bandicoot Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 (upraveno) Bandi, je to 21->20mm. Já bych se na léto toho Robby nebál.Hmmm, to je povedený... a těch 20 mi asi neva, stejně ten tvar dírek není vhodný pro IWC trnovku. Díky za foto, jdu dumat edit: a to jsem přes noc přemejšlel kromě černýho i nad hnědým Tigerem. Upraveno 30. března 2017 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Budou i nové, fajnové trnovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Další lahůdka, řemínek se šutru - Hirsch Stone Svět se zbláznil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Hmmm, to je povedený... a těch 20 mi asi neva, stejně ten tvar dírek není vhodný pro IWC trnovku.Díky za foto, jdu dumat :)edit: a to jsem přes noc přemejšlel kromě černýho i nad hnědým Tigerem.Já zas přemýšlím nad světle hnědým Jamesem (bohužel asi není voděodolný) a nad šedým Arnem. Ale už jsem dlouho nekupoval řemen za dva litry, tak to moc nehrotím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Hmmm... ten Hirsch Tiger by šel k modrým Longines HC...akorát nevím, jestli je ještě v půlce dubna budu mít....Hele, ten šutrový řemínek - to je jenom šutrová kamufláž, nebo to je opravdu z břidlice ? Bo břidlice se rozlomí, jak ji ohneš kolem zápěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Tiger je good, ale na Tvoje stehno bude asi malej Add sutr ... jsou to skutecne velmi jemne supiny bridlice (aspon to tvdi vyrobce), specialne povrchove upravene (vypada to trochu jako lamino). Reminek je standardne dodavany s preklapeckou, takze to bude mit sve limity. Finalni produkt bude skladem cca za 14 dni, ale asi pred pul rokem jsem videl prototyp a vypadal naprosto skvele (na Roladach). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 nad světle hnědým Jamesem (bohužel asi není voděodolný) Je vodeodolny, jako cela rada Performance, navic ve zlatohnede vypada neprosto skvele! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 7. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 Zbrusu nová řada u Hirsch - Folding collection Vynikající nápad, řemínek i s překlápěcí sponou .... po sundání a nasazení originální (Omega, Breitling, Tah Heuer), je na světě nový řemínek za polovinu ceny originálu! Základní modely jsou již skladem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Viktore, který kaučuk bys doporučil k LLD? Origo řemínek i canvas co mám jsou ok, ale do vody a na léto chci raději kaučuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 24. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2017 Ondro, dal bych tam HIRSCH Hevea. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2017 Ok, diky Viktore O. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 Objednáno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Ahoj, přemyšlím o něčem na léto na moje vratislavie S6 a myslím že by jim slušel rios bass. Chci hlavně něco voděodolného. Koukal jsem i na recenzi na casopis-hodinky kam jste tento řemen pujčovali na recenzi. Co mysliš ? Popř. nějaké lepší alternativně se nebráním.Nebo něco se světle modrým prošívaním, ale to jsem nic nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 Našel by se k těmhle Zenithům podobný řemen s podobným bombírováním? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 (upraveno) Našel by se k těmhle Zenithům podobný řemen s podobným bombírováním?Zkus kouknout na stranku 42 v tomto vlakně. Myslím že to stejné hledal člen jmenem vE13lius. Upraveno 8. května 2017 uživatelem 01axel01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 8. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Ahoj, přemyšlím o něčem na léto na moje vratislavie S6 a myslím že by jim slušel rios bass. Chci hlavně něco voděodolného. Koukal jsem i na recenzi na casopis-hodinky kam jste tento řemen pujčovali na recenzi. Co mysliš ? Popř. nějaké lepší alternativně se nebráním.Nebo něco se světle modrým prošívaním, ale to jsem nic nenašel. Ahoj, ten Bass by mohl být OK, jinak pokud je voděodolný řemen podmínkou, pak by mohl být alternativou Hirsch Mariner či Rios Submariner.Já osobně bych tam dal zlatohnědý nebo hnědý Hirsch Rally. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 8. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Našel by se k těmhle Zenithům podobný řemen s podobným bombírováním? S tímto bombírováním nemáme v nabídce žadný řemen, ale k tomuto typu pouzdra bych si představil spíše nějaký plochý řemínek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 10. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Několik nových videí Hirsch na youtube/strapshop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 24. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Mezi zlevněnými řemínky máme aktuálně pár velmi pěkných aligátorů a krokodýlů za zajímavé ceny.Vše již pouze po 1 ks. Více zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 Hirsch Robby, velice pohodlná a očím libá záležitost ze StrapShopu, (nejen) na léto...THX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se