tano Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 McStinger: dobry! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dwouk Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Souhlasim s Dokusanem ze ptat se na to co nosi cernosi je ponekud nepatricna otazka. Jednak jsou to afroamericani a za druhe vetsina z nich hodinky nenosi zadne, protoze je to ve vezeni zpravidla zakazany. Monty Python styl:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Souhlasim s Dokusanem ze ptat se na to co nosi cernosi je ponekud nepatricna otazka. Jednak jsou to afroamericani a za druhe vetsina z nich hodinky nenosi zadne, protoze je to ve vezeni zpravidla zakazany. racist.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 "@kangaroo with watches -> Hamilton->formule->nigga->tohle nosit nebudu. To jsou zvláštní myšlenkové pochody. Naprosto nechápu." Hele, cos přesně nepobral? Podpis nad avatarem, výcuc ze své vlastní myšlenky, nebo, že se hodinky zcela náhodně jmenují jako černej pilot F1?To je stejná blbost, třeba jako kdybys neměl rád kečup Heinz, páč se tak jmenoval Rummenigge, a to byl Němec. :-)Žij blaze, a nepodléhej panice, každej máme něco. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Nerozumím řeči tvého kmene.To je Uďo napuosto noumauní, že každý kmen mluví svojí řečí :-) Nebo jsi rasista, protože mu nerozumíš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@C Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Ja mam k Hamiltonu hodne podobnou asociaci... Lewis Hamilton z UK, takze jen vzhledem k prijmeni jsem si myslel ze to jsou nejake anglicke hodinky od nejakeho jineho pana Hamiltona. Ale jinak se mi styl jejich hodinek libi.A jinak dotaz na to co maji v oblibe cernosi mi neprijde rasisticky, vsak maji jiny vkus a styl oblikani, jinou barvu kuze a vyniknou na nich jine barvy nez na belosich, to je proste fakt, tak bych treba tipoval ze budou radi nosti zlate Rolexy nebo bile G-Shocky... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Tiez mi Hamiltony evokuju jedneho z mojich najneoblubenejsich jazdcov F1. Inac by som si z ich portfolia vedel vybrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Poslouchají jen a výhradně rap (čest světlým vyjímkám). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Já nemám rád Rolex ... většina si jej koupí kvůli machrindexu a ... a většinou je nikdo ani nepozná. Zato Garminy nebo Diesely, ty mi každej pochválí ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 (upraveno) Hoši, vám už fakt z tý politkorektnosti hrabe. Pokud jde o vkus a módu (hadry, boty, hodinky...), je otázka, co nosí černoši, pardon Afroameričani a Afroevropani, naprosto relevantní. Právě kvůli barvě jejich kůže, která díky kontrastu umožňuje nosit i výrazné barvy a jejich kombinace, aniž by to vypadalo blbě. Na rozdíl od nedomrlé barvy kůže Euroameričanů a Euroevropanů. Rasista je spíš ten, kdo za vším řeší rasu. Přitom i malý dítě vidí, že jeden pán je bílej a druhej černej a každýmu může slušet něco jinýho. Například pro vizážistky je normální pracovat (jako s jednou ze základních informací) s pojmem odstín pleti, a taky v tom nikdo - doufám - nehledá rasismus. Dokusan už mě při jiné příležitosti označil za xenofoba, tak teď můžu dostat další nálepku co na tom, že do subsaharský Afriky jezdím od devadesátých let a mám tam řadu přátel? Jo, a tohle není politika... a pokud v očích moderátorů je, tak je politikou i neustálé politickokorektní vychovávání a okřikování od zdejších aktivistů Edit: jo, ještě jedna věc, zpravidla černoši nemají moc chlupaté ruce, takže na nich skeletony vypadají skvěle... Upraveno 31. ledna 2018 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Já nemám rád Rolex ... většina si jej koupí kvůli machrindexu a ... a většinou je nikdo ani nepozná. Zato Garminy nebo Diesely, ty mi každej pochválí !Vim, ze tohle myslis ve srande, ale sam moc dobre vis, kolik je v tomhle odstavecku pravdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 racist.jpgPresne tak, lepsie by to ani neslo napisat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Vim, ze tohle myslis ve srande, ale sam moc dobre vis, kolik je v tomhle odstavecku pravdy.No ... ať to vezmeme z kterékoli strany, obojí bude pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ricchie Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Obecně mi nesedí nesedí Breitlingy (možná asociace s týpkem, co je nosil) a Laco (Dežo, Fero, Dezider)... Ale ono se to i mění, dříve mi třeba Bulova připadala zvláštní, ale dneska, když už o nich něco vím, tak mi to nepřijde. Naopak, jejich Accutron II bych si s klidem i pořídil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Hoši, vám už fakt z tý politkorektnosti hrabe..Rasista je spíš ten, kdo za vším řeší rasu. Přitom i malý dítě vidí, že jeden pán je bílej a druhej černej a každýmu může slušet něco jinýho. Presne tak. Preto som vyššie písal o vymletosti.... A je fakt smutné, že takúto jednoduchú vec nevie dospelý svojprávny s volebným právom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Už ten flame nebudu dál hrotit, možná jsem špatně vnímal původní příspěvek.Ale vyznělo takto:"Hamilton mi jako značka není sympatická, protože mi připomíná negra, který řídí F1. Mimochodem, jaký hodinky nosí negři " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Máš to vejš, si to přelistuj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 No. Veď o tom píšeme. Tebe to tak vyznelo. Mne to ani nenapadlo. A vo tom to je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Obecně mi nesedí nesedí Breitlingy (možná asociace s týpkem, co je nosil) a Laco (Dežo, Fero, Dezider)...Budeš se divit, ale hodinky Fero taky existujou, dokonce Swiss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 31. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Ale vyznělo takto:"Hamilton mi jako značka není sympatická, protože mi připomíná negra, který řídí F1. Mimochodem, jaký hodinky nosí negři "Ty kokso, to jak ti mohlo napadnut si to takto vylozit To chce hodne snahy a ohybania to vyjadrenie pochopit tymto sposobom U nas tomu hovorime: co sa babe chcelo, to sa babe prisnilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se