Přejít na obsah

Averzia proti nejakej znacke?

ivan_989

Doporučené příspěvky

Si říkám, zda nás nevychovával společnej táta. Jsem si vzpomněl, jak jsme kdysi šli s tátou na procházku a kolem jel ruskej vojenskej náklaďák s vojákama na korbě, která byla opatřena jakýmsi nápisem. Já se s dětskou naivitou táty optal, co že tam mají napsáno. Tata se zamyslel a pak s vážnou tváří pravil: Že jsou to zkurvený rusáci. No a bylo vymalováno.

Krásná vzpomínka na tátu. Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Strasne sa zabavam nad ludmi, co koli politike 2-3 jedincov napluju na cokolvek ruske :-D

U mna su to riadni vylizanci...

Ale americku znacku budu zrat, hoci spalili ludi atomovymi bombami, diktuju sveru ako ma zit, znicili irak, afganistan a libyu atd... taka politika im nevadi :-D

Asi su v iluzii ze ich oslobodili amici a nie rusi...

Odkaz ke komentáři

Reverend.. a to vis, ze první hodiniky byly ruske !?

Pojdme si připomenout zasadni momenty lidstva:

* Pavel Jablockov vynalezce první žárovky, kdepak Edison

* Alexandr Stepanovic Popov vynalezce využití radiovych vln, kdepak Marconi

* Sergej Lebedev vynalezce počítače

* Ivan Kulibin vynalezce prvni trikolky

* Polzunov vynalezce parního stroje

* Šamšurin vynalezce automobilu

* Nikiforov vynalezce diesel motoru

Prvni letadlo, elektricke traktory, prvni ponorka, prvni gulagy, ... Ano, vse pochází z bajne Rusi... ;-)

Mela by to zas byt povinna četba.. ;-)

1953 Vyprávění o ruských a sovětských vynálezcích a objevitelích, která na více jak 600 stranách dokládá prvenství sovětských objevitelů snad ve všem.

http://m.nepovinna-cetba.webnode.cz/news/v-bolchovitinov-a-bujanov-g-ostroumov-v-zacharcenko-vypraveni-o-ruskych-vynalezcich-a-objevitelich/

Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři

S tím osvobozením je to taky ?trochu složitější?. Zejména lidé ze západu Čech by o té ?iluzi? o které se tady 40 let lhalo, mohli povídat. Ale líbí se mi Reverendův slovník. Zejména slovo ?vylizanci.? Jen tak dál. Bohužel, na smajlíka, ani podrobnější vysvětlení to tentokrát není a hádám, že ani nebude...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Strasne sa zabavam nad ludmi, co koli politike 2-3 jedincov napluju na cokolvek ruske :-D

U mna su to riadni vylizanci...

Ale americku znacku budu zrat, hoci spalili ludi atomovymi bombami, diktuju sveru ako ma zit, znicili irak, afganistan a libyu atd... taka politika im nevadi :-D

Asi su v iluzii ze ich oslobodili amici a nie rusi...

Reverende, poslední varování.

Odkaz ke komentáři

Reverende, poslední varování.

Varovanie? Posledne...a kedy bolo prve? :-D

Takze nazyvat rusov ?zasranymi rusakmi? je vpohode ale predpojate gebule hadzuce vsetko ruske do hnoja nazvat vylizancami sa nemoze? :-D

Tu su zrejme metre na kazdeho podla toho na ktoru stranu ?hajluje?...

Odkaz ke komentáři

Jsi tu poměrně krátce, takže: Nadávej na Rusáky či Amíky, jak chceš, ale neobouvej se do členů Chronomagu. Nepleť sem politiku. A k tomu varování: pokusím se to napsat specielně pro Tebe ještě jednou. První a poslední ...

Aha, takze tu si niekto ventiluje politicke mindraky z Rusov a oznacuje ich za zasranych, to je povolene.

Oznacit dotycneho za vylizanca je vykopnutie z fora, aby tu ostala jednofarebna skupina nazorovo zhodnych.

Nechapem preco nedostal za spustenie politickej debaty varovanie Matik...

...a Has?a za viacnasobne urazanie rusov. Takze on moze urazat rusov aj keby tu boli nejaki clenmi fora bez varovania ale ja ked jeho NEPRIAMO oznacim podobne, uz mam dane cez drzku. Chapem pravidla spravne?

Odkaz ke komentáři

Jsi tu poměrně krátce, takže: Nadávej na Rusáky či Amíky, jak chceš, ale neobouvej se do členů Chronomagu. Nepleť sem politiku. A k tomu varování: pokusím se to napsat specielně pro Tebe ještě jednou. První a poslední ...

Ehm, s dovolením, nevšiml jsem si, že by "Reverend" kteréhokoliv člena chronomagu jmenoval nebo jakkoliv zaměřil svůj komentář cíleně na toto fórum. Jeho názor na paušalizování podle národnosti/státní příslušnosti se mi nezdá nijak závadný. Neslyším tu někde kejhat potrefenou husu?

Za sebe napíšu, že pokud někdo uplatňuje princip kolektivní viny (navíc velmi selektivně), tak se podle mě označení vylízanec nemůže divit. A teď jsem zvědavý na zdůvodnění posledního varování pro mě.

BTW, na začátku jsem ti psal něco o svých zkušenostech, jedna z nich je o tom, že když se začne komunita dělit na "mazáky" a "nováčky" a začnou si být někteří její členové rovnější, tak to jde časem celé do prdele a místo přirozeného rozvoje a obměňování/doplňování se tam nakonec jen pár velmistrů plácá vzájemně po ramenou, jací jsou frajeři. 

Tak kolik jsem vyfasoval, taky tři dny? Nebo týden?

Odkaz ke komentáři

Též se přikláním k tomu, že mi ruské hodinky nevadí ( a tahle limitka je pecka, ač amfibie celkově nemusím ). Na ruce jsem jich pár měl, doma mám ještě jedny a nemám s tím problém.

Jinak k averzím : Seika a Breitle, už to není averze, ale už to je jen blok, kterej se ale snažím překonat.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...