Cyril Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2012 Neurazil! To je snad jasný....Ne? Jinak ty hodinky jsou pěkný, 43mm mi přijdou i přes jistou macatost pouzdra v pohodě. Takže držím palce. Za ty peníze dobrej počin.
organic Odesláno 28. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 Číslo 12 je doma. Pár fotek z rozbalování, ať si pamatuju, jakou barvu měly, když byly nové. Měďená luneta už teď chytá červeno-modrou patinu.
gougy Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 Brutální a goodies nemá smysl komentovat, paráda
organic Odesláno 28. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 Rudý ZULU je fajn, ale mám tu pro ně schovaný olivový morelatto. Je pohodlnější.
bandicoot Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 (upraveno) Skoro me az mrzi, ze pri mem principu jednech hodinek potrebuju hodinky univerzalni, tudiz i k obleku a tudiz tohle nikdy nezkusim.Vypada to vyborne. Ma to koule. edit: klic na dynko je bozi Upraveno 28. srpna 2012 uživatelem bandicoot
NIGHTinGALE Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 Na tom olivovým řemenu je to neskutečná pecka.
organic Odesláno 28. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 Dobrý je, že to zelený Morelato je mezi rukou a dýnkem. Dnes jsem s nima koupal děti a měď špiní po kontaktu s vodou zápěstí dozelena
marekparek111 Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2012 V 28. 8. 2012 v 23:21, organic napsal: Dobrý je, že to zelený Morelato je mezi rukou a dýnkem. Dnes jsem s nima koupal děti a měď špiní po kontaktu s vodou zápěstí dozelena jsou parááádní! nadhera, gratuluju. kdybys nahodou zjistil ze ti nesedly, stavim se do fronty ;-)
organic Odesláno 2. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2012 (upraveno) Upraveno 2. září 2012 uživatelem organic
Jakubisko Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Odesláno 2. září 2012 Slušný matroš!Takhle na ruce ani nevypadají velké.
B.F.G. Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Odesláno 2. září 2012 Jak je to s dlouhodobou nositelností? Myslím oxidace pouzdra a případné fleky na kůži, oblečení? Nebo jiné problémy...
organic Odesláno 2. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2012 V 2. 9. 2012 v 20:13, B.F.G. napsal: Jak je to s dlouhodobou nositelností? Myslím oxidace pouzdra a případné fleky na kůži, oblečení? Nebo jiné problémy...Pouzdro oxiduje, o čemž se budeš moct přesvědčit do budoucna v tomto vlákně, a beru to jako zábavnou část hry. Dneska jsem se venku opotil a na zápěstí mi zůstal zelený flek, který jde mýdlem a vodou dolů. To samé se mi děje s nerezem, ať už 316L nebo u Rolexů, tam je ta špína černá. Oblečení to nesviní, nebo jsem si zatím nevšiml. K bílě košili bych si je nevzal.
financ Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Odesláno 2. září 2012 Nádhera, ten bronz mě bere čím dál víc. Budeš mít i Aquadive Batyscaphe bronze? Na ty bych se postavil do fronty
Americkej Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Odesláno 3. září 2012 (upraveno) Po dlouhý době nechrona, co se mi vážně líbí. Jsou prostě vyjímečný! Materiálem i designem. edit: ovšem vede u mě verze fullbronz s tou podloženou kůží, je drsňácká a zároveň řeší i tu nestálost kovu. Upraveno 3. září 2012 uživatelem Americkej
organic Odesláno 3. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2012 V 3. 9. 2012 v 13:37, Americkej napsal: Po dlouhý době nechrona, co se mi vážně líbí. Jsou prostě vyjímečný! Materiálem i designem. edit: ovšem vede u mě verze fullbronz s tou podloženou kůží, je drsňácká a zároveň řeší i tu nestálost kovu.Full bronz už bohužel není k mání, bylo pouze 6ks, leda z druhé ruky. Já si zase říkám, že bude zajímavé sledovat rozdílné barevné variace bronzu a mědí. Už teď se mi zdá, že bronz je mnohem stálejší než měď, ta patinuje pěkně zvostra. Řemen s podloženou kůží, tzv. "bund strap" je pro tyhle hodinky ideální řešení. Já zatím experimentuju, ale asi u toho skončím
organic Odesláno 3. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2012 Rychlá akce se zrnem (díky!!!) a nové obutí. Řemínek jako máslíčko, luxus czech made!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se