Přejít na obsah

Averzia proti nejakej znacke?

ivan_989

Doporučené příspěvky

Já věděl, ze vyhraje Festina. Spoustu let tady tu nenavist pestuju :-) a konečně je vidět vysledek. A Breitling ted mám, takže to druhé místo neplatí, požaduji upravit vysledky a ty blbce vyloučit z fora :-)

máš štěstí, že pracuju na ministerstvu pravdy :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem vanderB.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

máš štěstí, že pracuju na ministerstvu pravdy :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Díky, díky. Jak říká soudruh Stalin: " Volby nerozhodují voliči, ale ti, co počítají hlasy" smile_anim.gif

Odkaz ke komentáři

• Po letech...

Hodinek mám povícero a mezi nimi jsou i Festiny na které všichni nadávají .Dostal jsem je od bráchy ke třicátinám a mám k nim proto tak trochu citový vztah. Nicméně je mám 17 let a NIC jim není a nikdy nebylo :)

Upraveno uživatelem peetrys
Odkaz ke komentáři

Za mne vsechny znacky co delaji prumer 50 mm a vic, vsude plno subciferniku, mineral a wr max.100 m bez sroubovacich korunek a nejhure s vyskou 2,2 cm. Proste modni znacky.

Odkaz ke komentáři

po vcerajsej prechadzke po obchodaku asi Invicta: design strasny gyc a vyskakuje to z kazdeho rohu. uz sa bojim, ze otvorim chladnicku a bude tam reklama na invictu.

Odkaz ke komentáři

Asi největší averzi mám na ROLEX. Hnusné, předražené hodinky pro debilní zbohatlíky, navíc všechny stejné a děsně nudné.

Podobně jsem to měl s Panerai, ale s postupujícím časem mi přestávají vadit.

Ostatní hodinky jsou celkem v pohodě, měřiče času (fashion, design, Čína) mezi ně nepočítám :D

Odkaz ke komentáři

Asi největší averzi mám na ROLEX. Hnusné, předražené hodinky pro debilní zbohatlíky, navíc všechny stejné a děsně nudné.

Ostatní hodinky jsou celkem v pohodě, měřiče času (fashion, design, Čína) mezi ně nepočítám :D

neboj, dospejes  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odkaz ke komentáři

neboj, dospejes  :lol2:  :lol2:  :lol2:

dospělý už jsem skoro až moc... s přibývajícími informacemi člověk různě mění názor, ale téhle averze jsem se zatím nedokázal zbavit. No uvidíme, nikdy neříkej nikdy :D 

Odkaz ke komentáři

a zkoušel si po ránu si oplachovat přirození vlažnou vodou?
Odkaz ke komentáři

Jak dlouho je třeba si umývat přirození vlažnou vodou, aby se člověku začal líbit Rolex? Ne, vážně... :D :D

Jinak já necítím averzi k žádné značce, zato mám fobii z arabských čísel na ciferníku (momentálně ji léčím ruskými potápkami se 4 čísly na cifru..) a vadí mi loga (značky), které jsou divné, nevyvážené, nesedící k hodinkám - tedy podle mého estetického vnímání. Takže třeba staré logo Stowa, novodobé logo Prim, Eberhard & Co. a pár dalších by se jich ještě našlo...

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Návštěvník dlubix

To už jsem asi někde slyšel :D :D :D

EDIT: pro lidi jako ty, je jen jedna volba hodinek, které si pořídit...   

Upraveno uživatelem dlubix
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...