Jezevcik2 Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 Napr hodinky Laco su urcite OK, ale kvoli nazvu znacky by som si ich v zivote nekupil To je potom těžký.Jak to má ta nešťastná firma asi udělat,když je na Slovensku Laco každý pátý:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 To je potom těžký.Jak to má ta nešťastná firma asi udělat,když je na Slovensku Laco každý pátý:-) Tak...a navíc třeba tenhle Laco nosí Breitling...asi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 Festina a Bretling Co na to Frantik? Já věděl, ze vyhraje Festina. Spoustu let tady tu nenavist pestuju :-) a konečně je vidět vysledek. A Breitling ted mám, takže to druhé místo neplatí, požaduji upravit vysledky a ty blbce vyloučit z fora :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 (upraveno) Já věděl, ze vyhraje Festina. Spoustu let tady tu nenavist pestuju :-) a konečně je vidět vysledek. A Breitling ted mám, takže to druhé místo neplatí, požaduji upravit vysledky a ty blbce vyloučit z fora :-) máš štěstí, že pracuju na ministerstvu pravdy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. září 2012 uživatelem vanderB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 máš štěstí, že pracuju na ministerstvu pravdy Kde máš Poljot? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 máš štěstí, že pracuju na ministerstvu pravdy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Díky, díky. Jak říká soudruh Stalin: " Volby nerozhodují voliči, ale ti, co počítají hlasy" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 Díky, díky. Jak říká soudruh Stalin: " Volby nerozhodují voliči, ale ti, co počítají hlasy" Franto, ještě že v tom tady děláš pořádek, jak by to tady potom vypadalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 Franto, ještě že v tom tady děláš pořádek, jak by to tady potom vypadalo Presne tak, nekdo to delat musí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 19. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 Preco by musel ? Daj si na ruku Laco a hod sa do kludu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetrys Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 (upraveno) Hodinek mám povícero a mezi nimi jsou i Festiny na které všichni nadávají .Dostal jsem je od bráchy ke třicátinám a mám k nim proto tak trochu citový vztah. Nicméně je mám 17 let a NIC jim není a nikdy nebylo Upraveno 9. března 2015 uživatelem peetrys Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 naprosto iracionalne pristupuji ke znacce ZODIAC ... normalne mam z nich husi kuzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 Za mne vsechny znacky co delaji prumer 50 mm a vic, vsude plno subciferniku, mineral a wr max.100 m bez sroubovacich korunek a nejhure s vyskou 2,2 cm. Proste modni znacky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YvanD Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 po vcerajsej prechadzke po obchodaku asi Invicta: design strasny gyc a vyskakuje to z kazdeho rohu. uz sa bojim, ze otvorim chladnicku a bude tam reklama na invictu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KankX Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 Asi největší averzi mám na ROLEX. Hnusné, předražené hodinky pro debilní zbohatlíky, navíc všechny stejné a děsně nudné.Podobně jsem to měl s Panerai, ale s postupujícím časem mi přestávají vadit.Ostatní hodinky jsou celkem v pohodě, měřiče času (fashion, design, Čína) mezi ně nepočítám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 A tu bude este dnes veselo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 Asi největší averzi mám na ROLEX. Hnusné, předražené hodinky pro debilní zbohatlíky, navíc všechny stejné a děsně nudné.Podobně jsem to měl s Panerai, ale s postupujícím časem mi přestávají vadit.Ostatní hodinky jsou celkem v pohodě, měřiče času (fashion, design, Čína) mezi ně nepočítám neboj, dospejes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KankX Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 neboj, dospejes dospělý už jsem skoro až moc... s přibývajícími informacemi člověk různě mění názor, ale téhle averze jsem se zatím nedokázal zbavit. No uvidíme, nikdy neříkej nikdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 Asi největší averzi mám na ROLEX. Hnusné, předražené hodinky pro debilní zbohatlíky, navíc všechny stejné a děsně nudné.Podobně jsem to měl s Panerai, ale s postupujícím časem mi přestávají vadit.Ostatní hodinky jsou celkem v pohodě, měřiče času (fashion, design, Čína) mezi ně nepočítám a zkoušel si po ránu si oplachovat přirození vlažnou vodou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 (upraveno) Jak dlouho je třeba si umývat přirození vlažnou vodou, aby se člověku začal líbit Rolex? Ne, vážně... :D Jinak já necítím averzi k žádné značce, zato mám fobii z arabských čísel na ciferníku (momentálně ji léčím ruskými potápkami se 4 čísly na cifru..) a vadí mi loga (značky), které jsou divné, nevyvážené, nesedící k hodinkám - tedy podle mého estetického vnímání. Takže třeba staré logo Stowa, novodobé logo Prim, Eberhard & Co. a pár dalších by se jich ještě našlo... Upraveno 9. března 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 (upraveno) Asi největší averzi mám na ROLEX. Hnusné, předražené hodinky pro debilní zbohatlíky, navíc všechny stejné a děsně nudné.Podobně jsem to měl s Panerai, ale s postupujícím časem mi přestávají vadit.Ostatní hodinky jsou celkem v pohodě, měřiče času (fashion, design, Čína) mezi ně nepočítám To už jsem asi někde slyšel :D EDIT: pro lidi jako ty, je jen jedna volba hodinek, které si pořídit... Upraveno 9. března 2015 uživatelem dlubix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se