F.B. Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Neskôr pridám aj ostatne Tak určite. Som zvedavý?a skus to odfotiť tak, nech je jasné, asi ako veľké sú na ruke. Lebo takto vyzerajú, nie že sú veľké, ale že sú na reálnej ruke priam nenositeľné. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe73 Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Posnažim sa ale dnes uz ťahám spať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Každý podľa seba, ja si tiež nosím, čo sa páči a vyhovuje mne. Ale zároveň využívam svoje právo vyjadriť názor na postnuté fotky a musím povedať, že tie Russian DIver sú úplne strašné. A to dokonca aj v porovnaní s Diesel Mr. Daddy, ktoré nosí kolega, očividne sa z nich teší a ja nemám silu začať ho školiť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe73 Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Vidíš a tie sú moje najobľúbenejšie :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Musim říct,že každý z těch kousků vypadá,jako by byl stvořen pro střemhlav cestu do Mariánského příkopu.Ale jednosměrnou.To povídání o imičové záležitosti myslíš opravdu vážně?V tom případě by mě docela zajímalo,kdo se tímhle potřebuje předvádět.Docela mě mrzí,že firma s takovým potenciálem se primárně zaměřuje na tento design a zpracování,kdy pohled na jejich galerii připomíná obludárium.V některých bijí dokonce i strojky,které by nalezly uplatnění v hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Invicta russian diver model no.4583S temito nechtej spadnout na zem...to je na frakturu zapesti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Pro ženskou je možnost výběru,ale pro chlapa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny5kepi Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Vitaj Johny, vyslovene si to pýtalo, aby si sa ozval. Ty si tu doteraz pomaly ako jediný poslednú dobu dával SKVELE fotky. Nechceš v tom pokračovať? Veľmi rád by som sa pokochal fotkami hodiniek Invicta, ktoré v tomto vlákne vážne chýbajú. F. PS: O výpovednej hodnote stolice po piatkovom fláme veľa neviem, pretože neflámujem .-)F.B. tak toto bolo dosť primitívne, ale v tvojom prípade nič prekvapujúce. V podstate k tomu nemám ani čo napísať, pretože výpovedná hodnota je NULOVÁ, čo pekne dotvára úroveň tvojej osobnosti, ale k tomu som sa už vyjadril v predchádzajúcom príspevku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 F.B. tak toto bolo dosť primitívne, ale v tvojom prípade nič prekvapujúce. V podstate k tomu nemám ani čo napísať, pretože výpovedná hodnota je NULOVÁ, čo pekne dotvára úroveň tvojej osobnosti, ale k tomu som sa už vyjadril v predchádzajúcom príspevku. Fakt to nebolo vtipné? Nezasmial si sa ani raz? To ma veľmi mrzí, veľmi som sa snažil byť duchaplný. Ach, mám sa ešte čo učiť?raz budem dúfam vtipný, a úroveň moje osobnosti sa pozdvihne aspoň kúsok bližšie k úrovni, kde je tá Tvoja, Johny. Pekný víkend. Dúfam že bude pekné počasie, a Ty nafotíš skvelé fotky výboných hodiniek Invicta. Veľmi sa na ne teším. F. PS: Zaujímavé čítanie pre fanušikov?(kam sa ako "expert na Invicta hračky" samozrejme tiež zaraďujem.) http://www.consumeraffairs.com/retail/invicta-watches.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe73 Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 A stále dokola to iste :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Celkem bych se vsadil, že jsi snad fanda Rytmuse, nosíš rovnej kšilt a obří zlaté brýle. Že je Invicta hnus je jedna věc, ale že je ještě k tomu nekvalitní, to bych viděl jako větší problém. Datumovku tak nakřivo jako u těch "potápek" jsem neviděl ani u základního modelu Casio. Jen takovej dotaz na místní znalce, ona Invicta může používat označení Swiss made? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Sic Invictu nemusim, ale na obranu Pepeho73 mluvi alespon to, ze tady zatim - kdyz uz znacku Invicta - nevytahuje typy 3045, 8926, 8932 a jim podobny. A taky "neblabolil" nic o cena/kvalita/vykon... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe73 Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Ved mi chodia z USA cca 100 -150e dokonca jedny som kúpil za 68e a to vrátane dopravy tak co tu riešime .....:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe73 Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 To ze u nas su take ceny je podľa mna choré a určite by som za ne toľko nedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Celkem bych se vsadil, že jsi snad fanda Rytmuse, nosíš rovnej kšilt a obří zlaté brýle. Že je Invicta hnus je jedna věc, ale že je ještě k tomu nekvalitní, to bych viděl jako větší problém. Datumovku tak nakřivo jako u těch "potápek" jsem neviděl ani u základního modelu Casio. Jen takovej dotaz na místní znalce, ona Invicta může používat označení Swiss made?ne všechny Invicty jsou samozřejmě Swiss made, pouze pár typů. A ty, pravděpodobně, to označení swiss made dle podílu dílů procentuálně splňují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe73 Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Rytmusa si trafil aj ked len nejake veci ....veľké okuliare ..ani nie :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 (upraveno) Fakt to nebolo vtipné? Nezasmial si sa ani raz? To ma veľmi mrzí, veľmi som sa snažil byť duchaplný. Ach, mám sa ešte čo učiť?raz budem dúfam vtipný, a úroveň moje osobnosti sa pozdvihne aspoň kúsok bližšie k úrovni, kde je tá Tvoja, Johny. Pekný víkend. Dúfam že bude pekné počasie, a Ty nafotíš skvelé fotky výboných hodiniek Invicta. Veľmi sa na ne teším. F. PS: Zaujímavé čítanie pre fanušikov?(kam sa ako "expert na Invicta hračky" samozrejme tiež zaraďujem.) http://www.consumeraffairs.com/retail/invicta-watches.htmlTy si tu take chudatko, ktore sa snazi srsat humorom a velkou rozhladenostou.. ale jedine co vies a dokazes je prezentovat svoju biednu inteligenciu.. a vobec nechapes, ze tomuto vlaknu tie tvoje trapne komentare vobec nic nedaju.. Upraveno 16. března 2014 uživatelem farbakp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Ty si tu take chudatko, ktore sa snazi srsat humorom a velkou rozhladenostou.. ale jedine co vies a dokazes je prezentovat svoju biednu inteligenciu.. a vobec nechapes, ze tomuto vlaknu tie tvoje trapne komentare vobec nic nedaju.. Nenavážaj sa prosím Ťa do F.B., do neho sa navážam ja. Už som mu písal SZ, kde som mu objasnil, že vôbec nie je ftipný a odvtedy sa na mňa hnevá (viem to, lebo ma nepozval na Island). Daj radšej nejaké foto a urob recenziu, lebo ani Tvoj komentár vláknu nič nedal. Pepe73 už aspoň niečo pofotil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny5kepi Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Fakt to nebolo vtipné? Nezasmial si sa ani raz? To ma veľmi mrzí, veľmi som sa snažil byť duchaplný. Ach, mám sa ešte čo učiť?raz budem dúfam vtipný, a úroveň moje osobnosti sa pozdvihne aspoň kúsok bližšie k úrovni, kde je tá Tvoja, Johny. Pekný víkend. Dúfam že bude pekné počasie, a Ty nafotíš skvelé fotky výboných hodiniek Invicta. Veľmi sa na ne teším. F. PS: Zaujímavé čítanie pre fanušikov?(kam sa ako "expert na Invicta hračky" samozrejme tiež zaraďujem.) http://www.consumeraffairs.com/retail/invicta-watches.htmlF.B. ak si to ešte stále nepochopil ja tu teraz neriešim hodinky, ale že si kus chuja a čo pozerám tak ta tu berie asi každý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri78 Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 (upraveno) nevim, nerozumim tomu, jak muze chlap napsat blbost typu "ty hodinky jsou velke a tezke a ze mu budou vadit a jine" tak jste chlapi nebo zzenstilci? jinak pepe, kdyz jsi psal, ze se ti libi ta robustnost, tak jsem si predstavoval, ze podkladova cast hodinek(ruka) bude taky trochu masivnejsi a ono je to paratko, na kterem to fakt moc nestymuje.......... edit: johny petka ma pravdu Upraveno 16. března 2014 uživatelem jiri78 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se