Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim vsechny,

dostal jsem od kamarada (m. konecny - letosni olympionik) tyto hodinky na oceneni. Je zde nekdo, kdo by je dokazal objektivne ohodnotit?

Diky.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Šmarjá to je vůl!

prostě jsem si nemohl pomoct, ale oceňovat hodinky, co člověk dostane jako vzpomínku na repre na Olympiádě?

Jinak tržní hodnota pár tisíc.. :suicide_anim:

Odesláno

Mně třeba ty hodinky přijdou dost hnusný a taky bych je prodal.

Mnohem větší cenu by pro mě měl třeba propocenej dres, ve kterým bych reprezentoval svou zemi.

Sportovci dostali hodinky, který asi většinu z nich naprosto nezajímají, tak proč by si je museli nutně nechat jako vzpomínku?

V čem je rozdíl třeba oproti hodinkám, který někdo dostane (například) za 10 let práce v Bille?

Někdo vybral hnusný levný hodinky, možná si u toho i namastil kapsu a rozdal je sportovcům. Nevidím důvod, proč by k nim sportovci museli mít nutně nějakej vztah.

Odesláno

Zdravim vsechny,

dostal jsem od kamarada (m. konecny - letosni olympionik) tyto hodinky na oceneni. Je zde nekdo, kdo by je dokazal objektivne ohodnotit?

Diky.

Asi bude férové vysvětlit, proč se těmto konkrétním hodinkám, Martinovi Konečnému a tvé žádosti o ocenění dostalo tak chladného přijetí. :thumbsdown_anim:

Tento typ hodinek tady nevidíme poprvé, takže je o nich známo docela hodně. Nejen to, kolik stojí jako zcela nové (stále se vyrábí včetně vyrytí jméno majitele), ale také, kolik je jejich přibližná tržní hodnota (což už tady bylo naznačeno). Také víme, jak se zcela odlišně k jejich prodeji postavili jiní čeští olympionici.

Možná jsem trochu konzervativní, ale opravdu mě (a asi i ostatní) trochu píchlo u srdíčka, když vidím, jak český reprezentant prodává prakticky nový dar od Českého olympijského výboru jen pár dní poté, co uhasnul v Londýně olympijský oheň.

Bolí to o to více, že tato instituce je spolufinancovaná z našich daní. Tedy i kolekce oblečení a vybavení (kam patří tyto hodinky hodinky), kterou olympionici nafasovali před Londýnem.

Samozřejmě nemohu Martinovi Konečnému radit, co má dělat se svým majetkem, obzvláště když jeho sport nepatří mezi ty komerčně štědré. Pro inspiraci se ale může podívat do vlákna, které je celé věnované různým olympijským primkám. Tam se také dočte, jak jiní čeští olympionici ? TA Andrea Hlaváčková a TEN Roman Kreuziger - dali úplně stejné primky do charitativní dražby. :thumbsup_anim: Více zde.

Odesláno

A kde bylo řečeno, že je chce prodávat? Co vzít do úvahu ještě možnost, že chce vědět, jakou mají hodnotu, pouze ze zajímavosti. Neříkám, že je to pravděpodobnější možnost, ale moc nechápu některé (automaticky) odsuzující komentáře.

Odesláno

A kde bylo řečeno, že je chce prodávat? Co vzít do úvahu ještě možnost, že chce vědět, jakou mají hodnotu, pouze ze zajímavosti. Neříkám, že je to pravděpodobnější možnost, ale moc nechápu některé (automaticky) odsuzující komentáře.

Jasne :-)

Odesláno

Šmarjá to je vůl!

prostě jsem si nemohl pomoct, ale oceňovat hodinky, co člověk dostane jako vzpomínku na repre na Olympiádě?

Jinak tržní hodnota pár tisíc.. :suicide_anim:

Třeba chce mít přehled co stojí a pak udělat dobročinnou aukci- nesuďme kluka, dokud nevíme všechno...

Odesláno

Prostě jsem jinej, no a co ? :D

Však to neva, že máme rozdílný názor, ne?

Kdyby prodával třeba hrnek na kafe s logem Londýn 2012 a svým jménem, tak to nikoho pohoršovat nebude.

A já ty hodinky vnímám stejně, jako ten hrnek. Nevybral si je, třeba se mu ani nelíbí, tak proč je neprodat?

Dres nebo medaile, to je jiná, s olympiádnou to úzce souvisí a je to osobní, ale hodinky? A navíc quartzový Primky s legračním strojkem? Ebay je takovýho šrotu plná a stojí to pár dolarů.

Odesláno

No a proč by je nemohl prodat, víte co dostanou např. hokejisti hodinek za svoji karieru i když... nejsou z olympiady ale co když k hodinkam nema nějakou vazbu tak co? Tady šlo hlavně o to aby si namastili zainteresovani na tom kontraktu kapsu ne o nejaky Prim a vysledky. Proto aby se mohly rozdelit i tyto hodinky nedostaly jine sportovni organizace na mladežnicky sport fin. podporu ... schvalne nerikam dotace... :sad01_anim:

Odesláno

Horologicky tie primky nemaju zrovna velku cenu.

Jedine co moze mat na tych hodinkach cenu je meno toho sportovca. Neviem co je pan Konecny zac, v sporte sa nevyznam.... ale verim tomu, ze keby trebars U. Bolt predaval svoje hodinky, mohli by to byt Casia za 250KC a urcite by sa vydrazili za pekny balik.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...