Radek124 Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Jó, černej Surge mi taky kdysi prošel prackama... a to černění z něj doslova mizelo před očima hned po vyloupnutí z blistru, stačilo naaranžovat pár fotek a už na tom blbým kastlu byly škrábance. Naštěstí se mi jej obratem podařilo šťastně směnit za zánovní TTi - které má sice taky svoje mouchy a tak po kapsách radši nosím skladnější kousky, ale jeden u něj aspoň nemá pocit že se mu nějaké umaštěné "Czarne gówno" rozpouští v dlani a rozežírá kůži... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Ivane tak to je super úlovek. Gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 roura74 - děkuji. Je prima mít ve sbírce kousek, který osobně prošel rukama Tima Leathermana a jsou jen 2 na světě. V soutěži byl mimochodem i 2x Wave... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 I ženský to testujou... http://rungo.idnes.cz/leatherman-tread-multitool-test-naramek-naradi-turistika-p3e-/chuze.aspx?c=A170418_202631_behani_hri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 2Chronař: no to snad patří spíš do humoru - už vidím jak s takovým olbřímím železným chrastidlem nějaká pipina předstírá jogging, leda by měla 2 metráky a v hipíckým svazku šňůrek, kožek a korálků na podpaždí by se jí to snad nějak ztratilo V porovnání s libovolným hodinkovým tahem ta blbost i na ruce dvoumetrovýho chlapa vypadá hamatně - a nemá ani čtvrtinu funkčnosti kapesního LM Juice Xe6, ať teda zůstaneme u produktů stejné firmy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 Myslím, že máš pravdu.Neumím si představit, v jakých případech by to bylo výhodnější, než snad jakýkoli jiný multitool.Ani jsem to nikdy neviděl na živo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Přiznám se, že byla doba, kdy mě tenhle "náramek" učaroval. Asi proto, že jsem z mého Charge Ti festově nadšenej celých 10 let. Sice je do kapsy docela těžký, ale mít ho u sebe je výhoda. Na náramku se mi líbil ten nápad, mají k němu udělané dobré "promo"... ale neviděl jsem ho živě a 4,5 tis. se mi zase dávat nechce.... no a jak to tady čtu, tak asi nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Nápad je sice fajn, alespoň co se vizuální stránky týče. Akorát bych měl trochu obavu, že se Leatherman bude držet tradice a náramek chytne lišku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Chytne lišku? Jako, že bys ho použil na způsob oka?! A chytil ji na "pytlačku" :-) ......reznout by neměla, je to klasická nerezovka. Ale do sprchy či vany bych si ho asi nebral :-). Mám charge cca 10 let a zatím nikde žádné známky rzi. Máš opačnou zkušenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Chytne lišku? Jako, že bys ho použil na způsob oka?! A chytil ji na "pytlačku" :-) ......reznout by neměla, je to klasická nerezovka. Ale do sprchy či vany bych si ho asi nebral :-). Mám charge cca 10 let a zatím nikde žádné známky rzi. Máš opačnou zkušenost?Jop.MUT po tyzdni v Chorvatsku na lodi hrdzavy jak svina. Vo vode nebol, len slany vzduch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan01 Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 To mě překvapuje, já mám taky Leatherman Charge, sice asi "jen" 6 let, ale taky ani známka rzi. Pro zajímavost, která část Ti začala rezavět? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 To mě překvapuje, já mám taky Leatherman Charge, sice asi "jen" 6 let, ale taky ani známka rzi. Pro zajímavost, která část Ti začala rezavět?Nie mne, kamaratovi. Mozem ho poprosit nech nafoti, ale v principe tak trosku vsetko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Nie mne, kamaratovi. Mozem ho poprosit nech nafoti, ale v principe tak trosku vsetko...Nám v Africe taky rez hlavní nůž, vyměnili bez problémů a od té doby klid. Já mám teď třetí kousek, nepářu se s nimi, ve vodě sladké slané každej a nikdy žádný další rez. Jak říkám, stačí reklamovat, ale je pravda že některé kusy tím trpí stejně jako Damasko ale není to určitě pravidlem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 (upraveno) Někdy je pot horší jak voda. Znám člověka co mu v ruce zrezne všechno....Teda vyjma plastu...:-) Upraveno 1. května 2017 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Někdy je pot horší jak voda. Znám člověka co mu v ruce zrezne všechno....Teda vyjma plastu...:-)Chudák jeho paní :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Nám v Africe taky rez hlavní nůž, vyměnili bez problémů a od té doby klid. Já mám teď třetí kousek, nepářu se s nimi, ve vodě sladké slané každej a nikdy žádný další rez. Jak říkám, stačí reklamovat, ale je pravda že některé kusy tím trpí stejně jako Damasko ale není to určitě pravidlem :-)Dik, odkazem. Len si nejako neviem predstavit "kusovu vadu" tohto druhu. Ale ked mas taku skusenost tak to za pokus stoji. A tohto roku otestujem v slanom vzduchu sam svoj Charge TTi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Dik, odkazem. Len si nejako neviem predstavit "kusovu vadu" tohto druhu. Ale ked mas taku skusenost tak to za pokus stoji. A tohto roku otestujem v slanom vzduchu sam svoj Charge TTiTak jsem to možná blbě napsal, samozřejmě se většinou jedná o celou šarži, takže i třeba tisíců kusů, ale v tom obrovském množství jejich dnešní výroby to je kapka v moři. Nemělo by se to stávat, to v žádném případě. Charge TTi mám několik let, u moře furt a zatím bez problémů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Tak jsem to možná blbě napsal, samozřejmě se většinou jedná o celou šarži, takže i třeba tisíců kusů, ale v tom obrovském množství jejich dnešní výroby to je kapka v moři. Nemělo by se to stávat, to v žádném případě. Charge TTi mám několik let, u moře furt a zatím bez problémů :-)Nie nie, napisal si to dobre, tiez som to tak myslel. Len mi prislo ze to je vlastne problem zleho zlozenia ocele, co by sa podla mna nemalo menit medzi sarzami. Z tvojej skusenosti s TTi mam radost, obzvlast ze vydrzi aj slanu vodu, to som fakt necakal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Ono jde hlavně o to jak se o kudlu staráš - nic jako "absolutní nerez" u slitin železa neexistuje. Můj TTi měl po prvním majiteli taky na čepeli stopy od zapomenuté smůly a hrubá původní fazetka na S30V má koukám fleky dodnes. Kleště na broušených a hůř dostupných ploškách taky běžně chytají "lišku" - ale "nic co by se nedalo rozleštit". Apropos, Victorinoxy a původní SOGy na to právě díky leštěnému = snadněji udržovatelnému povrchu tolik netrpí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan01 Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Je pravda že zkusit výměnu není špatnej nápad.Ta Leathermaní 25-letá se zdá být velice funkční - mně se na tom Chargeru jednou nešikovně zlomila jedna planžeta (kterou jsem nouzově něco "páčil" na kole, takže v podstatě zjevně chybným zacházením), ale naprosto bez problému a řečí mi ji vyměnili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se