IzTaPa Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 s rybizem je dycky radost obchodovat! doporucuje 11 z 10ti chronomagoru.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Tak se přidávám s hodnocením:Pro finančníky: AAAPro matematiky: +Pro učitele: 1*Pro VŠ učitele: 1APro meteorology: jasno a slunečnoPro programátory: Boolean.true();...no a pro normální lidi: super domluva i hodinky a díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Tak nevím co tady vlastně napsat. Snad jen: "DĚKUJI" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Po cirka 20ti kafich a dvou letech známosti konečně obchod Každopádně na jedničku Ma smysl pro detail ten kluk :) Díky a zas někdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Taky se připojuji s kladným hodnocením. Vše proběhlo naprosto v pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Vse na vybornou, moc diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 Řešili jsme hodinky pro kolegu. Všechno bezvadný, rychlý, domluva super . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 No, já bych ho tak moc nechválil, je to liška podšitá, sice jsem ho vytáhnul na kafe, abych si prohlídnul hodinky, který neměl ani týden, sice mi ho i zaplatit, ale pak to začalo, takže toto je varování pro nováčky, bacha na něj, druhej den mi nedal pokoj dokuď jsem vod něj ty hodinky nekoupil:-)))))))) Každopádně je to hodně fajn kluk s kterým je radost obchodovat, ale musím mít na paměti co mi řekl při předání, poslední ode mě nebereš:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 Souhlasím a podpisuji v plném rozsahu vše,co tu bylo řečeno a napsáno.Nabídka,komunikace,domluva,pokec,hodinky, vše super...Takže díky Zdendo a zas někdy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 Take se pripojim ke spokojenym zakaznikum. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 jak na turecky trznici. vnutil mi neco, co sem vubec nepotreboval, protoze za ty prachy je to vlastne zadarmo, krasne zabalil, jak kdyby vedel, co za hovada dela u Ceske Posty, a druhej den mi to pristalo na stole. ted si me zaradil do svyho spam listu, takze su zvedavej, co me ceka priste. kazdopadne diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Rychlá domluva, perfektní zboží, doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 naprosto bezproblemovy & rychly prodej, vsechno probehlo behem par hodin u prijemneho pokecu na zahradce - doporucuju, za me 1*h. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 obed s timto chronopacientem me prisel pekelne draho. ale jako vzdy vse na 100%!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Vše jak má být, termín, balení i stav přesně dle dohody. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2015 3 tydny a mam pocit deja vu a amnezie najednou... opet na 1* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampelnik Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Spolehlivy a primy chlap, ktery drzi slovo. Druhy obchod a zase naprosto svizne a bezproblemove. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Mohu jenom potvrdit blesková domluva a platba bude mi v budoucnosti cti opět se Zdenou obchodovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 rychle jednani, domluva, promptni jednani presne dle dohody a dokonce zaslani do zahranici 100% spokojenost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Perfektní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se