíli hledání jsem zjistil, že od 18.00. To bohužel dnes nestíhám... Omlouvám se tedy. Pokud by tedy někdo chtěl, jedno místo se uvolnilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Ahoj! Zítra nebudu, drobet chrchlám, jít do komorního prostředí s dalšími lidmi by nebylo fér. Respektuji, přijdu-li tím o místo v cyklu, jenž se možná nakonec rozjede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 16. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Já myslím, že to zítra odpiskame tak jako tak, asi teď nemá moc smysl chodit mezi lidi víc než je nutné. Brzy se dej dokud a příště se snad už zas budu těšit Odesláno z mého BBB100-2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Asi rozumný rozhodnutí. Mě celkem nic není, jen si říkám, že kdyby..., tak raději..., ať neškodím. Navrch letos už mám vybráno, v lednu jsem měl něco, co jsem ještě nezažil. Nejhorší noc jsem přežil s přesvědčením, že jsem oranžovej dvoutakt a že když vydržím do rána nezastavit, vzduch prodící žebry chlazení mě udrží při životě. ...možná to byl jednoválec. ...asi patří do jinýho vlákna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 22. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Přátelé - čajové úterky jsou samozřejmě odloženy do skončení karantény/omezení pohybu. V e-shopu je aktuálně 20% solidární sleva, tak si každý může koupit čaj domů, ale společné posezení bych organizoval až bude ten bacil pod kontrolou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se