5etter Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Stingere, ty ten hmyz nějak přitahuješ. Že by to bylo tou vosou v nicku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Stingere, ty ten hmyz nějak přitahuješ. Že by to bylo tou vosou v nicku ? Stačí sa týždeň nesprchovať, v tomto teple aj pár dní a oni prídu. Pri mori tak na podpazušie aj pekné kraby nachytáš. Len nesmieš byť metrosexuálne vyholený A nehovorte mi Stinger, to smie iba StanoBare a ešte niekto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 taký malý "ftáčik" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 fešák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Stačí sa týždeň nesprchovať, v tomto teple aj pár dní a oni prídu. Pri mori tak na podpazušie aj pekné kraby nachytáš. Len nesmieš byť metrosexuálne vyholený A nehovorte mi Stinger, to smie iba StanoBare a ešte niekto Prepáč, Jindro Kéž bych chytal kraby u moře, já letos jen hovada u rybníka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Tak už aj ja! Krab ti sice nie je... Přistálo mi na myši nějaké monstrum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Tak už aj ja! Krab ti sice nie je... Přistálo mi na myši nějaké monstrum. monster.JPGNo to je monstrum... a když jdeš, tak říkáš, pojď ty můj obře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Veterán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Stinger Líp by se to hodilo do vlákna pro nebožtíky, ale bylo zrušeno dřív, než jsem ho zaregistroval, tak to dám sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Stinger IMG_0952.JPG Líp by se to hodilo do vlákna pro nebožtíky, ale bylo zrušeno dřív, než jsem ho zaregistroval, tak to dám sem Kokos, máš jediné šťastie, že za zabitie člena nie je ban. P.S. McStinger poprosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Kokos, máš jediné šťastie, že za zabitie člena nie je ban. P.S. McStinger poprosím Zabíjela je moje hysterická přítelkyně. Já jsem v klidu jedl a po obědě tu hromádku jen vyfotil Já vosy nezabíjím, bez nich by na fóru nebyla žádná sranda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 (upraveno) Stačí sa týždeň nesprchovať, v tomto teple aj pár dní a oni prídu. Pri mori tak na podpazušie aj pekné kraby nachytáš. Len nesmieš byť metrosexuálne vyholený A nehovorte mi Stinger, to smie iba StanoBare a ešte niekto jaky som tu ja niekto.. ja som predsa NIEKTO, nie? edit: ak si teda myslel mna Upraveno 26. července 2015 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Já vosy nezabíjím, bez nich by na fóru nebyla žádná sranda To nie že na fóre. S osami vie byť vo všeobecnosti sranda jaky som tu ja niekto.. ja som predsa NIEKTO, nie? edit: ak si teda myslel mna OK, oprava predošlého vyhlásenia "A nehovorte mi Stinger, to smie iba StanoBare a ešte instant." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2015 Kdyby byly o píď menší, tak by prej do nich šel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 dneska malej zelenáč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 tak dám taky koníka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Tak ještě jeden ze dneška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 To už je tolik?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Připletla se mi do cesty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se