Pozorovatel Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2023 Ještě, že není silniční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 26. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2023 V 24. 7. 2023 v 21:31, Pozorovatel napsal: Ještě, že není silniční Tak to každopádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 Černý - zelený pasažér ve služebním voze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 Jepice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 (upraveno) Asi se mu nelíbily Upraveno 8. srpna 2023 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel76 Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2023 Na procházce se psem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 Co je to za rasu? Já žil v domnění, že nejmenší pes je čivava... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 18. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2023 Návštěva na zahradě, doufám, že se mu zde zalíbí a zabydlí se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 18. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2023 By som asi prihnojil záhradu, keby mi toto začalo liezť po ruke . Ja tak maximálne toto : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 31. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 Mám na ně nějaké štěstí, není týden co bych minimálně jednu nenašel a to je nijak nevyhledávám. Tuhle jsem dnes zachránil před jistou smrtí, když padaly kroupy a utíkal jsem na zahradu pro zapomenutou powerbanku na houpačce, uviděl jsem jí na bílé ploše (od krup) jak se tam zmítá. Nabídl jsem jí azyl u nás doma na fíkusu a až to přešlo, tak jsem jí pustil na japonský javor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 15. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2023 (upraveno) Na vylete 1850 m.n.m. Upraveno 15. září 2023 uživatelem Potkan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 17. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2023 (upraveno) Už včera jsem je malém přejel sekačkou. Ale nechali jsme je tam, kde očividně hnízdí. Bohužel žádný dospělý se neobjevil a po jejich zvážení (cca 70g) a telefonické konzultaci se záchrannou stanici v Bartošovicích, jsem tam dneska odvezl všech šest miminek Upraveno 17. září 2023 uživatelem Pozorovatel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 17. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2023 před 3 hodinami, Pozorovatel napsal: Už včera jsem je malém přejel sekačkou. Ale nechali jsme je tam, kde očividně hnízdí. Bohužel žádný dospělý se neobjevil a po jejich zvážení (cca 70g) a telefonické konzultaci se záchrannou stanici v Bartošovicích, jsem tam dneska odvezl všech šest miminek To je perfektní Velkej respekt a dík, udělal bych to stejně! Fakt paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 17. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2023 Zvěrolékař na telefonu říkal, že není úplně normální, aby kolem poledne vylezli z úkrytu a vyhřívali se na slunci, kde se tulili jeden k druhému. Takže bylo jasno, projedou se autem, protože rodiče jsou asi kaput. Ale nejhorší bylo, je dneska všechny pochytat. Věděli jsme, že jich je asi 6 (vice se jich neukázalo ani včera). Vylézali postupně, tak jsme chodili co cca 20 minut kontrolovat terasu zahradního domku, pod kterou se schovávali, zda se už někdo neukázal. Až jsme je nakonec dali všechny do vystlané bedýnky a šup na 50km výlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 Pozná někdo, co je to za krasavce? Měl tak 8 cm a strašidlo na zádech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 Mohl by to být lišaj svlačcový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 před 20 minutami, atim napsal: Mohl by to být lišaj svlačcový díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se