Přejít na obsah

Pračka

zid

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • Odpovědi 525
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ahoj, potřeboval bych pomoct s výběrem mrazáku. Požadavky jsou šuplíkový, 180-200l, automaticke odmrazovani (noFrost, ...), bude stát ve sklepě kde je stabilně tak 8-10 stupňů, takže dle toho i klimatická třída. Primárně jde o spotřebu a kvalitu, design a doplňkové funkce (oddělené výrobníky ledu atd.) jsou jedno.

Díval jsem se a celkem se mi líbí Electrolux EUF 2042 AOW, ale nevím jak jsou na tom dnes jednotlivé značky co do kvality zpracování, servisu, výdrže ...

Předem díky za jakýkoliv doporučení

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

řešili jsme nedávno, nakonec vyhrál liebher, kupoval jsme na elektrocz.com a vzhledem k tomu, že už to byl druhý nákup dali cca 800 slevu, mám verzi včetně desky na oddělení nepoužívaných šuplíků a 5 let záruku, stál něco přes 16000

vzhledem k tomu, že nejdou vkládat odkazy, tak ti nepošlu přesný odkaz

Odkaz ke komentáři

Ahoj 

aktuálně také sháníme pračku s předním plněním. Cena by se měla pohybovat okolo 10 000Kč a hloubku pračky neřešíme. 

Na netu i v terénu jsme pokukovali a nakonec vybrali toto:

• Gorenje 7643L
  • Bosch WAQ 2447KBY cenovka byla trochu vyšší
  • LG F7077QD oslovil nás "prý tichý motor"
  • Blomberg WNF 7402 AE20 kde nás nejen oslovil produkt ale také záruka 4 roky ale cena již vyšší než jsme si představovali

Nemáte nějaké zkušenosti případně tip jako z těchto či jinou vybrat ?

Odkaz ke komentáři

z těchto Bosch, sice dražší........ nebo ještě mrkni na AEG L70270 VFL CS odpovídá ceně

z LG bych volil spíš F7096QD

L.

Ahoj 

aktuálně také sháníme pračku s předním plněním. Cena by se měla pohybovat okolo 10 000Kč a hloubku pračky neřešíme. 

Na netu i v terénu jsme pokukovali a nakonec vybrali toto:

• Gorenje 7643L
  • Bosch WAQ 2447KBY cenovka byla trochu vyšší
  • LG F7077QD oslovil nás "prý tichý motor"
  • Blomberg WNF 7402 AE20 kde nás nejen oslovil produkt ale také záruka 4 roky ale cena již vyšší než jsme si představovali

Nemáte nějaké zkušenosti případně tip jako z těchto či jinou vybrat ?

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Toto vlakno podle me tak nejak univerzalne slouzi pro bile spotrebice, tak sem pridavam dotaz, jakou vybrat vestavnou lednicku s mrazakem dole, vyska do 178cm (188cm pokud se vyhodi drevena pricka ve vestavbe), sirka 57cm, hlubka 56cm.

Zvazuju pouze znacky Bosch, Siemens, Liebherr (nebo jejich kvalitativni ekvivalent) a teoreticky i Miele, ale radsi bych to cenove drzel do +- 30kkc.

Na mall.cz se mi nejvic asi libi Siemens KI 34NP60

Na stavajici lednici whirlpool me nejvic stve, jak rychle se kazi zelenina v supliku, prijde mi, ze i treba syry a uzeniny po otevreni vydrzi mene, nez bych ocekaval. Mam dojem, ze lednice nema prilis dobre resene odsavani vlhkosti a to nici potraviny..

Diky predem za tipy, vcetne toho kde nakoupit..

edit: zapomnel jsem na mrazak dole, doplneno do textu..

Upraveno uživatelem tmoris
Odkaz ke komentáři

tak to na jaře vypadá na komplet novou kuchyň, tak vás tu prosím o rady a doporučení na troubu, sporák (budou oddělené) a mikrovlnku ( s troubou vestavěné), jaké funkce chtít, jaké značky brát/nebrat, stará kuchyň je přes 14 let. takže věřím, že jsou nějaké nové technologie, které bych měl chtít

Díky předem

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pánové, zajímal by mě váš názor. Máme pračku Bosch s horním plněním. Po cca 5-6 letech začaly hroutit ložiska. Tak jsem se drbal na hlavě jestli mám koupit novou, ale nakonec jsem dal necelé 3 tisíce za opravu. Běželo to asi měsíc, pár vyprání a dneska vyletěly pojistky a z pračky šel dost brutální kouř. Ještě teď smrdí celej byt. Nechám to prohlídnout, ale asi budu muset koupit pračku, myslím, že to vyhořelo komplet.

Mám pár dotazů:

Má cenu vůbec během provozu měnit ložiska? Po této zkušenosti bych řekl že ne.

Doporučíte horní či boční plnění? S místem problém nemám, vzal jsem s horním, z důvodu menších sil na ložiskách (normální fyzika), ale paradoxně ty s bočním mívají ty ložiska masívnější.

Jakou značku doporučíte? Bylo mi doporučeno opět Bosch nebo AEG.

Odkaz ke komentáři

Františku prosím o radu. Tatíkovi chci koupit pračku do paneláku do malé koupelny. Potřebuji slimku v ceně kolem 12 tisíc plus -mínus, strop je 15. Horní plnění nechce jen z boku. Doporučil by jsi mě nějakou. Díky. Vůbec se v tom nevyznám.

Upraveno uživatelem Kasprik
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...