Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 134
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsících...
  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Vše proběhlo na jedničku, velice rychlé jednání, vhodný výběr místa schůzky a časová přizpůsobivost. Díky za obchod.

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Včera jsem od Zdeňka koupil Hodinky. Omega PO. naprostá spokojenost. opravdu znalec, zboží provtřídní! perfetktní pokec. doufám, že se ještě někdy potkáme a klidně to nemusí být kvůli hodikám. hrozně fajn člověk. alespoň mně teda sedl!!!

• po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno

Pozor, jedna se o slusne nakazeneho jedince, ktery Vam rad ukaze i hodinky o level vys! :photo: Nebezpeci nakazeni :lol2:  A snad i proto ja hodnotim: Absolutni spokojenosti :clap:

Perfektni jednani i domluva, opravdu nenam co vytknout.

Diky Zdenku

• po 4 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

S Rybizem prvně i obchodně!

Mělo to spád, tak to mám rád! Exkluzivní zboží, jedním slovem "boží"! Takže, Zdenku, příště opět, peněženka bude supět!

Vše OK a můžu jen doporučit...

• po 4 týdnech...
Odesláno

Obchod probehl na jednicku s hvezdickou, jak komunikace tak rychle sladeni schuzky. Prijemny pokec, diky za obchod. Vasek

• po měsíci...
  • po 3 týdnech...
  • po 5 týdnech...
Odesláno

Rybiz je fakt rybiz. Koupi si novy hodinky, nenosi je a za chvili je proda. Nicmene komunikuje briskne, zasila zabaleno tak, jak kdyby dva roky hazel baliky na poste na pasu a vedel, co je to tam za hovada, proste mi dela radost, chlapec..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...